Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان وزیر فرهنگ با تاکید براینکه وزارت فرهنگ در حمایت از کنگره‌های شهدا محدودیتی ندارد، گفت: تولید آثار سینمایی فاخر با محوریت سرداران شهید ایران اسلامی از ماموریت های اصلی بنیاد سینمایی فارابی در دوره جدید به شمار می‌آید و بر همین اساس قرار است چندین اثر سینمایی با محوریت چند سردار شهید به مرحله تولید برسد که از این میان می‌توان به ساخت آثاری در وصف سرداران شهید همدانی و بروجردی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی شامگاه گذشته در نشست با اعضای کنگره سرداران و شهدای استان همدان با اشاره به نگارش فیلمنامه‌ای با محوریت شهید همدانی افزود: با برخی از تهیه کنندگان سینما برای تولید آثار نمایشی درباره شهید همدانی صحبت شده و پیگیر به سرانجام رساندن تولید اثر در این زمینه هستیم.

وی ادامه داد: سردار شهید حاج حسین همدانی از جمله شخصیت‌هایی است که می‌توان درباره این شهید بزرگوار ده‌ها کتاب نوشت چرا که این شهید عمر پر برکتی در جبهه‌های مختلف مبارزه داشته و هر مقطع از آن، دربرگیرنده رویدادهای مهم است. 

وی به خاطرات همسر شهید همدانی در کتاب «خداحافظ سالار» اشاره و تاکید کرد: روایت این کتاب به خوبی موضوع مدافعان حرم را ترسیم کرده است. همچنین شهید همدانی در کتاب «مهتاب خین» نیز شکل‌گیری لشکر محمد رسول‌الله (ص) را در هزار صفحه تشریح کرده؛ در این کتاب با شهیدان شهبازی، همت و جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان و دیگر شهدا آشنا می‌شویم. 

وزیر فرهنگ ادامه داد: می توان از هر مقطع زندگی شهید همدانی یک اثر هنری تولید شود چرا که ایشان بعد از انقلاب اسلامی حدود ۳۶ سال مجاهدت شبانه‌روزی داشته و قبل از انقلاب در همدان خدمات زیادی انجام داد و خاطرات زیادی از این خدمات وجود دارد. 

رئیس شورای هنر، تولید نماهنگ درباره شهدا را مهم و تاثیرگذار دانست و با تاکید اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حمایت از کنگره‌های شهدا محدودیت ندارد، تصریح کرد: آمادگی داریم در حوزه تولید نماهنگ و آثار موسیقایی، فیلم، نمایش و تولیدات ادبی در کنگره‌های شهدا مشارکت داشته باشیم و در این موضوع درباره شهید همدانی اقداماتی صورت گرفته است. 

وی با تاکید براینکه نگاه رهبر معظم انقلاب به آثار ادبی دفاع مقدس ویژه است، افزود: تقریظ‌هایی که توسط ایشان درباره شهدای استان همدان صورت گرفته، اتفاق ویژه ای به شمار می‌رود که نمونه آن درباره شهید چیت‌سازیان به چشم می‌خورد.

وزیر فرهنگ، موضوع پشتیبانی مردمی جنگ تحمیلی در همدان را رویدادی بی‌نظیر و تاریخی دانست و ادامه داد: کتاب «حاج جلال» نمونه‌ خوبی از روایت پشتیبانی مردمی از جنگ تحمیلی بود که این اثر در جایزه ادبی جلال آل احمد برگزیده شد.

اسماعیلی به طرح پیشنهادی برای برگزاری جشنواره تئاتر در حوزه کنگره شهدای همدان اشاره و گفت: این کنگره می‌تواند با انتشار فراخوانی در زمینه تئاتر شهدا زمینه تولیدات هنری را در کنگره شهدای استان همدان فراهم کند؛ همچنین موضوعات مختلف در پایگاه شهید نوژه همدان می‌تواند دست‌مایه این تولیدات قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر ارشاد کنگره شهدا استانی فرهنگی و هنری شهید همدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۰۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: مهم‌تر از شهادت، فرهنگ شهادت است و دشمن از فرهنگ شهادت هراس دارد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی امروز در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان مازندران اظهار کرد: بهترین انتقام از دشمن این است که فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه زنده کنیم و جامعه باید به یک جامعه شهید خیز تبدیل شود.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز با تاکید بر اینکه نباید خانواده ایثارگر بیکار داشته باشیم، گفت: درصد ایثارگری این عزیزان را باید شرکت‌های دولتی و غیردولتی احساس کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهرستانی باید در شهرستان حل شود و در این جلسات مطرح نشود، افزود: خانواده ایثارگران نباید فاقد مسکن باشند اگر مشکل زمین وجود دارد در سطح شهرستانی پیگیری شود.

استاندار مازندران ذکر کرد: باید از روش‌های نوین برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد و همه دستگاه‌های اجرایی باید پای کار باشند.

سعید کهنسال مدیرکل بنیاد شهید مازندران نیز با بیان اینکه مصوبات ۱۱ جلسه شورای قبلی انجام شده است، گفت: نخبگان ایثارگر به عنوان پیشگامان این عرصه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ۵ سرود با محوریت شهدای بومی منطقه در حال آماده سازی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خاطرنشان کرد: تشکیل دبیرخانه کنگره شهدای «غریب در اسارت» در شهریور ماه برگزار می‌شود.

کهنسال تصریح کرد: ۸۱ درصد از گلزار شهدای مازندران ساماندهی نشدند که مصوب شد اداره کل امور شهری و روستایی حمایت لازم را در ساماندهی گلزار شهدا داشته باشند.

سردار سیاوش مسلمی فرمانده سپاه کربلا نیز با اشاره به اینکه ۲۲ کمیته برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح استان مازندران داریم، اظهار کرد: ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت فیلم سینمایی اختصاص یافت.

او یادآور شد: نمایش هنری «فصل شیدایی» با بازیگری ۱۰۰ نفر در دو منطقه مازندران برگزار خواهد شد.

فرمانده سپاه کربلا مازندران ذکر کرد: ۱۰ هزار و ۴۰۰ تابلو فرش از شهدای مازندران طراحی شده است که در کنگره شهدای مازندران رونمایی و به خانواده‌ها اهداء می‌شود.

هادی ابراهیمی مدیرکل صدا و سیمای مازندران نیز حفظ راه شهدا را وظیفه همه دانست و گفت: اگر دفاع مقدس را درست روایت کنیم، اثرات آن ماندگار می‌شود.

ابراهیمی افزود: دشمن تلاش کرد تا مجاهدت‌های دوران دفاع مقدس فراموش شود و صدا و سیما به عنوان اثرگذارترین عرصه فرهنگی در راستای ترویج معارف و مفاهیم دفاع مقدس، از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

مدیرکل صدا و سیمای مازندران تاکید کرد: استان مازندران باید به عنوان پایتخت یادواره‌های شهدا نام گذاری شود.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از ۸ هزار برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار کردیم، بیان کرد: بیش از هزار خبر مکتوب در قالب مصاحبه منتشر شد و در رادیو بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ دقیقه برنامه اجرا شد.

مرتضی ساداتی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران نیز با اعلام اینکه طی تفاهم نامه‌ای با بنیاد شهید استان مازندران دوره‌های اموزشی در دو گروه حامیان سلامت(ویژه مراقبین جانبازان) و سالمندیار ( ویژه مراقبین والدین شهدا) توسط این نهاد انقلابی انجام شد، اظهار کرد: این آموزش‌ها با سرفصل‌های فعالیت بدنی، سلامت روان و تغذیه با محوریت سالمندی به مدت ۸ ساعت در روز در شهرستان‌های بهشهر، ساری، بابلسر، محموداباد، نوشهر و تنکابن برگزار شد.

وی افزود: همچنین دوره ویژه پزشکان پایش سلامت بنیاد شهید در دو مرحله با عناوین زخم بستر، خود مراقبتی، اختلالات شنوایی، اختلالات شناختی و اختلالات ادراری به مدت ۸ ساعت در هر روز در شهرستان ساری برگزار شد.

به گفته معاون آموزشی جهاد دانشگاهی مازندران، مجموع آموزش دیدگان توسط جهاددانشگاهی نزدیک به ۵۰۰ نفر بوده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • شعار «مرگ بر اسرائیل» به برکت خون شهدا در قلب آمریکا سر داده می‌شود
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • حضور استاندار همدان در منزل شهید محمد رنجنوش
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • اهدای جهیزیه به ۲۰۰۰ زوج کهگیلویه و بویراحمد
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان