Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، شهریار نوری زاده، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان هرمزگان صبح امروز اظهار کرد: عملیات اجرایی 125 واحد مسکونی در هشت روستای زلزله‌زده بخش مهران و مرکزی شهرستان بندرلنگه از سوی ستاد بازسازی بنیاد انقلاب اسلامی استان هرمزگان آغاز شده است.

وی افزود: از این‌ رو اولین اسکلت فلزی صب جمعه 31 تیرماه از سوی اکیپ‌های مستقر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرمزگان در منطقه زلزله‌زده‌ی سایه خوش نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نوری زاده، عملیات آواربرداری 237 خانه با اولویت روستای سایه خوش تاکنون به اتمام رسیده است.

مردم: واحدهای 60 متری برایمان کافی نیست

مشاهدات عینی خبرنگار فارس حاکی از آن است که واحدهای در نظر گرفته شده برای زلزله زدگان که از سوی بنیاد مسکن ساخته خواهد شد، 60 متری در نظر گرفته شده است.

مردم روستا اما می‌گویند که واحد 60 متری برای زندگی آنان کافی نیست و از بنیاد مسکن تقاضا دارند که واحدها را اندکی بزرگ‌تر برای آنان در نظر بگیرد.

از سوی دیگر با احتساب 300 میلیون تومانی که مجموعا برای تسهیلات بلاعوض و اقساطی برای مردم این منطقه در نظر گرفته شده و با هزینه‌های لازم برای ساخت منزل مسکونی، عملا اعتبار کافی برای ساخت منازل بزرگ‌تر برای مردم وجود ندارد و همین موضوع نیز باعث شده تا استاندار هرمزگان در دیدار با برخی از بزرگان منطقه از تلاش برای افزایش سقف وام بارسازی منازل زلزله زده بخش مهران خبر دهد. (اینجا بخوانید)

دولت اعتبارات لازم را تصویب کند، عملیات اجرایی شتاب می‌گیرد

نوری زاده مدیرکل بنیاد مسکن هرمزگان نیز اظهار کرد: مطمئناً با تصویب اعتبارات در هیئت دولت عملیات اجرایی شتاب بیشتری خواهد گرفت و با یک برنامه زمان‌بندی سعی خواهیم کرد تا واحدهای مسکونی را کامل کنیم.

به گفته وی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تا پایان بازسازی در کنار مردم زلزله‌زده خواهد بود، قطعاً مشارکت خیرین، بانک‌ها و سایر دستگاه‌های بخش خصوصی و دولتی با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی می‌تواند در سرعت بازسازی مناطق زلزله‌زده موثر باشد تا مردم زودتر به زندگی خود بازگردند.

منازل مردم تا 100 میلیون تومان بیمه بوده است

پیش از این معاون ستاد اجرایی فرمان امام در هرمزگان نیز گفته بود که منازل مسکونی مردم در سایه خوش و دیگر روستاهای بخش مهران شهرستان بندرلنگه تا سقف 100 میلیون تومان بیمه بوده است. (اینجا بخوانید)

ضرورت نظارت بر عملکرد پیمانکاران بنیاد مسکن

آنچه در بازسازی منازل مردم زلزله زده سایه خوش و دیگر روستاهای زلزله زده بخش مهران شهرستان بندرلنگه که از 10 تا 100 درصد آسیب دیدند، اهمیت دارد، نظارت بر عملکرد پیمانکاران بنیاد مسکن و بر نحوه هزینه کرد اعتباراتی است که از سوی دولت در قالب تسهیلات بلاعوض و تسهیلات طولانی مدت برای بازسازی منازل مردم اختصاص می‌یابد.

حالا که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هلال احمر و دیگر دستگاههای امدادی و حمایتی با اقدام به موقع نسبت به تجهیز مردم به کانکس و کولر و دیگر اقلام مورد نیاز اقدام و رضایت مردم را به شکل ویژه‌ای فراهم آوردند، ضروری است تا در ادامه کار با نظارت مستمر بر عملکرد بنیاد مسکن به عنوان متولی ساخت منازل آسیب دیده، این شیرینی وجود مردم کامل شده و مردم در زمان مناسب و با کیفیت مناسب در منازل خویش مستقر شوند.

انتهای پیام/ 3728

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد مسکن هرمزگان بندرعباس زلزله در سایه خوش بنیاد مسکن انقلاب اسلامی زلزله زده بخش مهران سایه خوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ نشست مسئولان بنیاد ملی نخبگان با جمعی از نخبگان حوزه کار با حضور روح‌الله دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان و سیدسلمان سیدافقهی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان برگزار شد.

سیدافقهی قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در این نشست با اشاره به آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان گفت: پس از ابلاغ آیین‌نامه جذب نخبگان از سوی هیئت وزیران، آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان به همت سازمان اداری و استخدامی کشور مصوب و ابلاغ شد.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت اجرایی‌سازی این آیین‌نامه و شناسایی فعال نخبگان گفت: برخی از نخبگان در بدنه دستگاه‌ها، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی حضور دارند اما از طریق گزینش بنیاد، به عنوان نخبه خودشان را معرفی نکردند و در خوداظهاری‌ها مشارکت نداشتند، به همین جهت با همکاری سازمان اداری و استخدامی، آیین‌نامه پایش و نگهداشت نخبگان تدوین شد تا بتوانیم آنها را شناسایی و به جامعه نخبگان اضافه کنیم تا ضمن رصد مسیر پیشرفت، اقدامات تسهیلگر لازم جهت رفع موانع در مسیر فعالیت آنها را در دستور کار قرار دهیم.

ضرورت توجه به نخبگان فعال در بخش خصوصی

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه تدوین و جمع‌بندی شیوه‌نامه، وظیفه سازمان اداری و استخدامی است و بنیاد ملی نخبگان وظیفه پیگیری دارد، گفت: نمی توانیم تنها منتظر نتیجه ماموریت سازمان اداری استخدامی بمانیم چرا که حیطه فعالیت این سازمان بخش دولتی است و این در حالیست که درصد زیادی از این نخبگان در بخش خصوصی فعال هستند.

سیدافقهی راه‌اندازی «خانه نخبگان» را محلی برای اجماع تفکر نخبگان علمی، کاری و دیگر عرصه‌های نخبگی در بخش خصوصی و دولتی توصیف کرد و گفت: در سال جاری راه اندازی خانه نخبگان را که از قدیم در سند راهبردی کشور در امور نخبگان ذکر شده بود در دستور کار قرار داده‌ایم تا این امر به فعلیت برسد.

حاکمیت ساز و کار انتخابی در خانه نخبگان

وی در ادامه با اشاره به اینکه خانه نخبگان به تفکیک استان‌ها تشکیل می‌شود، تصریح کرد: در هر استان پنج کارگروه نخبگانی از جمله کارگروه تولید و اشتغال تدارک دیده شده که ذیل آنها میزهای تخصصی مختلفی تشکیل خواهد شد و تلاش ما بر این است که در مجموعه خانه نخبگان، ساز و کار انتخابی حاکم باشد به نحوی که جامعه نخبگانی به دست خود نخبگان اداره شود.

سیدافقهی با تاکید بر اینکه در بحث خانه نخبگان، بنیاد فقط در جایگاه سیاست‌گذاری و نظارت فعال است، نیز گفت: بنیاد ملی نخبگان این مجموعه را رصد و حمایت می کند و بدون شک مزیت‌های طرح خانه نخبگان بعد از رونمایی و اجرا برای نخبگان تمامی عرصه‌ها محرز خواهد شد.

وی همچنین از پیشنهاد تشکیل صندوق توسعه اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر خبر داد و گفت: لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی در کمیسیون دولت به‌عنوان اولین قانون در حمایت از نخبگان در حال بررسی است و با توجه به اینکه شرکت‌های خصوصی ممکن است توان تحقیق و توسعه و ارائه بورسیه‌های تحصیلی و یا حمایت از طرح‌های پژوهشی را نداشته باشند، پییشنهاد تشکیل صندوق توسعه اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر با هدف حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان و طرح‌های دیگر نخبگان در بندهای این لایحه ارائه شده است.

نخبگان کار و دانش مکمل یکدیگرند

قائم‌مقام بنیاد ملی نخبگان در پایان با تاکید بر اینکه همکاری با نخبگان کار، به سبب اشتراک تجربه، به درک و شناسایی دقیق مسائل و مشکلات می انجامد و برای تبیین نقشه راه بنیاد سودمند است، گفت: نباید نخبگان کار و دانش را از هم جدا دانست چرا که در عمل نسبت به هم مکمل هستند. خانه نخبگان با عنایت به این مسائل، تجربه و دانش نخبگان تمام عرصه‌ها را جمع آوری می‌کند و انشالله با حضور فعال اعضای آن در دستگاه‌ها گام بزرگی در حل مشکلات و توسعه کشور برخواهد داشت.

شایان ذکر است، در این نشست، نخبگان حوزه کار و صنعت به معرفی دستاوردهای خود در راستای توسعه اقتصادی کشور پرداختند و ضمن بیان انتقادات و پیشنهادات، اقدامات حمایتی لازم را از بنیاد ملی نخبگان مطالبه کردند.

کد خبر 6094058 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • حمایت از تحقیقات ریسک‌پذیر و خطرپذیر نخبگان
  • زنگ سپاس معلم در مدارس هرمزگان به صدا درآمد
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند