Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: در برنامه‌ها و فعالیت‌های معاونت پرورشی و فرهنگی دختران ایران زمین جایگاه ویژه‌ای دارند.

به گزارش ایران اکونومیست اصغر باقرزاده در آیین اختتامیه بیست و یکمین اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر عشایر از توجه ویژه این معاونت در برنامه‌ریزی برای دختران دانش‌آموز خبر داد و از دختران عشایر خواست که فکر و اندیشه خود را هرچه بیشتر به حضرت زهرا(س) نزدیک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید بگوییم "مناطق محروم"

باقرزاده گفت: برخی همکاران و دوستان کلماتی را درباره عشایر به کار می‌برند که مناسب نیست و من در این فرصت می‌خواهم خواهش کنم که واژه "محروم" را برای مناطق عشایری به کار نبریم و این موضوع را ابتدا به خودم یادآوری می‌کنم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: در روایت داریم "محروم کسی است که از رحمت خدا به دور باشد". مگر ما از رحمت خدا دور هستیم، که ما را محروم خطاب کنند؟! ما غرق در رحمت خدا هستیم؛ هم شما، هم ما و هر کسی که در این ایام نورانی و بابرکت به زیارت حضرت امام رضا(ع) آمده است.

وی تاکید کرد: بنابراین ما محروم نیستیم بلکه "مرحوم" هستیم یعنی مورد رحمت قرار داریم. لذا از این به بعد روی کلمه مناطق محروم برای عشایر عزیز خط می‌کشیم و آن را از ادبیاتمان حذف می‌کنیم.

باقرزاده ادامه داد: اگر به دعای روزهای آخر ماه رمضان رجوع کنیم، می‌بینیم که امام صادق(ع) مدام به خداوند متعال می‌گوید "اللَّهُمَّ اجْعَلْنَا مِنَ الْمَرْحُومِینَ وَ لا تَجْعَلْنَا مِنَ الْمَحْرُومِینَ: خداوندا ما را از رحمت‌شدگان قرار ده، نه از محرومان."

 الگوهای ویژه و خاص دختران در تاریخ

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اظهارکرد: نکته دیگر درباره شما دختران این است که به دخترانی که در طول تاریخ، ویژه و خاص بوده‌اند توجه کنید و از آنها الگو بگیرید. یکی از آن‌ها وجود نازنین حضرت زهرا(س) است و حتی رسول خدا به عنوان پدر بزرگوار این دختر نازنین، فرموده‌اند: «لَوْ کَانَ الْحُسْنُ شَخْصاً [هَیْئَةً] لَکَانَتْ فَاطِمَةَ بَلْ‏ هِیَ‏ أَعْظَمُ‏...» یعنی اگر همه خوبی‌ها شبیه یک آدم می‌شد، آن خوبی چیزی غیر از زهرا(س) نبود و حتی زهرا(س) از همه خوبی‌ها بیشتر است. یک دختر دیگر حضرت معصومه(س) است که او هم خاص و ویژه است و دستش آنقدر باز است که می‌تواند به همه شیعیان جهان عنایت ویژه کند. 

باقرزاده تاکید کرد: از شما دختران می‌خواهم که برای اعتلای ارتباط خود با حضرت زهرا(س) این شعر زیبا را بیابید و آن را به خاطر بسپارید چون در تک تک مصرع‌های آن به ویژگی‌های آن حضرت اشاره شده است و شما می‌توانید با شبیه‌سازی، به دنبال یافتن راهی برای نزدیک شدن به این ویژگی‌ها و تحصیل آن‌ها باشید. در این صورت با حضرت زهرا(س) همراه و رفیق خواهید شد تا همچون ایشان پاک، درجه یک، درخشنده و زهرا باشید. 

برنامه ویژه معاونت پرورشی برای دختران 

باقرزاده افزود: معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش سعی دارد به‌صورت ویژه برای دختران کار کند. من برای چندمین بار در جلسات متعدد بر این موضوع تاکید دارم که به صورت ویژه‌تر در زمینه‌های ورزشی، اردو و سفرهای تربیتی، کتاب و کتابخوانی و... برای دختران برنامه‌ریزی و اقدام کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: دختران باید بتوانند با یکدیگر ارتباط، رفاقت و همفکری داشته باشند تا از آسیب‌های اجتماعی که آنها را تهدید می‌کند، ایمن بمانند بنابراین شما دختران تا جایی که می‌توانید رفاقت خود را با دوستان خوب گسترش دهید و ما هم کمک می‌کنیم که این اتفاقات خوب رخ دهد.

وی در پایان گفت: صحبت پایانی من با شما دختران عشایر این است که از حضرت امام رضا(ع) بخواهید که این عنایت را به شما داشته باشد و ان با خودتان به دیارتان ببرید. یعنی تصور نکنید که فقط همین سه روز بود و تمام شد. باید در این چند ساعت باقی مانده از اردو، این عنایت ویژه را برای دنیا و آخرت‌تان طلب کنید و با خود همراه داشته باشید.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، بیست و یکمین اردوی سراسری دانش‌آموزان متوسطه عشایر، از سوی «اداره‌کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر» و با همراهی و مشارکت فعالانه «سازمان دانش‌آموزی کشور» در قالب دو گروه دختران و پسران برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزارت آموزش و پرورش ، اردوی دختران عشایر دانش آموز کشور

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش معاونت پرورشی برای دختران حضرت زهرا س شما دختران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، جمالی سرپرست آموزش و پرورش استان در این جشنواره گفت: ۱۲۰ مراقب سلامت در مدارس استان برای بهداشت و نظارت بر مسائل بهداشتی دانش آموزان فعالیت می‌کنند.
مدیرکل دفتر سلامت سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش هم در این آئین گفت: یکی از برنامه‌های دفتر سلامت تشکل‌های دانش آموزی سفیران سلامت است که ۲۵ درصد دانش آموزان کشور در هر مدرسه سفیر سلامت هستند.
گودرزی افزود: این سفیران با توجه به کمبود نیرو در حوزه سلامت آموزش‌های تخصصی را برمبنای سرفصل‌ها از رابطین بهداشت دریافت و آموزش‌های سلامت محور را به ۱۰ نفر از همکلاسی‌های خود انتقال می‌دهند.
وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های وزارت برای بهداشت و توسعه زیرساخت‌ها جذب نیروی متخصص است که در آزمون استخدامی آموزش و پرورش در اریبهشت ماه ۴ هزار مربی بهداشت جذب و در مهرماه آینده کمبود نیرو برطرف می‌شود

دیگر خبرها

  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • رهبر انقلاب: تبیین مصالح بنیادی از وظایف معاونت پرورشی است
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • معلمان جایگاه مهمی در آگاهی جامعه دارند
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا(ع) در دهه کرامت