Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب زاهدی در خصوص علاقه پرسپولیس به جذب او صحبت هایی کرده است

بازیکن پوشکاش توضیحاتی درمورد دیدار با اسکوچیچ در جریان اردوی تیمش ارائه کرد.

به گزارش طرفداری، شهاب زاهدی درباره تغییر تیمش از زوریا اوکراین به آکادمی پوشکاش مجارستان به تهران ورزشی گفت:

برخی شرایط به وجود آمد و این تغییرات سبب شد من تصمیماتی بگیرم اما هدف اصلی‌ام از ابتدا این بود که بتوانم در اروپا باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همه مهم‌تر این بود به جایی بروم که بازی کرده و بتوانم عملکرد خوب خود را حفظ کنم. بهترین تصمیمی که می‌توانستم بگیرم حضور در باشگاه پوشکاش بود که واقعا به من کمک کرد. از این تصمیمی هم که گرفتم خیلی خوشحال هستم.

وی درمورد اینکه آیا با مجموعه باشگاه پوشکاش وفق پیدا کرده است، توضیح داد:

شرایط تیم پوشکاش خیلی فوق‌العاده است. قبل از اینکه به اینجا بیایم و باشگاه را ببینم شنیده بودم شرایط خوبی دارند اما وقتی شرایط و امکاناتش را دیدم انتظار نداشتم تا این اندازه همه چیز حرفه‌ای و سر جای خودش باشد. بعد از آن هم وقتی با کادرفنی صحبت کردم دیدم همه یک هدف داشته و دوست دارند رشد کنند. از آنجاییکه روی من خیلی حساب کرده بودند، قبول کردم و تصمیم درستی هم بود. اینجا همه چیز حرفه ای است و این موضوع از همه چیز برای من لذت‌بخش تر است.

مهاجم تیم آکادمی پوشکاش درباره دیدار اخیرش با دراگان اسکوچیچ گفت:

او لطف دارد. ما در اتریش بودیم و با هافنهایم بازی داشتیم که آخرین دیدار پیش فصل ما بود. از طرف فدراسیون فوتبال برای دراختیار گرفتن آدرس زمین و برخی سوال‌ها با من تماس گرفتند و در حد توان خود به آنها اطلاعات دادم. اسکوچیچ هم آمد و بازی را از نزدیک دید. با هم صحبت کردیم. آن مسابقه تقریبا یک هفته پس از اضافه شدن من به تمرینات تیم برگزار شد. به خاطر مصدومیتی که اواخر فصل گذشته برای من رقم خورده بود، مقداری درگیر ریکاوری و تمرینات بعد از مصدومیت بودم. مقابل هافنهایم یک نیمه بازی کردم و خدا را شکر شرایط خوبی داشتم.

زاهدی ادامه داد:

اسکوچیچ فقط درمورد مسائل فنی خودم و برنامه‌های تیم ما با من و مربی پوشکاش صحبت کرد. همچنین پرسید دیدگاه باشگاه نسبت به من چیست و فکر می‌کنم صحبت‌های خیلی خوبی داشتیم.

وی درمورد اینکه شاید اسکوچیچ برای حضورش همراه با تیم ملی در جام جهانی برنامه ویژه‌ای دارد، عنوان کرد:

قطعا آرزوی هر بازیکنی است که برای تیم ملی کشورش بازی کند. جام جهانی برای همه یک رویا است. من هم دوست دارم در جام جهانی حضور داشته باشم اما فقط به عنوان یک بازیکن باید بهترین عملکرد را در زمین داشته باشم. هر تصمیمی هم گرفته شود به آن احترام می‌گذارم زیرا همه ما زیر سایه پرچم کشورمان تلاش می‌کنیم. چه من حضور داشته باشم یا نداشته باشم، هدف اصلی و مهم تر از همه چیز موفقیت ایران است.

مهاجم تیم ملی درمورد اینکه برای فیفادی پیش رو چه درخواستی دارد، گفت:

قطعا بازی کردن با تیم‌های خوب خیلی تاثیرگذار است و می تواند به هماهنگی بازیکنان کمک کند تا در شرایط سخت کنار هم چگونه قرار بگیرند. از لحاظ فنی بهتر می‌توان رشد کرد و این موضوع خیلی مهم است. امیدوارم مسائل و شرایط ایجاد شده به بهترین شکل پیش برود تا بتوانیم بهترین عملکرد را در جام جهانی داشته باشیم.

زاهدی درباره مطرح شدن بحث پیشنهاد تیم‌های باشگاهی کشورمان به خودش و اینکه آیا خودش دوست داشت در فوتبال داخلی و پرسپولیس بازی کند، گفت:

قبل از هر چیز از هواداران، مجموعه و کادرفنی پرسپولیس تشکر می‌کنم زیرا در هر پنجره نقل و انتقالاتی به من لطف داشته و انتظار داشتند به این تیم بازگردم اما شرایط خارج از اختیارات من بود. به این انتقال علاقه مند باشم یا نباشم، هیچ بحثی در حیطه اختیارات من نبود.

وی اضافه کرد:

در این پنجره نیز کاملا شرایط به همین شکل بود. با توجه به شرایط و مشکلات زوریا، به دنبال درآمدزایی بود و با وجود پیشنهاداتی که داشتم در لحظه آخر توافقی بین این باشگاه و پوشکاش رقم خورد.می توانم بگویم این موضوع بیشتر از همه روی حضور من در پوشکاش تاثیر گذاشت. به همین خاطر مسائل به این شکل پیش رفت اما تحت هر شرایطی در هر جایی بازی کنم برای پرسپولیس آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بهترین عملکرد را داشته باشند.

مهاجم تیم پوشکاش درخصوص اینکه باشگاه زوریا عددی نزدیک به دو میلیون یورو در نظر گرفته بود، پاسخ داد:

موضوع در ابتدای کار به این شکل بود که باشگاه زوریا مرا برای فروش گذاشته بود و مبلغش هم روی دو میلیون بود. برخی باشگاه‌های دیگر نیز صحبت کرده بودند که از همه جدی تر پاناتینایکوس یونان و شاختار اوکراین بودند. تقریبا همه چیز تمام شده بود اما در روز آخر نقل و انتقالات نمی‌دانستم شرایط به چه شکلی پیش می‌رود.

زاهدی افزود:

توافقاتی بین باشگاه پوشکاش و زوریا صورت گرفت که سبب شد اینجا بمانم. قبلی هم دوست داشتم به پوشکاش کمک کنم زیرا خیلی به من لطف داشتند. شرایط خوبی ندارند اما می‌خواستم از سمت من منافعی برای این باشگاه ایجاد شود. پرداخت این مبلغ سنگین برای پرسپولیس امکان‌پذیر نبود.

اخبار داغ 

بیانیه هواداران افراطی یوونتوس؛ بازگشت به استادیوم پس از 3 سال؟ هم تیمی رونالدو با سپاهان به توافق نهایی رسید خواستگاری غافلگیرانه هوادار آاس رم از نامزدش در حضور مورینیو / فیلم از جدیدترین لژیونر ایرانی والیبال رونمایی شد

منبع: طرفداری

کلیدواژه: داشته باشم جام جهانی همه چیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس در یادداشتی به مناسبت هفته سلامت، وجوه مهم سلامت را برشمرد و بر نقش خانواده در سلامت افراد تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار دکتر سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت هفته سلامت آورده است:

یکی از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی، «سلامت» است. چه، با برخورداری از تراز بالای صحت و سلامت است که می‌توان برای تحقق اهداف ریز و درشت زندگی و بیشینه سازی شادابی و موفقیت، گام فراسو نهاد و جهد و جد روزافزون نمود. لیکن، نباید از یاد برد که قلمرو و حیطه سلامت هرگز در سطح «سلامت جسم» محدود نمی‌ماند بلکه حیطه‌های پر اهمیت دیگری را نیز در بر می‌گیرد که از آن میان سه حیطه دیگر سلامت، یعنی «سلامت روان»، «سلامت اخلاق» و «سلامت اجتماعی» در خور توجه فزون تری هستند (نیازی به یادآوری نیست که این چهار حیطه سلامت پیوند وثیق و جدایی ناپذیری با یکدیگر دارند و لاجرم زوال یا نقصان هریک قادر است آن سه دیگر را دستخوش کژکارکردی نماید).

چنانچه از حیث یادآوری و بیش و کم از منظر امروزین بخواهیم تعریفی بس مختصر از این چهار حیطه سلامت به دست دهیم چنین می‌توان گفت که جسم آنگاه سالم است که بتوان بی هیچ محدودیتی از همه ظرفیت و توان آن برای «نیکو زیستن» بهره جست، روان نیز زمانی در سلامت است که نه تنها در دام هیچ «تعارض» آشفته ساز و نشانگان ملال انگیز و تنیدگی آشوبناکی گرفتار نشده باشد بلکه لبریز سُرور و وجد و خرسندی و پیوسته در تعالی و پویایی باشد. به همین قیاس سلامت اخلاقی نیز به حالتی اطلاق می‌شود که ذهن و ضمیر فرد عاری از «احساس گناه» باشد؛ آشکار است که لازمه فراچنگ زدن چنین خلق و حالتی آن است که فرد در کنش و منش و بینش خود، «فضایل اخلاقی» (نظیر صداقت، عدالت، اصالت، امانت و جز آن) را فرو نگذارد و برای بیشینه سازی آن‌ها پیوسته بکوشد. سر انجام، مراد از «سلامت اجتماعی» آلوده نشدن به آسیب‌های مختلف از یک سو و داشتن ارتباط و تعامل «شفابخش» با جمع و جامعه از دیگر سو است.

ناگفته پیداست که یک دوجین عامل را می‌توان نشان کرد و نشان داد که بر هر یک از این چهار حیطه سترگ سلامت تاثیر می‌گذارند. اما، تردیدی نمی‌توان کرد که در این میان سهم و نقش خانواده برجسته‌تر است. چون همانگونه که می‌دانیم در خانواده است که «اندیشه» شکل می‌گیرد، «شخصیت» فرا می‌بالد، «منش» نضج می‌یابد، «نگرش به خویشتن» پایه ریزی می‌شود و «نحوه رفتار» در برابر پدیده‌ها و در شرایط مختلف، سمت و سو داده می‌شود.

حال این پرسش در برابر ما عرض اندام می‌کند که کدام خانواده قادر است تراز و میزان هر یک از چهار نوع سلامت را ارتقا دهد و مانع از فرو شدن در «بیماری» و نقصان سلامت شود؟ در پاسخ به این پرسش می‌توان انبوهی شاخص و ملاک را برای «خانواده سلامت محور» و «سالم پرور» فهرست کرد. لیکن به باور من از آن میان شاخص‌های زیر اهمیت بیشتری دارند:

۱. سبک زندگی برخوردار از تحرک بهینه (۶۰ دقیقه در روز)، بهداشت مطلوب، چک آپ دوره ای، تفریح به موقع و تغذیه مناسب. چنین سبکی نه تنها به سلامت جسم یاری می‌رساند بلکه سلامت ذهن و روان را نیز مضاعف می‌نماید.

۲. پیروی از الگوی گفت و گوی سازنده برای از میان راندن تعارضات ناگزیر زندگی. در چنین خانواده‌ای کمتر مشاجره و منازعه و مجادله دیده می‌شود. چه، اینگونه خانواده‌ها زبان و کلام را در جهت «مفاهمه» و مصالحه بکار می‌گیرند و با گفت و شنود به موقع مانع از سایه انداختن تعارضات و مسائل حل نشده بر ساحت جان و روان می‌شوند.

۳. افزایش مستمر ذخیره شناختی. در خانواده سلامت محور، مطالعه و یادگیری رفتاری رایج و مستمر است و لاجرم اعضای اینگونه خانواده‌ها پیوسته دانایی خود را افزایش می‌دهند و اندیشه خود را زیبا و غنی می‌سازند. آنان همچنین می‌کوشند تا «دانش» خود را به «خِرد» تبدیل سازند و آن را در کنش و عمل خود بکار بندند. ناگفته پیداست که پیامد دانایی، خردمندی و «اندیشه زیبا» خوشامدگویی مستمر به زیبایی‌های بیکران زندگی و شادابی و شورمندی جسم و روان است.

۴. فضیلت‌مند زیستن. در خانواده سالم پرور و سلامت محور به فضائل اخلاقی نه تنها در «گفتار» بلکه در «کردار» ارج نهاده می‌شود. به همین سبب اینگونه خانواده‌ها اغلب با خود و دیگران «در صلح» و آرامش هستند.

۴. برخورداری از روابط و پیوند‌های اجتماعی خرسند ساز. چنین پیوندی نوعی «حمایت اجتماعی» است که همچون «سپری نیرومند» از اعضای خانواده در برابر سختی‌ها و رنج‌های ناگزیر زندگی حفاظت می‌کند (یادمان باشد که در جهان بودن یعنی با دیگران بودن).

خلاصه آنکه، خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد و لاجرم احساس خوشبختی و بهروزی و شادابی آن پیوسته در حال افزایش است.

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت از ارکان اصلی خوشبختی و بهروزی/ خانواده سلامت محور «زندگی زیسته» سالمی دارد
  • افزایش دمای هوا در همدان
  • افزایش دمای هوا در همدان 
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • عیسی در روز تلخ بهترین گلزن فصل پرسپولیس شد
  • بازگشت سد دفاعی از پرسپولیس تا حذفی
  • بازگشت بیرو به ترکیب سرخ‌پوشان در دیدار با سپاهان
  • بازگشت بیرانوند به قلعه سرخ؛ رونمایی از شماره یک در دیدار با سپاهان!
  • پشت پرده بازگشت احتمالی علی علیپور به پرسپولیس