Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با طرح این ادعا که ایران فرصت‌های زیادی داشته گفت تهران تصمیم سیاسی لازم برای بازگشت به برجام را نگرفته است.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبر روزانه خود با خبرنگاران بار دیگر ایران را عامل اصلی بی نتیجه ماندن مذاکرات رفع تحریم‌ها دانست و بدون اشاره به این موضوع که این واشنگتن بود برای نخستین بار از توافق قانونی برجام خارج شد، ادعا کرد ایران فرصت‌های زیادی در وین و دوحه داشته است و اگر می‌خواست به توافق بازمی گشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در جمع خبرنگاران گفت: ایران تاکنون تصمیمات سیاسی لازم برای بازگشت دوجانبه به برجام را نگرفته است و برای تشخیص آن به تایید امنیتی نیازی ندارد.

پرایس ایران را به عدم تمایل برای بازگشت به برجام متهم کرد و مدعی شد تهران فرصت‌های زیادی در وین، دوحه و حتی رایزنی با سران اروپایی داشته است و اگر می‌خواست به توافق باز می‌گشت.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در حالی این ادعا را مطرح کرده است که واشنگتن نه تنها ابتدا از توافق برجام خارج شد بلکه برای بازگشت به آن گامی برنداشته و ضمانتی نداده است.

او در ادامه اظهارات خود مدعی شد: ما به دیپلماسی غیرمستقیم با ایران ادامه داده‌ایم، اما ایران حداقل تا این زمان نشانه‌ای از تلاش برای دستیابی به آن توافق نشان نداده است.

پرایس در انتهای اظهاراتش بار دیگر بر ابقای تحریم‌ها علیه ایران تا زمان بازگشت دو جانبه به برجام تاکید کرد و از اعضای ۱ + ۵ خواست به اعمال فشار مالی و اقتصادی قوی علیه ایران تا زمان تغییر رویه ادامه دهند.

پیش از این، «رابرت مالی» فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران ادعا کرد که واشنگتن برای بازگشت به توافق هسته‌ای آمادگی دارد. ادعای رابرت مالی درمورد آمادگی کشورش برای بازگشت به توافق هسته‌ای در حالی مطرح شده است که این کشور برای اجرای تعهدات خود در ذیل این توافق حاضر به ارائه ضمانت‌های لازم به منظور انتفاع کامل ایران از آن نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برای بازگشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟

«خلیل الحیه» نائب رئیس جنبش حماس جزئیاتی درباره پیشنهاد توافق آتش‌بس ارائه کرد و گفت: پیشنهادی که قطر و مصر به ما ارائه کردند، سه مرحله است که شامل خروج کامل [نظامیان صهیونیست]از غزه، بازگشت آوارگان و تبادل اسراست».

به گزارش فارس، الحیه با اشاره به اینکه تبادل اسرا نیز در سه مرحله انجام خواهد شد، ادامه داد: این طرح از نظر مراحل اجرایی با هم مرتبط است. در مرحله دوم، توقف عملیات‌های نظامی و خصمانه به صورت دائمی اعلام خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر، توپ در زمین اسرائیل است، گفت: در این توافق به اهداف آتش‌بس، بازگشت آوارگان، امدادرسانی و توافق جدی تبادل اسرا دست یافتیم.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه در روز نخست از مرحله اول، همه طرف‌ها باید به توقف موقت عملیات نظامی پابیند باشند، تصریح کرد: «بازگشت آوارگان، هیچ محدودیتی نخواهد داشت و این مسئله در توافق، به صورت واضح آمده است».

الحیه ادامه داد: «اسرائیل در مرحله نخست توافق، به مناطق مجاور داخل غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. البته ما امتیاز‌هایی دادیم تا اینکه مسیر توقف این جنگ دیوانه‌وار باز شود و تبادل واقعی اسرا صورت گیرد».

وی با اشاره به اینکه هنوز زمانی برای اعلام موافقت اسرائیل، تعیین نشده است، گفت: ما منتظر پاسخ اسرائیل به موافقت با این پیشنهاد هستیم.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، ساعتی پیش در گفتگو با «محمد بن عبد الرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر و «عباس کامل» وزیر اطلاعات مصر، موافقت این جنبش را درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه به آنان ابلاغ کرد.

در پی تصمیم کابینه جنگی رژیم صهیونیستی برای آغاز تجاوز نظامی به شهر مرزی «رفح» در جنوب غزه، یک منبع در جنبش حماس ساعتی پیش خبر داده بود که مذاکرات غیر مستقیم با این رژیم را به حالت «تعلیق» درآورده است.

این منبع گفت که حماس پس از رایزنی با سایر گروه‌های مقاومت، تصمیم گرفت، این مذاکرات را به حالت تعلیق درآورد و به همین دلیل، بازگشت هیأت مذاکره کننده به قاهره هم به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه حماس منتظر نتایج تلاش‌های واسطه‌ها خواهد ماند، خبر داد: طرف مصری، با حماس تماس گرفته و خواستار عدم تنش نظامی و اعطای زمان برای مهار این بحران شده است.

مفاد جدید آتش‌بس در غزه 

خبرگزاری دانشجو نیز به نقل از روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت جزئیات توافق سه مرحله‌ای پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کرد. توافق مطرح شده سه مرحله‌ای بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید. پیش‌نویس توافق پیشنهاد شده شامل آزادی ۲۰ اسیر فلسطینی زن محکوم به حبس ابد در مقابل هر نظامی زن زنده صهیونیستی است.

مرحله اول:

۱- آتش بس ۴۰ روزه.

۲- آزادی ۳۳ اسیر صهیونیستی.

۳- آزادی ۸۰۰ اسیر فلسطینی.

۴- بازگشت مردم غزه به خانه‌های خود در شمال نوار غزه.

مرحله دوم:

۱- آتش بس ۴۲ روزه.

۲- بقیه اسرای صهیونیستی آزاد می‌شوند.

۳- اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند.

مرحله سوم:

۱- آتش بس ۴۲ روزه.

۲- تمامی اجساد اسرای صهیونیستی مبادله می‌شوند.

۳- تمامی اجساد اسیران فلسطینی مبادله می‌شوند.

۴- خروج ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه

دیگر خبرها

  • نتانیاهو در آستانه خودکشی سیاسی است
  • آمریکا برای توافق ایران باید ماهی چاق خاورمیانه را به ما بدهد!
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟
  • هنیه: توافق باید جامع و مرحله‌ای باشد
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد