Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز آقایی در نشست هم‌اندیشی با مدیرکل محیط زیست خوزستان  بر بررسی هرچه بهتر زمینه‌های همکاری دوجانبه  تاکید کرد و گفت: در منطقه ویژه اقتصادی بندری امام خمینی (ره) طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری با اهمیتی برنامه‌ریزی شده که در چرخه‌ی اقتصاد کشور تاثیرگذار خواهند بود.

او ادامه داد: شرط بقا بنادر کشور از جمله بندر امام خمینی (ره) در فضای رقابتی بین المللی در توسعه پسکرانه و دسترسی به آب‌های با عمق مناسب است، اما این ضرورت نباید سبب نادیده گرفتن الزامات زیست محیطی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرمنطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) می‌گوید: برخورداری از ۴۰ پست اسکله با آبخور مناسب به طول هفت کیلومتر و تجهیزات پیشرفته و پرقدرت تخلیه و بارگیری همچنین ظرفیت‌سازی برای تخلیه، انبارش و بارگیری انواع گروه‌های کالایی موجب شده که این مجتمع بزرگ بندری بتواند نقش به سزایی در زنجیره‌ی تأمین غذایی کشور به ویژه کالا‌های اساسی ایفا نماید.

این مقام مسئول گفت: یکی از وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی حفاظت از سواحل و محیط زیست دریایی بوده و در این زمینه با سازمان حفاظت محیط زیست اهداف مشترک و مهمی از جمله تعهد به کنوانسیون‌های مارپل، رامپی و آب توازن کشتی‌ها دارند که در این زمینه پروژه‌های اجرایی مشترک موفقی داشته‌اند.

آقای آقایی ادامه داد: اجرای پروژه‌های توسعه‌ای در مجتمع بندری امام خمینی (ره) می‌تواند تأثیر به سزایی در تقویت نقش استراتژیک کشورمان در منطقه و همچنین اعمال الزامات پدافند غیرعامل داشته باشد، اما در این راستا تلاش می‌گردد تا در مسیر تحقق دستیابی به توسعه مورد نیاز در شاهراه کالای اساسی کشور، با افزایش الزامات محیط زیستی، اثرات منفی پروژه‌ها را به حداقل برسانیم.

مدیرکل اداره بنادر و دریانوردی خوزستان پایبندی این اداره کل به اجرای الزامات محیط زیستی را همواره در اولویت برنامه‌های توسعه‌ای بنادر استان عنوان کرد و گفت: این رویه همواره در سال‌های گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته که از جمله دستاورد‌های این تعهد، کسب جایزه ملی واحد خدماتی سبز در دو نوبت، کسب عنوان بندر برتر کشور بر اساس شاخص‌های عملکرد HSE طی سال‌های متوالی، انتخاب این اداره کل به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس اقتصاد سبز برلین- آلمان است.

این مقام مسئول می‌گوید: به واسطه نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان بر تمامی پروژه‌های به بهره برداری رسیده، قطعا توسعه منطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی (ره) در چارچوب زمان‌بندی‌های انجام شده محقق می‌شود.

مدیرکل محیط زیست استان خوزستان در بخش دیگری از این نشست با اشاره به شعار امسال سازمان حفاظت محیط زیست استفاده هوشمندانه مردم‌پایه و فناورانه گفت: نگاه محیط زیست در استان بازدارنده نیست و باید ظرفیت‌های استان برای توسعه و اشتغال‌زایی به‌کارگیری شوند.

محمد جواد اشرفی ادامه داد: رفاه مردم و حفظ محیط زیست در یک قالب هستند و نباید رفاه باعث آسیب به محیط زیست شود و بالعکس بلکه باید با توسعه پایدار بتوانیم هر دو را حفظ کنیم.

او گفت:  اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان همیشه در تعامل مثبت با سازمان حفاظت محیط زیست بوده و بر اجرای الزامات اهتمام داشته است؛ لذا با تعامل بینبخشی دو اداره کل، آینده این همکاری‌ها را می‌توان روشن ارزیابی کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنادر و دریانوردی خوزستان محیط زیست منطقه ویژه اقتصادی بندر حفاظت محیط زیست امام خمینی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد

شهردار همدان با بیان اینکه سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد، گفت: همدان جز شهرهای پاک کشور است و این مسئولیت شهرداری را بیشتر می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در مراسم هفته زمین پاک و بهره‌برداری از حوضچه‌های جمع‌آوری و مدیریت شیرابه سازمان مدیریت پسماند، اظهار داشت: همدان طبق فاکتورها و استاندارهای لازم جزو شهرهای پاک کشور است که از این فرصت باید برای تقویت گردشگری و افزایش سهم همدان از اقتصاد گردشگری بهره گرفت.

وی حفظ محیط زیست را ضروری‌ترین موضوع بشری دانست و عنوان کرد: سرمایه‌گذاری 80 میلیون یورویی در حوزه پسماند، انعقاد قرارداد با شرکت بهروب برای تفکیک زباله از مبدا، پاکسازی ورودی‌های شهر و آزادسازی حریم رودخانه‌ها و راه‌اندازی سیستم آبیاری مکانیزه در دستور کار شهرداری قرار دارد.

شهردار همدان، اعلام کرد: ایجاد دومین پایگاه سنجش آلودگی هوا، افزایش دوربین‌های ترافیکی، تشکیل اداره محیط زیست در شهرداری همدان، خرید اتوبوس و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی، ارتقای سطح فضای سبز از جمله پارک‌های فرامنطقه‌ای اکباتان و ولایت و احداث پارک 48 هکتاری در کوی شهید مفتح(واقع در بلوار بدیع الزمان) و برفروبی با روش‌های علمی از جمله این اقدامات بوده است.

حسینی گفت: بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط‌زیست، سنجش کیفیت هوا در همدان در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد.

15هکتار فضای سبز در سایت حوضچه‌های جمع آوری و مدیریت شیرابه ایجاد شد

رئیس سازمان پسماند شهرداری همدان، گفت: سند مالکیت این سایت از حوضچه‌ها در سال 92 اخذ شده و اقدامات توسعه ای در آن ادامه دارد که در همین راستا 15هکتار فضای سبز شامل گونه‌های مختلف گل محمدی، سنجد، صنوبر و گردو در آن ایجاد شد.

بابک مهدی آزاد از به‌کارگیری پست برق 500 کیلو وات ، 2735 متر سوله و دستگاه پردازش 250 تنی در  این سایت خبر  داد و افزود: سه حوضچه با ظرفیت 40 هزار متر مکعب در این سایت ایجاد شده ضمن اینکه لایه‌های ژئو تکستال د رآن به کار برده شده که غیر قابل نفوذ به سطح‌های زیرین است و بنا داریم در ماه‌های آینده تجهیزاتی را در آن به کار ببریم که سرعت تبخیر این شیرابه‌ها بالا رود.

مهدی آزاد با بیان اینکه پروژه لندفیل نیز در آینده نزدیک کلنگ زنی می‌شود عنوان کرد: همچنین محلی برای نگهداری حیوانات در حوالی این سایت ساخته می‌شود که به این منظور سال گذشته 2100 تن آسفالت با اعتباری بالغ بر 80 میلیارد ریال در این محل انجام شده که این اقدام نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

نقش رسانه‌ها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی

مدیرکل محیط زیست استان همدان با تاکید بر کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در زندگی روزمره و محیط زیست افزود: نقش رسانه‌ها در زمینه فرهنگ‌سازی مهم است و در ابتدای این زنجیره وزارت صمت نقش بسیار مهمی در کاهش مصرف پلاستیک‌ها دارد.

مریم محمدی با اشاره به اینکه شهرداری از مهم ترین سازمانها در کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی است تصریح کرد: جمع آوری صحیح زباله‌ها، تجهیز و ارتقای ماشین آلات حمل زباله و استانداردسازی این مجموعه نقش مهمی در این زمینه دارد.

قطع درختان در یک مدرسه سبب گلایه مندی عضو شورای شهر شد

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم اظهار داشت: حفظ سلامت مردم و حفظ محیط زیست جزو دغدغه‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری همدان است و دولتها و شهروندان و سازمانها هم در این راستا وظایفی بر عهده دارند که باید به آن عمل کنند.

علی اکبر نظری با ابراز گلایه‌مندی از آموزش و پرورش در حفظ فضای سبز مدارس عنوان کرد: متاسفانه مشاهده شده درختان زیادی در یک مدرسه قطع شده و این موضوع جزو حقوق عامه است که نباید خدشه‌ای بر آن وارد شود و آموزش و پرورش باید در تربیت و پرورش افراد جامعه پیشقدم باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد