Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- یافته‌های مطالعات گروهی از محققان با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی نشان می‌دهد، ایمنی‌درمانی سرطان در برخی بیماران با میکروبیوم‌های مشخص در روده موفق‌تر از دیگران خواهد بود. به گزارش خبرگزاری آریا، بهره‌گیری از روش ایمنی‌درمانی در درمان سرطان با روش مهارکننده وارسی ایمنی برای تقویت سلول‌های تی به عنوان واسطه پاکسازی سلول‌های سرطانی، طی یک دهه اخیر، توانسته به بسیاری بیماران سرطان در بهبود بیماری کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  با وجود این، نیمی از بیمارانی که این روش درمانی را می‌آزمایند، بهبود نمی‌یابند و درمان در آن‌ها موفق نیست. مطالعات گذشته نشان داده میکروبیوم‌های روده با پاسخ بالینی بیماران سرطان پوست نسبت به ایمنی‌درمانی مرتبط است؛ اما مطالعات گوناگون به گونه‌های میکروبی متفاوتی برای واکنش بیماران نسبت به درمان اشاره کرده‌اند که گاه با هم متناقض است.   این گروه از محققان آمریکایی از مراکز مختلف علمی؛ مانند کتابخانه ملی سلامت، موسسه ملی سرطان، موسسه تحقیقات ژنوم انسانی، دانشگاه ویرجینیای غربی و دانشگاه پیتزبرگ رویکرد درمانی تومورنشناس (درمان سرطان بر اساس ژنتیک و مولکول‌های آن و نه بر اساس نوع سرطان/ tumor-agnostic) را برای یافتن واکنش میکروبیوم‌های روده بین بیماران سرطانی درمان‌شده با روش ایمنی‌درمانی در مراحل مختلف بیماری سرطان به کاربستند.    این محققان ابتدا با استفاده از راستی‌آزمایی سکوی توالی‌یابی با استفاده از مجموعه داده‌های ترکیب شده، الگو‌های مختلفی را با الگوریتم‌های هوش مصنوعی توسعه داده و راستی‌آزمایی کردند تا واکنش‌های بالینی بیماران را پیش‌بینی کنند.   مطالعه فراتحلیلی ترکیبی از توالی‌یابی ژن RNA ریبوزومی 16 سوودبرگ (16 S rRNA) از یک گروه ترکیب‌شده تومور و سه مجموعه داده از سه گروه بیماران سرطان پوست، توانست برخی باکتری‌های مشخص روده بدون توجه به نوع تومور را مشخص کند که در پاسخ درمانی بیماران موثر بود.   این محققان با تحلیل‌های چندمتغیره دو گروه از ژن باکتری مرتبط با بیمارانی را یافتند که پاسخ مثبت به درمان داده‌اند در برابر آن‌ها که درمان در آن‌ها موفق نبود. الگو‌های آماری میکروبیوم‌های روده صحت و دقت پیش‌بینی واکنش ایمنی درمانی در توالی‌یابی مجموعه داده‌ها در راستی آزمایی را نشان داد.    همچنین نتایج نشان داد اجزای اصلی میکروبیوم‌های روده می‌تواند در پیش‌بینی نتایج بالینی در بیماران سرطانی درمان‌شده با ایمنی‌درمانی موثر باشد و برخی از این اجزای میکروبیوم‌ها در انواع متفاوت تومورها، گروه‌های مختلف بیماران سرطانی و روش‌های توالی‌یابی مشترک است.   همچنین محققان پی بردند چطور الگو‌های یادگیری ماشینی واکنش‌های ایمنی‌درمانی میکروبیوم‌ها را برملا می‌کند که ممکن است در نهایت نتیجه درمان بیماری سرطان را در بیمار بهبود بخشد.    در نهایت تحلیل مجموعه داده‌های ترکیب شده و هم‌گروه، برآوردی دقیق از میکروبیوم‌های بیماران سرطانی تحت درمان ایمنی درمانی به دست داد. توسعه الگو‌های قابل اطمینان در آینده، به معنای رسیدن به فرصت بیشتر برای تمایز و پیش‌بینی درمان موفق ایمنی‌درمانی در بیماران سرطانی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: درمان سرطان میکروبیوم های روده ایمنی درمانی بیماران سرطانی بیماران سرطان میکروبیوم ها مجموعه داده توالی یابی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مریم اسلامی پزشک و ی تخصصی ژنتیک، فلوشیپ پزشکی بازساختی اظهار کرد: واکسن سرطان، میزان بقا را دو برابر می‌کند و امید جدیدی را برانگیخته می‌کند.

این واکسن سفارشی، امیدی برای درمان دارد و در مرحله نهایی آزمایشات در UCLH قرار دارد.

بیماران بریتانیایی در حال آزمایش واکسن بالقوه درمانی شخصی‌شده mRNA برای ملانوم هستند که نور امیدی را برای بیماران سرطان پوست ارائه می‌کند.

اینواکسن سفارشی ساخته شده توسط Moderna و MSD می‌تواند برای هر بیمار در عرض چند هفته ایجاد شود. به گفته Metro، آزمایشات اولیه کاهش قابل توجهی در عود ملانوم نشان داد.

این واکسن با دستور دادن به سیستم ایمنی بدن برای هدف قرار دادن و از بین بردن سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.
این درمان نوآورانه در حال حاضر تحت آزمایشات مرحله نهایی به رهبری UCLH قرار دارد و بالقوه می‌تواند در برابر سرطان‌های ریه، مثانه و کلیه نیز موثر باشد.

Heather Shaw، سرپرست این کارآزمایی، نسبت به توانایی این دارو در درمان ملانوما ابراز خوش بینی کرد و در حال بررسی کاربرد آن در سایر سرطان‌ها است.

او گفت: اینیکی از هیجان‌انگیزترین چیز‌هایی است که در مدت زمان طولانی دیده‌ایم. اینیک ابزار واقعاً دقیق است. چیز‌ها بسیار فنی هستند و به خوبی برایبیمار ایجاد می‌شوند، بیماران واقعاً در مورد آنها هیجان زده هستند.
Steve Young، مردی ۵۲ ساله از استیونیج، که یکی از اولین شرکت کنندگان در UCLH است. برای تقریباً ده سال، Steve Young برآمدگی روی سر خود داشت که هیچ فکری برای آن نمی‌کرد. با این حال، معلوم شد که ملانوما است، تشخیصی که شوک بزرگی به همراه داشت.
پدرم در ۵۷ سالگی بر اثر آمفیزم درگذشت، و من در واقع فکر کردم: "من از پدرم کوچکتر خواهم مرد. "

او افزود: این واقعاً علاقه من را برانگیخت. به محض اینکه آنها به این فناوری mRNA که برای مبارزه با سرطان استفاده می‌شود اشاره کردند، من به نظرم جذاب می‌رسید و هنوز هم همان احساس را دارم. من واقعاً بسیار هیجان زده هستم. این بهترین شانس من برای جلوگیری از مسیر سرطان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان