Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدرضا فاطمی امین روز جمعه در جریان سفر هیات دولت به استان مرکزی، ضمن بازدید از چند واحد صنعتی شهرستان زرندیه و دیدار با فعالان اقتصادی و اقشار مختلف مردم، اظهار کرد: استان مرکزی در حوزه ماشین سازی و صنایع الکترونیک تمرکز داشته و این دو عرصه کارکرد ویژه‌ای در استان مرکزی خواهد داشت که مورد حمایت وزارت صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فناوری‌های جدید در حوزه صنعت استان مرکزی باید در اولویت باشد، گفت: استان مرکزی رتبه یک کشور در سطح صنعتی است، لذا در ساوه و زرندیه مشکل بیکاری وجود ندارد، صنعت به اندازه کافی رشد کرده اما سایر زیرساخت‌ها مثل بیمارستان و مسکن باید در این شهرستان‌ها ارتقاء یابد و به سطح اشتغال ایجاد شده در این منطقه برسد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: ۱۵ درصد از حقوق معادنی که دولت دریافت می‌کند صرف هزینه مناطق مجاور می‌شود اما امسال در بودجه کشور، مبالغ در اختیار استانداری ها قرار می‌گیرد که کمک شایانی به توسعه مناطق کم برخوردار خواهد کرد.

فاطمی امین تصریح کرد: تعداد واحدهای صنعتی در زرندیه با یک استان برابری می کند و لازم است تا از زیرساخت های یک استان کشور برخوردار شود؛ درخصوص فاضلاب نیز طی توافق وزارت صمت با وزارت نیرو پساب فاضلاب‌ها خریداری و به مصارف صنعتی می رسد.

وی با تاکید بر ارتباط موثر دانشگاه با صنعت گفت: امنیت دانشگاه و پویایی صنعت از مزایای ارتباط موثر دانشگاه با صنعت است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: حل مشکلات جامعه کار مشترکی بین دولت و مردم است، دولت باید شرایط کسب و کار را تسهیل و زیرساخت ها را فراهم کند و مردم نیز از حداکثر توان خود برای بهره گیری از ظرفیت ها استفاده کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری زرندیه نیز با اشاره به ظرفیت بالای زرندیه در حوزه صنعتی و کشاورزی اظهار کرد: زیرساخت های موجود در زرندیه متناسب با رشد صنعت و کشاورزی نیست و مهمترین مطالبه مردم این شهرستان تامین زیرساخت ها به ویژه برطرف کردن کمبود منابع آبی است.

حامد حیدری افزود: عدم رشد متوازن زیر ساخت ها با وجود رشد صنعتی و کشاورزی شهرستان موجب شده که مشکلاتی را در تحقق اهداف توسعه ای ایجاد کند.

وی بیان کرد: زرندیه در تامین سرانه حوزه درمان، راه، آموزش، مسکن، با کمبود جدی مواجه بوده و جزو نقاط کمتر برخوردار محسوب می شود، اما در عین حال جزو شهرستان های برتر استان و کشور در تولید انواع کالاها و محصولات کشاورزی و صنعتی است.

حیدری با اشاره به نرخ بالای مسکن در زرندیه گفت: در این شهرستان نرخ اجاره و خرید مسکن بعضا با نرخ تهران برابری می کند که چالشی پیش روی افراد با بضاعت مالی اندک است.

برچسب‌ها ساوه زرندیه استان مرکزی هیئت دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه زرندیه استان مرکزی ساوه زرندیه استان مرکزی هیئت دولت استان مرکزی زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند

مهدی ایلانلو گفت: با توجه به پیشرفت‌های صنعتی قم طی سال‌های اخیر، ظرفیت‌های شغلی بسیار خوبی در بخش‌های تولیدی استان به وجود آمده است و اکنون تقریبا تمام واحد‌ها به نیروی کار در بخش‌های مختلف نیاز دارند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی قم افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی قم با همکاری بهره‌برداران واحدها، تلاش می‌کند تا زیرساخت‌های مورد نیاز فعالیت‌های تولیدی در شهرک‌های صنعتی قم به نحو مناسبی فراهم باشد و در این خصوص طی سال‌های اخیر اعتبارات خوبی به این حوزه اختصاص یافته‌است.

او  ادامه داد: ما برای تحقق راهبرد پیشرفت‌های صنعتی استان و رسیدن به اهداف مورد نظر خود در حوزه تولید، نیازمند به‌کارگیری همه ظرفیت‌های موجود و ارتقاء بهره‌وری در کنار توجه به فناوری‌های روز و استفاده از هوش مصنوعی هستیم.

گفتنی است شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازار‌های بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار‌های تولیدی مواجه شده‌است.

میزان تعهد ایجاد اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال ۱۴۰۲، اشتغالزایی برای پنج هزار نفر بود که در جریان آخرین پایش صورت گرفته، مشخص شد بیش از این تعداد یعنی پنج‌هزار و ۱۷۱ مورد اشتغال در بخش‌های یاد شده ایجاد شده‌است.

بخش صنعت در استان قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحد‌های تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهده‌است.

مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاش‌های انجام‌شده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکرد‌های مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.

بخش صنعت از جمله حوزه‌های پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحد‌های تولیدی مطرح است که به‌همین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحد‌های تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال می‌کند.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • تدارک برگزاری هفته فرهنگی شهرستان زرندیه
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان