Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمله معلولیت محدودیت نیست را همه شنیده ایم؛ دستگاه‌های مختلف از جمله بهزیستی نیز در توانمندسازی معلولین و محدود نکردن آن‌ها تلاش می‌کنند.

یکی از اقدامات انجام شده در شهرستان سربیشه برای توانمندسازی معلولین، راه اندازی کارگاه‌های تولیدی از جمله تولیدی لباس است.

این کارگاه‌ها با همکاری اداره فنی و حرفه‌ای و بهزیستی شهرستان سربیشه راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش در کارگاه، درآمدزایی در خانه

یکی از مددجویان معلول حاضر در کارگاه خیاطی گفت: چند ماهی می‌شود که در این کارگاه مشغول به کار هستم و انواع دوخت مانتو را یاد گرفته ام.

او گفت: با استفاده از آموزش‌های این مجموعه می‌توانیم برای خودمان کسب و کاری درست کنیم و از آن درآمد به دست بیاوریم تا شرایط زندگیمان بهتر شود.

بیشتر بخوانید

حل مشکل مسکن معلولان استان تا دو سال دیگر

همسر یکی از معلولین شهرستان سربیشه نیز گفت: همسر من کر و لال است، اما توانسته در کارگاه خیاطی مهارت کسب کند و اکنون در خانه خیاطی می‌کند.

او بیان کرد: کار کردن همسرم در خانه با وجود معلولیت، سبب شده تا درآمد بیشتری داشته باشیم و مشکلات زندگی کاهش یابد.

معلولین توانمند وام می گیرند

عباسی سرپرست اداره فنی و حرفه‌ای شهرستان سربیشه گفت: کارگاه‌های تولیدی در سطح شهرستان به منظور توانمندسازی معلولین و خانواده آن‌ها راه اندازی شده است.

کدخدایی سرپرست اداره بهزیستی سربیشه نیز گفت: هم اکنون هزار و ۳۰۰ معلول در این شهرستان تحت پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند.

او گفت: برای هنرآموزان بعد از اتمام دوره‌های آموزشی، تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی در نظر گرفته شده است تا بتوانند وارد بازار کار شوند.

کدخدایی اظهار کرد: این تسهیلات با دوره بازپرداخت ۷ ساله بوده و نرخ سود آن ۴ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی فنی و حرفه ای شهرستان سربیشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره بهزیستی نیشابور گفت: تاکنون تعداد ۳۴۱ نفر از جامعه هدف سازمان به تفکیک به تعداد ۲۷۵ نفر افراد دارای معلولیت، ۱۲ نفر زنان سرپرست خانوار و ۵۴ نفر از ببهبودیافتگان در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور مشغول به کار شدند.
علی صدر  افزود: فرایند معرفی، مشاوره شغلی و حمایت مستمر توان‌یابان از این پس از طریق مرکز پشتیبانی شغلی بهیاب تحت نظارت این شهرستان و تسهیلگران شغلی پیگیری خواهد شد. 
 وی گفت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات از طریق اداره بهزیستی جذب و برای اشتغالزایی تعداد ۳۵۲ نفر از جامعه هدف سازمان پرداخت شد.
صدر افزود: تسهیلات کارفرمایی به کارفرمایانی که برای مددجویان اشتغال ایجاد کنند، برای هر مددجو ۱۵۰ میلیون تومان وام و تا سقف ۴ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که در سال ۱۴۰۲ برای ایجاد اشتغال به تعداد ۱۷ نفر به ۳ کارفرما به مبلغ ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان پرداخت شده است. 
وی گفت: به منظور فراهم اوردن انگیزه ایجاد فرصت‌های شغلی بیشتر برای افراد تحت پوشش و ترغیب کارفرمایان برای جذب این افراد و نیز فراهم سازی اشتغال پایدار، فرایند هزینه کرد اعتبارات بیمه سهم کارفرما تاسقف ۲۰ درصد به کارفرمایان پرداخت می‌شود، که در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۳۴۱ نفر طی سه مرحله به مبلغ ۳ میلیارد تومان پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • استخراج سالیانه ۳۰ هزار تن ماده معدنی منیزیت در شهرستان سربیشه
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی