Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد بازرگانی دولت مکزیک اعلام کرد، مکزیک برای حل و فصل اختلافات خود با آمریکا و کانادا بر سر سیاست های انرژی که ادعا می شود که مکزیکوسیتی ناقض پیمان تجاری منطقه ای است، گفت و گوهای صریح و علنی خواهد داشت.

به گزارش ایران اکونومیست از خبرگزاری رویترز، درخواست مذاکره آمریکا و کانادا از مکزیک پس از اعلام نگرانی شرکت های خصوصی این کشورها در این خصوص مطرح می شود که آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک برای تشدید کنترل کشور بر تولید نفت و برق، با آنها رفتار ناعادلانه ای داشت و توافق نامه ایالات متحده، مکزیک و کانادا موسوم به USMCA را نقض کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درخواست به رهبری آمریکا برای حل جدی ترین اختلاف تجاری بین واشنگتن و مکزیکوسیتی از زمان اجرایی شدن توافق تجاری USMCA در دو سال پیش است. کارشناسان معتقدند، شکست این مذاکرات، در نهایت می تواند به گران شدن تعرفه های صادراتی آمریکا منجر شود.

لوز ماریا دلامورا، معاون وزیر اقتصاد مکزیک، که مسئول  رسیدگی به اختلافات تجاری مورد بحث است، گفت که امیدوار است مذاکرات با مقامات آمریکایی به حل مشکلات منجر شود.

او گفت: «ما می‌خواهیم از این رایزنی استفاده کنیم... تا ببینیم چگونه می‌توانیم از طریق گفت‌وگوی آزاد به یک راه‌حل رضایت‌بخش متقابل برسیم. گفت و گوها بایستی باز، صریح و سازنده باشد که به ما امکان می دهد بر تفاوت ها غلبه کنیم.»

ناظران منطقه ای معتقدند، اگرچه دلامورا می گوید مکزیک به دنبال این است که ثابت کند که سیاست های انرژی این کشور توافق تجاری را نقض نمی کند، لحن آشتی جویانه او با مخالفت قاطع لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک، در تضاد است.

اوبرادور روز جمعه گفت که در مورد این موضوع «ما تسلیم نخواهیم شد» و قول داد که بشدت به دفاع از دیدگاه انرژی ملی گرای خود ادامه دهد.

وی متعهد شده است که شرکت تولیدکننده نفت دولتی Petroleos Mexicanos (Pemex) و شرکت برق Comision Federal de Electricidad را احیا کند، که به گفته او برخی پیشتر عمداً آنها را «تخریب کردند» تا راه بازار انرژی را برای خارجی ها باز کنند.

نماینده تجاری آمریکا ادعا دارد اقدامات مکزیک برای حمایت از شرکت های دولتی، شرکت های آمریکایی را در مکزیک تضعیف کرده است.

اما د لا مورا می گوید مکزیک از اختلاف دیگرش با واشنگتن بر سر صنعت خودروسازی به عنوان ابزار چانه زنی استفاده نخواهد کرد.

وی گفت: "ما انتظار داریم این موضوع قبل از پایان سال میلادی حل شود و بسیار خوشبین هستیم که راه حل مطلوبی برای مکزیک پیدا کنیم. "

اواسط دی ماه، کانادا اعلام کرد که به هیئت حل و فصل اختلافات برای روشن کردن اختلافات خود با آمریکا در مورد نحوه اعمال قوانین مربوط به خودرو می‌پیوندد. .

طبق قوانین USMCA، آمریکا و مکزیک ظرف ۳۰ روز پس از درخواست آمریکا وارد رایزنی خواهند شد، مگر اینکه طرفین تصمیم دیگری بگیرند. اگر آنها موضوع را از طریق مشورت ظرف ۷۵ روز پس از درخواست آمریکا حل و فصل نکنند، آمریکا می تواند درخواست تشکیل هیئت حل اختلاف کند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: واشنگتن ، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور ، خبرگزاری رویترز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واشنگتن خبرگزاری رویترز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۳۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا

انتشار تصاویری از اقدام پلیس آمریکا در برداشتن حجاب یک زن مسلمان به زور در حالی که در دانشگاه ایالتی آریزونا بازداشت شده، خشم مردمی را به دنبال داشت و شورای مسلمانان آمریکا خواستار تحقیقات کامل درباره آنچه که یک حادثه اسلام‌هراسی خوانده می‌شود، شده است.

به گزارش ایسنا، شورای روابط آمریکایی-اسلامی [CAIR-AZ] اقدامات پلیس را محکوم کرد و خواستار تحقیق در مورد این حادثه شد.

ابوسیف، مدیر اجرایی شورا در بیانیه‌ای گفت: قانون، آزادی عمل مذهبی را تضمین می‌کند. پلیس نمی‌تواند این حق را به حالت تعلیق درآورد. ما اقدامات گزارش شده پلیس را محکوم می‌کنیم و خواستار تحقیقات کامل در مورد این حادثه هستیم.

این فیلم در شبکه ایکس به طور گسترده پخش شده و واکنش شدیدی علیه پلیس را به دنبال داشته است.

این اولین بار نیست که پلیس با تجاوز به حقوق معترضان و دانشجویان به اعتراضات پاسخ می‌دهد. از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر کشور به ۱۰۰۰ نفر رسیده است. این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه محاصره‌ شده برپا کنند.

دانشجویان خواستار آتش بس در غزه و قطع روابط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. حوادث اسلام هراسی که از زمان شروع تهاجم مستمر رژیم صهیونیستی به غزه در حال افزایش بوده است، چندان جدی گرفته نشده است. سازمان دهندگان تظاهرات اتهامات یهودی ستیزی را رد می‌کنند و استدلال می‌کنند که اقدامات آنها با هدف دولت صهیونیستی و پیگرد قانونی درگیری در غزه انجام می‌شود.  فیلم‌هایی از پلیس با تجهیزات ضدشورش که در کالج‌های مختلف احضار شده‌اند تا تظاهرات‌ها را خنثی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سندرز خواستار تمرکز بر جنایات در غزه به جای اعتراضات دانشگاهی شد
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • طالبان خواستار افزایش همکاری‌های تجاری با ازبکستان شد
  • بیش از ۱۰۰ مذاکره هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی در غرفه فارس
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • خشم مردمی از برداشتن حجاب یک دانشجوی معترض توسط پلیس آمریکا
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!