Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از زد دی نت، سازمان‌ها در سراسر جهان از خدمات ابری برای انجام فعالیت‌های روزانه، به‌ویژه پس از شکل گیری فضای کار دوگانه مبتنی بر حضور در محیط کار و منزل استفاده می‌کنند. برنامه‌های کاربردی ابری ابزار ساده‌ای برای کار کردن، بدون توجه به محل حضور کاربر، فراهم می‌کنند، چیزی که برای کارمندان دورکار حیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، این تنها مشاغل و کارمندان نیستند که می‌توانند از خدمات ابری استفاده کنند. به گفته محققان امنیت سایبری شرکت پالو آلتونتورکس، این دقیقاً همان کاری است که هکرهای مجرب نیز انجام می‌دهند. یکی از این گروه‌ها Cloaked Ursa نام دارد که همچنین به نام‌های APT29، Nobelium و Cozy Bear شناخته می‌شوند.

پالو آلتونتورکس مدعی است این گروه با سرویس اطلاعات خارجی روسیه (SVR) مرتبط است که مسئول چندین حمله سایبری بزرگ از جمله حمله به زنجیره تامین شرکت SolarWinds، هک کمیته ملی دموکراتیک ایالات متحده (DNC) و انجام حملات جاسوسی سایبری با هدف قرار دادن دولت‌ها و سفارتخانه‌ها در سراسر جهان است.

اکنون آنها در حال تلاش برای سوءاستفاده از خدمات ابری قانونی از جمله گوگل درایو و دراپ باکس هستند و قبلاً از این تاکتیک در حملاتی که بین ماه می و ژوئن سال جاری رخ داده، استفاده کرده اند.

این حملات با ایمیل‌های فیشینگ ارسال شده به اهدافی در سفارت‌خانه‌های اروپایی آغاز می‌شود که حاوی درخواست ملاقات با سفیران هستند و یک دستور کار فرضی پیوست شده به صورت PDF نیز ضمیمه این ایمیل‌ها شده که برای مخفی کردن آلودگی آنها از خدمات گوگل درایو استفاده شده است.

کارشناسان امنیتی معتقدند استفاده از گوگل درایو و دراپ باکس راهی کم هزینه برای سوءاستفاده از برنامه‌های کاربردی قابل اعتماد است. زیرا می‌توان به راحتی صدها حساب را در گوگل به صورت رایگان ایجاد کرد و از آنها برای جمع آوری اطلاعات و میزبانی بدافزارها استفاده کرد.

احتمالاً هدف از این حملات ایجاد مسیر نفوذ دائمی و آلوده کردن شبکه‌های رایانه‌ای و نیز سرقت اطلاعات حساس است. هنوز میزان موفقیت این حملات و ماهیت داده‌های سرقت شده مشخص نیست.

انتهای پیام /

منبع: فارس

کلیدواژه: هکرها امنیت اطلاعات حملات سایبری گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی بزرگرهای تهران گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.  

افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.  

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.  

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • وقتی می گوئیم چیدمان هوشمندانه داخل خانه دقیقا منظورمان این است!(+تصاویر)
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی