Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، کرونا بار دیگر در کشور شیوع یافته و آن طور که وزیر بهداشت گفته، ایران وارد پیک هفتم کرونا شده است. (اینجا)

هرمزگان اگر چه با همراهی مردم و تلاش کادر درمان توانسته تاکنون پیک‌های کمتری را به نسبت کل کشور تجربه کند اما حقیقت آن است که این بار در پیک هفتم کرونا، روند شیوع این بیماری در استان وضعیت شدیدتری به خود گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرم بودن هوا و بسته بودن محیط‌ها و روشن بودن کولر که می‌تواند بارها ویروس را در محیط به گردش درآورد، از جمله عللی است که هر بار با گرم شدن هوا در هرمزگان، وضعیت حادتری را به این استان در ماههای گرم تحمیل می‌کند.

آن طور که تجربه تمامی پیک‌های گذشته به ما نشان داده، واکسیناسیون می‌تواند تا حدود زیادی از ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشور بکاهد و این مهم برای هرمزگان که در شرایط خاصی قرار دارد، اهمیتی دوچندان می‌یابد.

ضرورت راه اندازی مراکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در هرمزگان از آن جا اهمیت می‌یابد که مراکز بهداشت که اکنون وظیفه تزریق دوزهای چهارم واکسن کرونا را عهده دارند، اولا تنها یک اپراتور برای واکسن زدن به مردم در این شرایط حاد کرونایی دارند و از سوی دیگر این مراکز که عملا وظایف متعددی برای آنها تعریف شده، روزانه شاهد حجم زیادی از مراجعان برای تزریق واکسن هستند که فعالیت‌های دیگر از جمله واکسیناسیون کودکان و کنترل وضعیت مادران باردار و کنترل بیماران قلبی ... را تحت الشعاع قرار داده است.

تجربه ایجاد مراکز تجمیعی با همکاری بسیج جامعه پزشکی در گذشته در هرمزگان نشان می‌دهد این مراکز که در برخی از سالن‌های ورزشی برپا می‌شد قادر بود تا روزانه در هر مرکز هر کدام بیش از 1500 تا 2هزار نفر را واکسینه کند و لذا در طول یک هفته جمعیت بسیار قابل توجهی از مردم را با شرایط بسیار آسان و راحتی واکسینه می‌ساخت و لذا با توجه به روند شتابان وخامت اوضاع کرونایی در هرمزگان و بخصوص در بندرعباس، راه اندازی این دست از مراکز تجمیعی و تشویق گسترده مردم به حضور در این مراکز برای واکسیناسیون می‌تواند به مهار بیماری کمک فراوانی کند.

این مراکز باید پیش از قرمز شدن نقشه هرمزگان و با هدف مهار بیماری هرچه سریعتر تشکیل شود تا مبادا روزهای مرگبار کرونایی در استان را با سویه‌های جدید و مهلک کرونا شاهد باشیم.

مهار کرونا در فاز پیشگیری می‌تواند مانع از شکل گیری روزهای حاد کرونایی با مرگ و میرهای دو رقمی و وضعیت حاد بخش‌های کویید در بیمارستان‌های استان شود.

نویسنده: فهیمه شمسی

انتهای پیام/ 3728

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: هرمزگان بندرعباس مراکز تجمیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ضرورت توسعه صنعت گوهرسنگ در ایران
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین برای تکمیل زائرسرا در مشهد