Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از ورود موفقیت آمیز این دانشگاه به رتبه‌بندی موضوعی شانگهای ۲۰۲۲ و کسب رتبه اول کشور در رشته مهندسی مواد خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، داود سیف زاده اول مرداد از ورود موفقیت آمیز دانشگاه محقق اردبیلی به رتبه بندی موضوعی شانگ‌های برای اولین بار خبر داد و گفت: نظام رتبه بندی شانگ‌های که از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی است، در سال ۲۰۲۲ دانشگاه‌های جهان را در ۵۴ رشته مختلف در ۵ حوزه موضوعی کلی شامل حوزه‌های مهندسی (۲۲ رشته)، علوم طبیعی (۸ رشته)، علوم زیستی (۴ رشته)، علوم پزشکی (۶ رشته) و علوم اجتماعی (۱۴ رشته) مورد ارزیابی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سیف زاده افزود: خوشبختانه نه تنها اسم دانشگاه محقق اردبیلی برای اولین بار در جمع ۳۴ دانشگاه ایرانی حاضر در این رتبه بندی به چشم می‌خورد، بلکه این دانشگاه موفق شده است در رشته مهندسی مواد و مهندسی (Materials Science and Engineering) که یکی از رشته‌های حوزه موضوعی مهندسی می‌باشد، حائز رتبه فاخر اول در بین دانشگاه‌های ایرانی و رتبه ۴۰۰-۳۰۱ در بین دانشگاه‌های جهان شود که جای بسی افتخار دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: نظام رتبه بندی شانگ‌های در سال ۲۰۲۲ مجموعا اطلاعات مربوط به ۵ هزار دانشگاه از سراسر دنیا را بررسی و یک هزار و ۸۰۰ دانشگاه برتر را که از حداقل تعداد تولیدات علمی در بازه زمانی ۲۰۲۰-۲۰۱۶ در پایگاه Web of Science برخوردار بوده اند، حائز شرایط حضور در رتبه بندی تشخیص داده است.

وی بیان کرد: نظام رتبه بندی شانگ‌های در سال ۲۰۲۲ از ۵ شاخص کلی شامل تعداد مقالات Q ۱ در هر حوزه موضوعی، تاثیر استنادی نرمال شده دانشگاه در هر حوزه، نسبت تعداد مقالات بین المللی دانشگاه به تعداد کل مقالات دانشگاه، تعداد مقالات در نشریات برتر هر حوزه و تعداد برندگان جوایز مشهور بین المللی برای رتبه بندی دانشگاه‌های جهان استفاده کرده است که وزن آماری هر کدام از این شاخص‌ها متناسب با نوع حوزه موضوعی متغیر بوده است.

سیف زاده اظهار امیدواری کرد که با اتخاذ سیاست‌های حمایتی و تشویقی گسترده، تلاش خواهد شد تا روند رو به رشد حضور و ارتقای جایگاه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه بندی‌های ملی و بین المللی ادامه دار باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بندی شانگهای دستاورد دانشگاهی دانشگاه محقق اردبیلی رتبه بندی شانگ حوزه موضوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان

به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته بود که در گزارشی از وضعیت نامطلوب دانشجو معلمان و مشکلات آنان در مسیر تحصیل و تدریس آنان نوشتیم.

دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و ۹۹ که در سال‌های آخر تحصیل خود ناچار شدند در مدارس هم تدریس داشته باشند.

در این گزارش با عنوان معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی؛ به مشکل ناشی از کمبود معلمین در مدارس و حضور دانشجو معلمان در کلاس‌های درس اشاره شده است. حضور این دانشجو معلمان مشکلاتی همچون کسورات دانشجومعملمان را در پی داشته است.

اقدام قابل تقدیر وزیر آموزش و پرورش

به دنبال این گزارش رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در صفحه شخصی ویراستی اش نوشت: به منظور تقدیر از اقدام جهادی دانشجو معلمان ورودی ۹۸ و۹۹ دانشگاه فرهنگیان (که زودتر از فارغ‌التحصیلی به کلاس درس رفتند) در مرحله ارتقا رتبه بندی ۱۰ امتیاز ویژه به ایشان تعلق خواهد گرفت.

وی افزود: در عنوان بخش مشارکت‌ها ۶ امتیاز و در بخش سنوات تجربی ۴ امتیاز به عنوان تقدیر در نظر گرفته شده است.

ارزش کار این عزیزان در کمک به اعتلای نظام تعلیم و تربیت بیش از این است.

از تلاش‌ها و زحمات این معلمان جوان صمیمانه تشکر می‌کنم.

خبرگزاری مهر ضمن تقدیر از توجه وزیر آموزش و پرورش، امیدوار است در سال‌های آتی به تدریج دیگر شاهد کمبود معلم در مدارس نباشیم تا دانشجو معلمان نیز بدون مشکل به تحصیل در دانشگاه و پس از آن تدریس در کلاس‌های درس حاضر شوند.

کد خبر 6088528 علی قدمی

دیگر خبرها

  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟