Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم اهدای جوایز نخستین دوره آئین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) شب گذشته اول مرداد ماه برگزار شد.

فرزاد حسنی که اجرای مراسم را برعهده داشت برنامه را با یادی از علی معلم آغاز کرد و در ادامه نورا هاشمی به اجرای برنامه پرداخت.

در قسمت بعدی مراسم، امید معلم درباره نخستین آئین تئاتر و موسیقی علی معلم (تندیس حافظ) گفت: بدون حضور شما این مجلس که اولین دوره آن برگزار می‌شود و آرزوی دیرینه پدر بود منور نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معلم یادآور شد: واقعیتش این است که جامعه ما جامعه‌ای است که همواره در آن هنرمندان ما در معرض آسیب قرار دارند. باید گاهی یادآوری شود که هنرمند مانند درختی است که سال‌ها طول می‌کشد به بار بنشیند. ما باید یاد بگیریم که چطور از هنرمندان‌مان تقدیر کنیم. شاید دلیل چنین رویدادهایی همین باشد.

دبیر جشن حافظ ادامه داد: اصولاً در این سال‌ها یاد گرفتیم بیشتر غر بزنیم تا یاد بگیریم ارزش هنرمندان را حفظ کنیم. حداقل خودمان قدر بدانیم.
هدف از شکل گیری این جشن شاید در یک مصرع یا بیت حضرت حافظ بگنجد که می‌گوید «عاقلان نقطه پرگار وجودند، ولی عشق داند که در این دایره سرگردانند». ما نیازمند عشق در این جامعه هستیم. می دانم که عرصه موسیقی و تئاتر مدت هاست مهجور مانده است و پدر همیشه می‌خواست تئاتر که یکی از بهترین هاست و موسیقی که بهترین در دنیاست مورد توجه قرار بگیرد. امیدوارم در آینده نزدیک این نهال تبدیل به سرو بلندی بشود مانند جشن سینمای حافظ.

در ادامه از تعدادی از هنرمندان جانباز در عرصه موسیقی تقدیر به عمل آمد.

برگزیدگان بخش تئاتر و موسیقی علی معلم به این شرح اعلام شدند:

جایزه استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) به سمن قناد اهدا شد.

جایزه بخش بهترین تنظیم ایرانی را حسام ناصری برای قطعه «عروج» از آن خود کرد.

محمد رحمانیان برای نمایشنامه «شب سال نو» تندیس حافظ بهترین نمایشنامه نویس را کسب کرد که آن را به دیگر کاندیدهای این بخش اهدا کرد.

بهروز صفاریان برای قطعه «من رو بشناس» تندیس بهترین تنظیم پاپ را از آن خود کرد.

تندیس حافظ بهترین دستاورد فنی به سارا اسکندری برای گریم «رویای یک شب نیمه تابستان» رسید.

تندیس حافظ بهترین آهنگساز ایرانی و تلفیقی اهدا شد به پویا سرایی برای قطعه «بغض».

تندیس حافظ بهترین کارگردانی را کارگردانان نمایش «لانچر ۵»، پویا سعیدی و مسعود صرامی از آن خود کردند.

حامد دهقان و امیر ماهان برای قطعه «عاشقی ممنوع» تندیس حافظ بهترین آهنگساز پاپ را به دست آوردند.

تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد به سجاد افشاریان برای نمایش «بک تو بلک» رسید.

محمدسعید میرزایی برای قطعه «فصل پریشانی» تندیس بهترین ترانه را از آن خود کرد.

تندیس حافظ بهترین خواننده پاپ به رضا بهرام برای قطعه «عاشقی ممنوع» و فرزاد فرزین / ایلیاس برای «ماسک» اهدا شد.

تندیس حافظ بهترین بازیگر زن را الهه شه‌پرست برای تئاتر «رگ» به دست آورد.

سالار عقیلی تندیس حافظ بهترین خواننده ایرانی و تلفیقی را برای قطعه «ققنوس» کسب کرد.

تندیس حافظ بهترین قطعه سال نیز به علیرضا قربانی برای قطعه «عروج» اهدا شد.

کد خبر 5545460 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: جشن حافظ بهروز صفاریان سجاد افشاریان علی معلم فرزاد حسنی نورا هاشمی محمد رحمانیان رضا بهرام امید معلم موسیقی ایرانی فرزاد فرزین تئاتر ایران فیلم سینمایی جشنواره فیلم شهر سازمان سینمایی موسیقی ایرانی فیلم کوتاه سینمای مستند محمد خزاعی بازیگر سینما کارگردان سینما کنسرت موسیقی هنرمندان تئاتر شبکه پنج سیما تندیس حافظ بهترین تئاتر و موسیقی آن خود برای قطعه علی معلم اهدا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳۳۷ حافظ آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین رامین خورنژاد ظهر پنج شنبه با اعلام این خبر گفت: نخستین مرحله از نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در قالب حفظ ۱۰ جز، ۲۰ جز و کل قرآن کریم در آذربایجان شرقی نیز برگزار می‌گردد.

وی ادامه داد: این آزمون جمعه ۱۴ اردیبهشت همزمان با سراسر کشور با حضور ۳۳۷ نفر از حافظان استان در تبریز برگزار خواهد شد که ۷۰ در صد از شرکت کنندگان در آزمون مرحله اول را بانوان و ۳۰ درصد را برادران تشکیل می‌دهند.

رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی استان با بیان اینکه آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم در سطح کشوری در چهار مرحله و در استان به صورت سه مرحله‌ای برگزار می‌شود، اظهار داشت: مرحله نخست این آزمون کتبی و مربوط به حفظ، ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در قالب ۱۰ جز، ۲۰ جز و کل قرآن کریم است که نتایج آن ۲۲ خرداد از طریق سایت تلاوت اعلام خواهد شد.

وی افزود: نوبت اول مرحله دوم نیز که آزمونی شفاهی است، ۲۷ تیر تا ۱۰ مرداد برگزار و نتایج ۲۵ شهریور و نوبت دوم نیز ۱۶ تا ۲۵ آبان در مراکز استان‌ها برگزار و نتایج در دی ماه اعلام می‌شود.

به گفته حجت الاسلام خورنژاد مرحله سوم آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم شامل ترجمه و مفردات، پنجم بهمن ۱۴۰۳ برگزار و پس از اعلام نتایج آن در ۲۰ بهمن ماه، زمان مرحله چهارم که به صورت کشوری و با حضور قبول شدگان مراحل استانی برگزار می‌شود، تصمیم گیری و اعلام خواهد شد.

رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی آذربایجان شرقی گفت: طبق مصوبه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی در هشتم تیر ۱۳۸۴ مدرک تخصصی درجه ۳ قرآن معادل لیسانس، مدرک تخصصی درجه ۲ معادل کارشناسی ارشد و درجه ۱ معادل دکتری بوده و دارندگان این مدارک از مزایای دارندگان مدارک درجه یک تا پنج هنری برخوردار می‌شوند.

کد خبر 6095080

دیگر خبرها

  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • کارگاه اموزشی هنرمند ایرانی در قزاقستان
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند/ اجرا در تالار قشقایی
  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان‌غربی شرکت کردند
  • حضور ۱۵۴ حافظ قرآن کریم بوشهری در کسب مدرک تخصصی
  • ۱۱۴ حافظ در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک آذربایجان غربی شرکت کردند
  • حضور ۳۳۷ حافظ آذربایجان شرقی در آزمون اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم
  • عکس| جدیدترین عکس سجاد افشاریان در پشت صحنه تئاتر
  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است