Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@14:17:37 GMT

جانشین‌های جانسون چه وعده‌هایی را مطرح می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۱۱۰۲

جانشین‌های جانسون چه وعده‌هایی را مطرح می‌کنند؟

به گزارش ایرنا، سوناک و تراس در گفت‌وگو با دو روزنامه کثیرالانتشار انگلیس برنامه‌های خود را تشریح کرده‌اند که امروز (شنبه) منتشر شد.

سوناک در مصاحبه با روزنامه تایمز چاپ لندن بر بحرانی بودن اوضاع تاکید کرد و گفت که با این نگاه بر اوضاع، قصد دارد تا نرخ تورم و مشکلات اقتصادی ناشی از برگزیت، همه‌گیری کرونا و شرایط بوجود آمده حاصل از جنگ اوکراین را مدیریت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت که چالش‌های موجود کشو را نمی‌توان با «یک ذهنیت کاری معمولی» حل و فصل کرد. بنابراین از روز نخست، دولت را در شرایط بحرانی قرار خواهم داد. سوناک با بیان اینکه دولت آنچنان که شایسته شرایط موجود است، کار نمی‌کند تصریح کرد چالش‌هایی که او درباره آن‌ها صحبت می‌کند، انتزاعی و چیزهایی نیستند که خودبه‌خود حل شوند.

سوناک باردیگر از برنامه‌هاای اقتصادی رقیب خود برای کاهش مالیات‌ها انتقاد کرد و هشدار داد که این اقدام می‌تواند به تثبیت تورم بر اقتصاد کشور منجر شود.

به گزارش ایرنا، جهش بی‌سابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینه‌های زندگی در انگلیس، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است.این واقعیت که دورنمایی از بهبود اوضاع دیده نمی‌شود و مقامات رسمی هم درباره تشدید اوضاع هشدار می‌دهند، مردم کشور را شوکه کرده است.

شاخص نرخ تورم در انگلیس بر اساس تازه‌ترین گزارش اداره آمار ملی این کشور به ۹.۴ درصد در ماه گذشته میلادی (ژوئن) رسیده است که بالاترین رقم در ۴۰ سال گذشته بشمار می‌رود.

پیش از جنگ اوکراین پیش‌بینی می‌شد که نرخ تورم با وجود فشارهای ناشی از برگزیت و بحران همه‌گیری کرونا در محدوده ۲ درصد سیر کند. اما حالا اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کنند که نرخ تورم به دلیل افزایش بهای انرژی، تا پایان سال‌جاری میلادی به بالای ۱۱ درصد می رسد.

سوناک که در دولت بوریس جانسون معمار طرح افزایش مالیات‌ها بود که فروردین گذشته به اجرا گذاشته شد، گفت:‌ آنچه من را نگران می‌کند تورمی است که اکنون طولانی شده و باید برای آن برنامه ریزی کنیم. وی خاطر نشان کرد که اگر نرخ تورم در فاصله زمانی مناسبی کاهش نیابد میلیون‌ها نفر در کشور متضرر خواهند شد.

این نامزد انتخابات نخست وزیری هشدار داد که برنامه‌های اقتصادی تراس می‌تواند منجر به افزایش نرخ بهره بین بانکی و بی خانمانی میلیون‌ها صاحب‌خانه‌ای شود که اقساط وام مسکن پرداخت می‌کنند. او اضافه کرد: «اگر اشتباه کنیم، نرخ بهره بین بانکی افزایش می‌یابد و وضع بدتر می‌شود.»

سوناک گفت که قصد ترساندن مردم را ندارد «بلکه صادق بودن با کشور در مورد آنچه اتفاق می‌افتد و مسئولیت پذیر بودن در بیان این موضوع یک اولویت مهم است که دولت باید به حل آن کمک کند تا اوضاع وخیم تر نشود.»

در همین حال لیز تراس در مصاحبه با نشریه دیلی تلگراف خود را یک عنصر شورشی توصیف کرد که می‌خواهد با کاهش مالیات‌ها، اوضاع را تغییر دهد. او گفت که درباره برنامه‌های رقیب خود اظهار نظر نمی‌کند اما برنامه‌های خود را گامی در مسیر درست برای رشد و بهره‌وری کشور دانست.

تراس که پس از استعفای گسترده اعضای دولت، به بوریس جانسون وفادار ماند، در این مصاحبه تلاش کرد تا برنامه‌های خود را از سیاست‌های نخست وزیر مستقل نشان دهد. او به همین خاطر تصریح کرد که از زمان حضور در انتخابات، با نخست‌وزیر صحبت نکرده است.

جانسون قرار است ۱۴ شهریور رسما از مسند نخست وزیری کنار برود تا قدرت را به جانشین خود که از میان لیز تراس یا ریشی سوناک انتخاب خواهد شد واگذار کند. اعضای عمومی حزب محافظه‌کار که حدود ۲۰۰ هزار نفر برآورد می‌شوند فرصت دارند تا ۱۱ شهریور گزینه مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

سوناک از یک سو به عنوان معمار بسته اقتصادی دولت برای حفظ مشاغل در دوران قرنطینه و از سوی دیگر به عنوان بانی نابسامانی‌های اقتصادی کشور، مقصر شناخته می‌شود. در مقابل تراس بعنوان شخصیتی عملگرا در حوزه اقتصادی، به تعبیر برخی رسانه‌های انگلیسی، قهرمان دیپلماسی اقتصادی شناخته می‌شود اما در حوزه سیاست به رنگ عوض کردن و تغییر مواضع خود شهرت دارد. او آینده سیاسی خود را در اتخاذ رفتارهای پوپولیستی با هدف جلب نظر حامیان پرنفوذ داخلی و بین المللی تعریف کرده و از این حیث می‌توان او را وزیری شایسته نخست وزیر این کشور جانسون دانست.

در محافل دیپلماتیک خانم تراس را با عنوان "عوامگرای رادیکال" توصیف می‌کنند که برای خوشایند طبقات حامی خود مواضع افراطی و تندی در قبال مسائل بین المللی از جمله علیه چین و روسیه ابراز می‌کند.

تندروی او در مباحث مرتبط با هنگ کنگ و تایوان تا آنجا پیش رفت که اخیرا «پُل کیتینگ» نخست وزیر اسبق استرالیا، او را "مجنون" نامید. «تراس» در رابطه با جمهوری اسلامی ایران نیز با بی پروایی تمام، به صورت کورکورانه و بدون هیچ تاملی از سیاست مخرب و هرج و مرج طلب رژیم صهیونیستی تبعیت می‌کند.

نظرسنجی‌ها در این مقطع نشان نمی‌دهد که تراس از شانس بالاتری برای پیروزی در انتخابات رهبری حزب حاکم محافظه‌کار و تصاحب کرسی نخست وزیری انگلیس برخوردار است. اما طرفداران سوناک معتقدند که او تراس را در انتخابات شکست خواهد داد.

برچسب‌ها انگلیس پارلمان بوریس جانسون نرخ تورم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس پارلمان بوریس جانسون انگلیس پارلمان بوریس جانسون نرخ تورم نخست وزیر نرخ تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند

بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، به دلیل اینکه کارت شناسایی خود را به همراه نداشت، از رای دادن در انتخابات محلی این کشور باز ماند.

به گزارش یورونیوز، رسانه‌های بریتانیایی گزارش دادند که بوریس جانسون روز پنجشنبه برای رای دادن به یکی از حوزه‌های اخذ رای در جنوب آکسفوردشایر مراجعه کرده، اما او الزام داشتن کارت شناسایی عکس دار را رعایت نکرده و به همین دلیل مسئولان انتخابات آن حوزه به نخست وزیر پیشین بریتانیا گفته‌اند که نمی‌توانند بدون اثبات هویت به او اجازه دهند که رای خود را به صندوق بیندازد.

اسکای نیوز البته گزارش داد که بوریس جانسون که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲ نخست وزیر بریتانیا بوده بعدا توانسته رای خود را به صندوق بیندازد و به نماینده حزب محافظه کار رای دهد.

بوریس جانسون در سال ۲۰۲۲ قانون انتخابات را ارائه کرد که بر اساس آن رای دادن تنها با داشتن کارت شناسایی عکس‌دار امکان‌پذیر است. این قانون سال گذشته در انتخابات محلی اجرا شده بود، اما این پنجشنبه نخستین باری بود که تعداد زیادی از رای‌دهندگان در سراسر انگلستان و ولز مجبور شدند برای رای دادن، کارت شناسایی عکس‌دار مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی خود را به مسئولان انتخابات ارائه کنند.

بنا به آمار کمیسیون انتخابات بریتانیا، حدود ۱۴ هزار نفر به دلیل این قانون نتوانستند در انتخابات محلی پارسال رای دهند.

به گفته رسانه‌های محلی، در مجموع ۲۲ نوع کارت شناسایی برای رای دادن از جمله گذرنامه و گواهینامه رانندگی، از سوی این کمیسیون اعلام شده است.

افراد واجد شرایط، همچنین می‌توانند برای دریافت کارت «گواهی حق رای» نیز درخواست دهند و در روز انتخابات آن را به‌جای کارت شناسایی به‌همراه داشته باشند.

کمیسیون انتخابات بریتانیا می‌گوید اکثریت قریب به اتفاق مردم توانستند پیش نیاز‌های لازم برای مشارکت در انتخابات را برآورده کنند هرچند به گفته این نهاد برخی از کسانی که قصد رای دادن داشتند، به دلیل نداشتن کارت شناسایی عکس‌دار تصمیم خود برای مشارکت در انتخابات را تغییر دادند.

این نهاد دولتی همچنین اضافه کرده که شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد گروه‌هایی مانند افراد معلول و بیکار کار دشوارتری برای ارائه کارت‌های شناسایی عکس‌دار داشته‌اند.

مارک هارپر، وزیر حمل و نقل بریتانیا در واکنش با مساله الزام ارائه کارت شناسایی عکس‌دار گفت: «در کنار میلیون‌ها نفری که توانستند رای بدهند، قطعا مشکلاتی برای گروه اندکی از افراد پیش آمده است.»

دیگر خبرها

  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • بوریس جانسون از رای‌دادن در انتخابات محلی باز ماند
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله