Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی سفر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا به منطقه، را ثبت یک شکست دیگر برای آمریکا در غرب آسیا برشمرد و گفت: سفر بایدن به غرب آسیا، نسبت به مواضع قبلی‌اش در مورد عربستان و رژیم صهیونیستی، نشانه شکست سیاست‌های گذشته اش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران افزود : آمریکا در برقراری روابط کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی به جایی نمی‌رسد.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی در سراشیبی سقوط قرار دارد، گفت: آمریکا و هیچ قدرتی، نمی‌تواند جلوی سقوط این رژیم کودک کش را بگیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اخبار سیاسی اخبار مرتبط می خواهم با احمدی نژاد ازدواج کنم ۱۴۰۱/۵/۱ اقدام بی اختیار بایدن در فرودگاه جده؛ عکسی که دردسرساز می شود! ۱۴۰۱/۵/۱ بازخوانی تاکیدات و توصیه های رهبر معظم انقلاب درباره حجاب ۱۴۰۱/۵/۱ به روحانی گفتم نه باید احمدی نژاد و نه باید خاتمی بشوید / اقتصاد کلان ما مشکل دارد، هیچ… ۱۴۰۱/۵/۱ روزنامه همشهری: اصلا بگویید من با دستگیری دزدان و قاتلان مخالفم ۱۴۰۱/۵/۱ واقعیت خبر «بازجویی ماموران موساد از یکی از مقامات ارشد سپاه در تهران!» چه بود؟ / پشت… ۱۴۰۱/۵/۱ آخرین ویدیو ها تصاویری از پوکه های فشنگ شلیک شده به برادر عبدالباقی ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۶:۴۳ پختن تخم مرغ در چند ثانیه با گرمای خورشید در خوزستان + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۶:۳۹ سال ۲۰۵۰؛ شهرها چگونه خواهند بود؟ ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۶:۲۷ رونمایی از سریع ترین هواپیمای جهان + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۵:۱۲ شوخی‌ عجیب نعیمه‌ نظام دوست با عموپورنگ در جشن تولد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ ۱۴:۵۸ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال صرافی والکس خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۱۶:۴۴ آمریکا و هیچ قدرتی نمی تواند جلوی سقوط رژیم کودک کش صهیونیستی را بگیرد ۱۶:۳۹ پختن تخم مرغ در چند ثانیه با گرمای خورشید در خوزستان + فیلم ۱۶:۳۵ تکذیب خبر بیماری دراگان اسکوچیچ ۱۶:۳۳ دو سورپرایز آجورلو برای استقلالی ها ۱۶:۳۰ ایران دهمین فولاد ساز بزرگ دنیا شد ۱۶:۳۰ توسعه همکاری های بیمه آسیا و بانک ملت ۱۶:۲۷ سال ۲۰۵۰؛ شهرها چگونه خواهند بود؟ ۱۶:۲۷ قضاوت داور ایرانی در بازی منچستریونایتد ۱۶:۲۳ تصویر جالبی از خیابان انقلاب در سال ۱۳۳۰ + عکس ۱۶:۱۵ برای سفر به بارسلونا و مادرید چه نکاتی باید بدانیم ۱۶:۱۰ هر کدام از مُسکن ها برای کدام درد مناسب است؟ ۱۶:۰۰ ادامه رکورد شکنی تورم نقطه‌ به‌ نقطه ۱۵:۵۵ قیمت جدید گوشت قرمز در بازار / فیله گوساله کیلویی ۳۸۵ هزار تومان ۱۵:۵۰ زمان خرید ارزانترین بلیط هواپیما برای شهرهای مختلف ۱۵:۳۸ یک تصویر انتخاب کنید و از اتفاقات پیش روی خود در این ماه آگاه شوید ۱۵:۳۵ ادامه کاهش قیمت دلار در صرافی های بانکی ۱۵:۳۳ لزوم تدوین برنامه های ملی و اجرای کمپین های آگاهی از پوکی استخوان ۱۵:۲۳ دیجی‌کالا بیزینس به استان های کشور سفر می کند ۱۵:۲۱ بازگشت دوباره پوشاک استوک به اوج ۱۵:۱۵ نسخه الکترونیکی کتاب های درسی منتشر شد ۱۵:۱۳ خرید و فروش در پلتفرم دیوار امن تر می شود ۱۵:۱۲ رونمایی از سریع ترین هواپیمای جهان + فیلم ۱۵:۰۱ قیمت مرغ پر کشید؛ هر کیلو مرغ تازه چند؟ ۱۴:۵۱ تشخیص گیلاس خوب و تازه هنگام خرید + راه حل نگهداری ۱۴:۵۰ مدیرعامل ذوب آهن اصفهان مدال زرین مدیر حامی روابط عمومی را دریافت نمود ۱۴:۴۹ طالبان خریدار نفت ایران شد ۱۴:۴۷ بزرگترین یخ شکن جهان + فیلم ۱۴:۴۲ صدور کارت ۵ ساله بازرگانی برای صادرکنندگان رتبه دار ۱۴:۳۵ سومین سال حضور جی پلاس در بازار تجهیزات آی تی ۱۴:۲۱ این غذاها مغز را نابود می کنند ۱۴:۱۳ دانشجوی ۹۸ ساله بالاخره فارغ التحصیل شد! + عکس ۱۴:۰۶ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۱/۵/۱) ۱۴:۰۵ رشد ۵۷ درصدی سود خالص بانک اقتصادنوین در بهار ۱۴۰۱ ۱۳:۵۶ تورم نقطه‌به‌نقطه تیر ماه به ۵۴ درصد رسید/ عبور از شوک قیمتی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ۱۳:۵۴ قیمت مرغ رکورد شکست ۱۳:۴۹ تمرینی ساده برای آرامش اعصاب و روان ۱۳:۴۵ اپلیکیشن BeReal محبوب ترین برنامه اپل شد ۱۳:۲۵ ترامپ هو شد؛ در عوض من را که دوست دارید؟ ۱۳:۲۲ ابتلای ۵۷ نفر و فوت پنج نفر بر اثر تب کریمه کنگو ۱۳:۱۶ قیمت برده و کنیز در دوران قاجار + عکس ۱۳:۱۶ سنگ اندازی به شاخص کل! / ادامه روند نزولی یا صعود بورس؛ کدام سناریو محقق می‌ شود؟ ۱۳:۱۲ برگزاری مجمع عمومی بانک شهر با رضایتمندی سهامداران از عملکرد تیم مدیریتی جدید ۱۳:۱۱ می خواهم با احمدی نژاد ازدواج کنم ۱۳:۰۷ اقدام بی اختیار بایدن در فرودگاه جده؛ عکسی که دردسرساز می شود! ۱۳:۰۶ قیمت سکه امروز چند؟ (۱۴۰۱/۵/۱) ۱۳:۰۱ این نوع کمردرد در بارداری یعنی خطر! ۱۳:۰۰ بازخوانی تاکیدات و توصیه های رهبر معظم انقلاب درباره حجاب ۱۲:۴۹ این نوشیدنی خطر ابتلا به آلزایمر را کم می کند ۱۲:۴۵ بهترین تغذیه تابستان از نظر طب سنتی و بوعلی سینا ۱۲:۳۸ چطور آبلیمو بگیریم که تلخ نشه؟ اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اخبار سیاسی ۱۴۰۱ ۰۵ ۰۱ ۱۴۰۱ ۵ ۱ فیلم ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۰۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری مرکز مطالعاتی «الزیتونه» در مقاله‌ای به بررسی رفتارشناسی آمریکا طی شش ماهه گذشته جنگ غزه پرداخته و می‌نویسد که آمریکا در شش ماه گذشته به صورت گسترده و در سطح بالا به مدیریت جنگ طوفان الاقصی در غزه پرداخته و به عنوان شریک کامل رژیم صهیونیستی در این جنگ تجاوزکارانه مشارکت کرده است.

دولت آمریکا با وجود مشغولیت در مدیریت پرونده روسیه و جنگ در اوکراین و همچنین رقابت با چین، خود را ناگزیر دانست تا بار دیگر به صورت قوی وارد درگیری‌های منطقه شود، چرا که احساس کرد ساماندهی ساختارهای امنیتی و نظامی و اقتصادی در منطقه که آنها را پیش از این طراحی کرده بود؛ در آستانه فروپاشی است.

با وجود شکاف‌هایی که در مواضع دولت «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا و کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیده می‌شود و با وجود اختلافاتی که در جزییات روند جنگ و مدیریت آن وجود دارد، تاکنون هیچ اختلاف نظری در خصوص اهداف این جنگ به وجود نیامده است. اختلافاتی که به صورت موقت بین آمریکا و رژیم صهیونیستی مطرح شده و برخی از آنها ماهیت شخصی دارد، به سطحی نرسیده که بتوان آن را اختلافات بین آمریکا و اسراییل قلمداد کرد.

الزیتونه در ادامه این مقاله تلاش کرده مولفه‌های سیاسی آمریکا در رفتار این کشور و مواضع آن نسبت به جنگ غزه و بررسی رویکردهای قریب‌الوقوع و قابل پیش‌بینی از آمریکا تا زمان برپایی انتخابات ریاست جمهوری در این کشور در اواخر سال جاری میلادی را ترسیم کند.

اول: رفتار آمریکا در تعامل با جنگ غزه

مولفه‌های رفتاری آمریکا و فعالیت‌های عملی این کشور در قبال جنگ غزه را می‌توان در موارد زیر برشمرد:

۱- ارایه کمک و پشتیبانی کامل و نامحدود از مواضع رژیم صهیونیستی و تامین مطالبات تل‌آویو برای استمرار جنگ سیاسی و نظامی و اقتصادی و همراهی کامل با تمامی اهداف اعلام شده اسراییل از جنگ.

۲- پذیرش کامل روایت رژیم صهیونیستی و چراغ سبز دادن به این رژیم نسبت به آغاز جنگ و استمرار آن و توجیه جنایت‌های وحشیانه اسراییل در غزه و نفی نسبت دادن این جنایت‌ها به اسراییل. دولت آمریکا همچنین سعی کرده اقدامات رژیم صهیونیستی را نقض قوانین بین‌المللی یا انسانی ندانسته و اتهامات متوجه این رژیم را رد کند.

۳- ارسال کشتی‌های جنگی آمریکا به منطقه برای تاکید بر حمایت کامل از رژیم صهیونیستی و تلاش برای ممانعت از مداخله مستقیم ایران و متحدان منطقه‌ای این کشور در این جنگ تا به این ترتیب رژیم صهیونیستی بتواند زمان لازم برای اجرای اهداف خود در غزه را به دست آورده و مانع از گسترش جنگ در سطح منطقه شود.

۴- تامین پوشش لازم برای تجاوزطلبی صهیونیست‌ها و به شکست کشاندن صدور قطعنامه‌های شورای امنیت در محکومیت اسراییل و الزام این رژیم به آتش‌بس دایم و پایدار. آمریکا در این راستا تاکنون سه بار ازحق وتوی خود ضد قطعنامه‌های شورای امنیت استفاده کرده است.

۵- افزایش فشار بر تشکیلات خودگردان برای انجام اصلاحات اساسی در ساختار این گروه فلسطینی در جهت متناسب‌سازی آن با معیارهای مورد نظر رژیم اسراییل برای مدیریت روند تحولات غزه بعد از جنگ.

۶- افزایش فشار بر کشورهای عربی و اسلامی و اتحادیه عرب و سازمان همکاری‌های اسلامی جهت خودداری از صدور قطعنامه‌های سیاسی شدیداللحن ضد رژیم صهیونیستی و انجام تلاش‌های گسترده برای قانع کردن طرف‌های عربی به مشارکت در ساختار امنیتی آینده مد نظر صهیونیست‌ها در غزه.

۷- دعوت مستمر از رژیم صهیونیستی برای اجازه دادن به ورود کمک‌های انسانی به غزه و دوری از هدف قرار دادن غیرنظامیان و کاستن از حجم تلفات در میان نظامیان خود در حد امکان، بدون اینکه جرائم مستمر رژیم صهیونیستی ضد غیرنظامیان و از بین بردن زیرساخت‌ها و بیمارستان‌ها و مدارس و مساجد و کلیساها با تسلیحات و موشک‌های آمریکایی را مورد نقد یا محکومیت قرار دهد.

۸- انجام عملیات هلی‌برن کمک‌های انسانی در غزه با هدف بهبود وجهه آمریکا در ابعاد انسانی و آغاز تلاش برای احداث بندری در مقابل سواحل غزه جهت تامین ابزارهای مربوط به ورود کمک‌های انسانی.

۹- دعوت به آغاز روند سیاسی بر اساس راه حل تشکیل دو دولت. این در حالی است که آمریکا می‌داند هیچ فرصتی برای موفقیت این روند سیاسی وجود ندارد؛ چرا که اسراییلی‌ها به شدت با برپایی دولت فلسطین مخالف هستند و این موضوع در مصوبات کنیست رژیم صهیونیستی گنجانده شده است.

۱۰- ادامه تلاش‌ها برای پیشبرد عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی و پشت سر گذاشتن مانع‌های این اتفاق که در نتیجه جنگ غزه پدیدار شده است. آمریکایی‌ها در این راستا توافق دفاع مشترک با سعودی‌ها امضا می‌کنند و قرار است ریاض را به تاسیسات هسته‌ای برای اهداف مسالمت‌آمیز تجهیز کنند. آنها همچنین وعده‌هایی مبنی بر تلاش برای برپایی دولت فلسطین در چهارچوب راه حل تشکیل دو دولت داده‌اند.

دوم: نقاط توافق و اختلاف در دیدگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی:

آمریکایی‌ها از زمان آغاز جنگ غزه همراهی کاملی با اهداف رژیم صهیونیستی در این جنگ از جمله در زمینه تحقق پیروزی نظامی و از بین بردن مقاومت فلسطین و جلوگیری از تبدیل شدن آن به تهدیدی ضد امنیت اسراییل و همچنین تلاش برای آزادی اسرای اسراییلی و تغییر موقعیت سیاسی نوار غزه و پایان دادن به حاکمیت حماس در آن از خود نشان دادند.

با این وجود دو طرف در خصوص برخی جزییات مدیریت جنگ، اختلاف نظر داشتند و دولت دموکرات آمریکا انتقاداتی را متوجه رفتارهای نتانیاهو و کابینه وی و برخی سردمداران راستگرای افراطی در سرزمین‌های اشغالی داشته است. از جمله مهم‌ترین این انتقادات زمانی بود که جو بایدن رییس جمهور آمریکا تاکید کرد نتانیاهو بیش از اینکه برای اسراییل سود داشته باشد، به زیان این رژیم رفتار می‌کند. وی به انتقاد از نحوه مدیریت جنگ غزه توسط نتانیاهو پرداخته است.

چاک شومر رییس اکثریت دموکرات در مجلس سنای آمریکا نیز اواسط مارس گذشته انتقاداتی را متوجه نتانیاهو کرده و او را متهم کرده که به مانعی در برابر سازش تبدیل شده و تسلیم مطالبات عناصر افراطی اسراییل شده است. شومر خواستار برپایی انتخابات زود هنگام در اسراییل شده و تاکید کرده که کابینه نتانیاهو دیگر برای تامین مطالبات این رژیم مناسب نیست.

نقاط اختلافی موجود بین دولت آمریکا و کابینه رژیم صهیونیستی را می‌توان در موارد زیر برشمرد:

۱- اختلاف نظر در خصوص جریانی که می‌تواند بعد از پایان جنگ غزه مسوولیت اداره این منطقه را در دست بگیرد. دولت آمریکا معتقد است که تشکیلات خودگردان با انجام برخی اصلاحات باید به عنوان تنها طرف فلسطینی همراه با آمریکا و رژیم صهیونیستی این مسوولیت را بپذیرد. آنها از دیدگاه وجود قدرت چند ملیتی عربی برای ساماندهی اوضاع امنیتی در نوار غزه نیز حمایت می‌کنند. کابینه نتانیاهو اما موضعی منفی نسبت به نقش آینده تشکیلات خودگردان در مدیریت غزه دارد و معتقد است که باید روشی منطقه‌ای برای مدیریت غزه متشکل از شخصیت‌های مطرح عشایر ارایه شود. مسوولان امنیتی این رژیم با تعدادی از شیوخ مورد نظر خود نیز دیدار کرده‌اند، اما این دیدارها نتیجه بخش نبوده است.

۲- اختلاف در خصوص مدیریت پرونده تبادل اسرا و انجام معامله در این رابطه. این در حالی است که رفتار بنیامین نتانیاهو و مواضع عملی وی هیچ تلاشی برای انجام معامله جدید برای آزادی اسرای اسراییلی در ازای آتش‌بس شش هفته‌ای را نشان نمی‌دهد. نتانیاهو طی هفته‌های گذشته مواضع سختگیرانه‌ای داشته که منجر به توقف مذاکرات شده است، وی حتی از دادن اختیارات لازم به هیئت مذاکره کننده اسراییلی نیز خودداری می‌کند. این در حالی است که طرف آمریکایی اصرار دارد این معامله انجام شود و در این رابطه بر میانجی‌های قطری و مصری برای ادامه تلاش‌ها فشار وارد می‌کند.

۳- اختلاف نظر در خصوص اشغالگری مجدد اسراییل در غزه و باقی ماندن طولانی مدت در این منطقه. آمریکا مخالفت خود را با دیدگاه‌های ارائه شده از سوی کابینه نتانیاهو در این خصوص مطرح کرده است. با این وجود دولت بایدن مخالفتی با حضور موقت رژیم صهیونیستی در غزه برای تامین اهداف جنگ از خود نشان نداده، ولی نمی‌خواهد این حضور به اشغالگری کامل در غزه منجر شود.

۴- اختلاف نظر در حجم و زمان انجام حمله نظامی گسترده به رفح: در حالی که کابینه نتانیاهو شور و شوق عجیبی برای انجام این حمله از خود نشان می‌دهد و مدعی است که این حمله می‌تواند توانمندی‌های نظامی حماس را فلج کرده و اهداف جنگ را برای اسراییل محقق کند و در شرایطی که مدعی شده عدم اجرای این مرحله به معنی پیروزی حماس در جنگ است، دولت آمریکا تلاش دارد این حمله را به تعویق بیندازد. بایدن از طرف اسراییلی درخواست کرده تا تضمین‌هایی برای جلوگیری از وقوع تلفات گسترده انسانی در نتیجه تمرکز زیاد شهروندان در رفح ارائه کند. آمریکایی‌ها گزینه‌های دیگری برای حمله به حماس و مقاومت و از بین بردن رهبران آن ارائه کرده‌اند و معتقدند که با این گزینه‌ها امکان جلوگیری از پیامدهای گسترده حمله احتمالی به رفح فراهم می‌شود.

۵- اختلاف نظر در خصوص مدت زمان ادامه جنگ: در حالی که نتانیاهو تلاش دارد جنگ را تا زمان نامحدودی ادامه دهد و تا زمان تحقق پیروزی کامل و رسیدن به اهداف، تجاوزهای خود را پیش ببرد؛ دولت آمریکا معتقد است محاسبات شخصی نتانیاهو و نگرانی وی از محاکمه نسبت به شکست در حمله ۷ سپتامبر باعث شده وی به گسترده‌تر کردن زمان جنگ پناه ببرد و نمی‌خواهد واقعیت عدم تحقق اهداف جنگ را بپذیرد. البته آمریکایی‌ها تغییر نسبی در مواضع خود در خصوص آتش‌بس دائم در غزه داده اند و این موضوع در پیش نویس ارائه شده در شورای امنیت -البته بر اساس چارچوب مورد نظر آمریکا- مطرح شد، پیش‌نویسی که با وتوی روسیه و چین و الجزایر مواجه شد.

۶- اختلافات علنی در خصوص کوچ اجباری فلسطینیان به خارج از غزه. کابینه رژیم صهیونیستی در ابتدای جنگ چنین طرحی را در نظر گرفته بود، اما با مخالفت مصر و بسته شدن گذرگاه رفح این طرح را کنار گذاشت. آمریکایی‌ها در ابتدا مخالفت صریح خود را با این طرح اعلام نکردند، اما وقتی مصر و اردن مخالفت خود را با آن اعلام کردند، گفتمان سیاسی آمریکا نیز به سمت مخالفت با طرح کوچ اجباری فلسطینیان پیش رفت.

ادامه دارد...

کد خبر 6080643

دیگر خبرها

  • مرگ کودک ۷ ساله در مازندران با سقوط کمد
  • ابعاد رویکرد آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل تبلور شیطنت آمریکا در منطقه است
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر شد
  • ویدیو/ جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و رژیم صهیونیستی را بدانند
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • قیمت نفت چند دلار شد؟
  • شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد