Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حسن کامرانی‌فرد روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته ملی کارآفرینی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای (۳۱ تیر تا ۶ مرداد) ادامه داد: اکنون دپارتمان ملی گوهرتراشی در فردوس وجود دارد و دپارتمان ملی معدن در نهبندان نیز در حال تجهیز است.

وی با بیان اینکه ایجاد دپارتمان تایر در کارخانه کویر تایر بیرجند در حال انجام است گفت: همچنین پیشنهاد شده دپارتمان ماشین‌های کشاورزی در شهرستان بشرویه مستقر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی افزود: از ابتدای سال جاری ۲ مرکز مدیریتی و مشاوره شغلی در استان ایجاد شد و ۲ مرکز دیگر در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۹ میلیارد تومان تجهیزات برای کارگاه‌ها خریداری شده است تصریح کرد: همچنین امسال به بیش از ۱۸۰ محیط کار واقعی در استان مجوز داده شد.

کامرانی‌فرد گفت: ۱۹ مرکز آموزشی استان در قالب ۱۰۰ کارگاه و ۵۵۰ حرفه آموزشی فعال است و وجود ۶ هزار استاندارد آموزشی یکی از مزیت‌های ما در استان است که کد بین‌المللی خود را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: همچنین منابع انسانی توانمند، کارگاه‌های آموزشی مجهز و گواهینامه‌های معتبر مهارتی از دیگر مزیت‌های استان است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی ایجاد اشتغال و مهارت‌آفرینی را از اهداف مهم این اداره کل عنوان کرد و گفت: هیچ محدودیتی در زمینه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان وجود ندارد.

وی ادامه داد: ۲۸۸ آموزشگاه آزاد در کنار مراکز دولتی با مجموع ۲۲۶ رشته آموزشی فعالیت دارد و مراکز مدیریت مهارت‌آموزی و مدیریت شغلی دانش‌آموزان نیز بررسی شده و فضای آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته است تا مهارت‌های آموزشی ارائه شود.

کامرانی‌فرد گفت: آموزش فنی و حرفه‌ای در پادگان‌ها حضور موثری داشته و هر سرباز قبل از خروج از پادگان می‌تواند یک گواهینامه معتبر فنی و حرفه‌ای داشته باشد.

وی افزود: یکی از روش‌های آموزش، مراکز محیط کار واقعی است و هر واحد صنعتی و صنوف در شهر که تمایل دارد به عنوان آموزش‌دهنده در کنار فنی و حرفه‌ای باشند باید مجوز اخذ کند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: مزیت برای واحد صنفی این است که حدود ۱۸ ماه بدون قوانین کار فرد برای واحد صنفی کار کند و دستمزد برای مهارت‌آموز توافقی است.

وی با اشاره به طرح‌های مهارت‌افزایی ترکیبی دانشجویان و دانش آموختگان اضافه کرد: در طرح مهارت‌افزایی ترکیبی دانشجویان نیز دنبال ارتقای ظرفیت اشتغال‌پذیری دانشجویان هستیم تا اشتغال دانشجویان را با ۵۴۰ ساعت آموزشی تامین کنیم.

کامرانی‌فرد با بیان اینکه طرح مهارت‌افزایی دانش‌آموختگان در حوزه دانش‌بنیان انجام می‌شود گفت: یک نفر به نمایندگی از استان در رشته مکاترونیک مسابقات بین‌المللی مهارت‌افزایی که در کشور کره جنوبی برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.

وی با اشاره به اشتغال‌آفرینی برای ۶۵ درصد مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای استان افزود: در حوزه مهارت‌آموزی آماده به‌کارگیری کسانی هستیم که گواهینامه مهارت دارند.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خراسان جنوبی مهارت اموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خراسان جنوبی مهارت اموزی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خراسان جنوبی مهارت اموزی آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی مهارت افزایی کامرانی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر آموزش و پرورش شهرستان بردسکن در آیین گرامیداشت روز معلم در دبیرستان شهید مطهری بردسکن به افتخارات این مجموعه اشاره کرد وگفت :در حوزه اقامه نماز مدارس شهرستان بردسکن در سطح استان به عنوان شهرستان برتر شناخته شد و هرچند تنها در ۶۰ فضای آموزشی نمازخانه شهرستان احداث شده است ولی در اکثر مدارس شهرستان بردسکن حتی با جمعیت پایین دانش‌آموزی نماز به جماعت اقامه می‌شود.

وی به کسب رتبه نخست دانش آموزان پایه دوازدهم در آزمون پایش استان و رتبه نخست لیگ پایا در کشور اشاره و اضافه کرد : در عملکرد و ارزیابی که اداره کل آموزش و پرورش استان انجام داد، آموزش پرورش بردسکن در بین ۴۷ ناحیه آموزش و پرورش استان رتبه دهم را از آن خود کرد.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن کمبود اعتبارات را یکی از علل اصلی اجرا نشدن برخی از طرح‌های آموزش و پرورش در این شهرستان دانست و اظهار داشت: ایجاد یک مرکز خدمات رفاهی برای فرهنگیان یکی از ضروریات برای جامعه فرهنگیان بردسکن است که متاسفانه جای آن در شهرستان خالی است.

چراغیان به طرح استخر شنای دانش‌آموزی این شهرستان اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح بیش از ۱۰ سال است که به خاطر کمبود اعتبارات در حد پی سازی (فونداسیون) باقی مانده است که حداقل برای ساخت این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شهرستان بردسکن با ۸۵ هزار نفر جمعیت و ۱۷ هزار دانش آموز و سه شهر "بردسکن، شهرآباد و انابد" و ۷۳ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار در فاصله ۲۸۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • اخذ موافقت ایجاد دو دانشگاه فرهنگیان در خراسان جنوبی
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی