Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@10:21:53 GMT

آمار ۳۵ درصدی رعایت پروتکل‌های ضدکرونا در کشور

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۵۳۰۷

آمار ۳۵ درصدی رعایت پروتکل‌های ضدکرونا در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور در هفته منتهی به یکم مرداد ماه ۱۴۰۱ (از ۲۵ تیر تا ۱ مرداد ماه)، به پایین‌ترین حد خود یعنی بالغ بر ۳۵.۸ درصد رسیده است.

 

روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مقایسه آن با تعداد موارد ابتلا به بیماری کرونا را از ۲۵ تیر تا یکم مرداد ماه ۱۴۰۱ می‌توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

 

در عین حال میانگین میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی استان‌های کشور در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۹ درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان رعایت در استان آذربایجان غربی با ۶۳.۰۳ درصد و کمترین میزان رعایت هم در استان چهارمحال و بختیاری با ۳۳.۷۹ درصد بوده است.

 

همچنین میانگین رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور از ۱۵ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، بالغ بر ۴۵.۴۹ درصد بوده است که فرودگاه‌ها با ۹۱.۶۷ درصد بیشترین میزان رعایت و پاساژها با ۳۸.۷۰ درصد کمترین میزان رعایت را در این شاخص داشته‌اند.

 

بنابر اعلام وزارت بهداشت، میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۲ تا ۲۹ تیر ماه بالغ بر ۲۵.۵۶ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت در استان هرمزگان با ۵۰.۳۰ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به ایلام با ۱۳.۲۹ درصد بوده است.

 

همچنین میانگین استفاده از ماسک در شاغلین و خدمت گیرندگان به تفکیک اماکن عمومی کشور نیز از ۱۵ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱ بالغ بر ۲۵.۵۶ درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به مدارس با ۷۶.۸۸ درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به مراکز تفریحی با ۱۵.۵۶ درصد است.

 

میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی استان‌های کشور نیز از ۲۲ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، ۳۳.۳۰ درصد بوده است که بیشترین میزان رعایت مربوط به استان قم با ۵۵.۹۴ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به همدان با ۱۹.۶۹ درصد بوده است.

 

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور از ۱۵ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، ۳۳.۳۰ درصد بوده که دانشگاه‌ها ۸۵.۷۱ درصد بیشترین درصد رعایت و مراکز ورزشی با ۲۶.۱۲ درصد کمترین میزان رعایت پروتکل فاصله‌گذاری را داشته‌اند.

 

میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور از ۲۲ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، ۴۵.۶۶ درصد بوده است. در عین حال بیشترین میزان رعایت مربوط به استان آذربایجان غربی با ۶۷.۵۷ درصد و کمترین میزان رعایت مربوط به چهارمحال و بختیاری با ۳۸.۶۰ درصد بوده است.

 

همچنین میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی کشور از ۱۵ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، ۴۵.۶۶ درصد بوده است. استادیوم‌ها با ۹۴.۸۷ درصد رعایت تهویه مناسب در بالاترین سطح رعایت و مراکز ورزشی با ۳۸.۷۳ درصد در قعر رعایت این پروتکل قرار دارند.

 

در عین حال طبق اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی‌ها از تاریخ ۲۲ تا ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱، از تعداد ۳۵۷۷۸۰۷ مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی تحت پوشش، بالغ بر ۱۷۰۳۲۸ مورد بازرسی انجام شده است.

 

همچنین طی این مدت تعداد ۳۱۲۸۱ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۸۳۷ مورد از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

 

شکایات مردمی بخش بهداشت سامانه ملی پاسخگویی ۱۹۰

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در بازه زمانی مذکور، تعداد کل تماس‌های پاسخ داده شده ۸۳۴۶ تماس بوده و تعداد کل شکایات ثبت شده ۲۵۰۱ شکایت بوده است.

شکایت از عرضه مواد غذایی فاسد در اصناف تهیه و توزیع مواد غذایی، در صدر جدول قرار گرفته است.

بیشترین مکان مورد گزارش برای ثبت شکایات بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها است که با موضوع عدم رعایت بهداشت دست و عدم استفاده از ماسک توسط کارکنان گزارش شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اسکوچیچ حمید نوری مازیار لرستانی مذاکرات آستانه دریاچه ارومیه افسانه حسامی فرد ویروس کرونا همه گیری کرونا موج هفتم کرونا پروتکل های بهداشتی ماسک رعایت پروتکل ها نمودار اسکوچیچ حمید نوری مازیار لرستانی مذاکرات آستانه دریاچه ارومیه افسانه حسامی فرد اماکن عمومی استان های کشور درصد و کمترین میزان رعایت میزان رعایت مربوط بیشترین میزان رعایت اماکن عمومی کشور درصد بوده استفاده از ماسک همچنین میانگین اماکن عمومی وزارت بهداشت رعایت پروتکل مواد غذایی درصد رعایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم

صابر جباری، در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان اینکه روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهار داشت: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است.

جباری اضافه کرد: روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن (۱۴۰۱) ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان اینکه در سال های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟