Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بهره برداری از ۱۰۰ پروژه درمانی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد تا پایان امسال گفت: نزدیک به ۱۸ درصد از افراد زیر ۱۲ سال تاکنون واکسن دریافت کرده‌اند و مجموعا در استان گیلان ۹۲ درصد هر دو در واکسن تزریق شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران آخرین وضعیت ابتلا به بیماری کرونا را در استان گیلان تشریح کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۲۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بستری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه عادی انگاری در جامعه از علل دیگر افزایش بیماران کرونایی است تصریح کرد: عدم تزریق واکسن، عدم ماسک زدن، رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، فاصله اجتماعی و شرکت کردن در دورهمی ها از جمله عللی است که موجب شده مجددا بیمارستان‌ها از بیماران کرونایی پر شوند.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان سرماخوردگی خفیف همراه با تب و آبریزش بینی و سرفه را نشانه ابتلا به سویه جدید کرونا دانست و بیان کرد: این علائم در افرادی که بیماری زمینه ای ندارند خود به خود محدود می شود، اما در برخی دیگر از افراد امکان دارد طی پنج روز علادم شدیدتر شده و ریه را درگیر کند.   سالاری در پاسخ به این پرسش که برای ایمنی کامل باید چند دز دیگر واکسن تزریق شود افزود: آنچه که تاکنون ثابت شده باید هر چهار تا شش ماه واکسن دز یادآور تزریق شود و شاید در کشورمان و سایر کشورها در آینده برنامه‌ریزی لازم برای ساخت واکسن‌های با ایمنی بالاتر تدوین شود اما تاکنون چنین واکسنی تولید نشده است.   وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵ تا ۳۰ درصد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های گیلان افراد زیر ۱۸ سال هستند اذعان کرد: نزدیک به ۱۸ درصد از افراد زیر ۱۲ سال تاکنون واکسن دریافت کرده‌اند و مجموعا در استان گیلان ۹۲ درصد هر دو در واکسن تزریق شده است.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه با اشاره به بهره برداری از ۱۰۰ پروژه درمانی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد تا پایان امسال در سطح استان اظهار کرد: با توجه به وجود مشکلات زیر ساختی و درمانی در گیلان تا کنون ۱۰۰ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتبار بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان اجرا شده و حدود ۷۰۰ تخت به ظرفیت درمانی گیلان اضافه شده است.   سالاری با اشاره به افزایش ۳۵ خانه بهداشت در شهرستان‌های مختلف گیلان افزود: علاوه بر راه اندازی اورژانس هوایی و افزایش ۲۰ پایگاه اورژانس، حدود ۲۰۰ تخت ویژه به تخت‌های استان اضافه شده است.   وی به وجود دستگاه سی تی اسکن در همه شهرهای گیلان اشاره و تاکید کرد: تا کنون ۶۰ میلیارد تومان اعتبار برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی هزینه شده و اقلام عمومی برای شهرستان‌های مختلف بر اساس نیاز تهیه و توزیع شده است.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه جمعیت گیلان در ایام سفر به سه برابر می‌رسد، گفت: با توجه به کهنسال بودن بیمارستان‌های گیلان ۲ هزار میلیارد تومان ردیف اعتباری جدید ایجادشده و با انعقاد قرارداد ۸۰۰ میلیارد تومانی با قرارگاه خاتم الانبیا بیمارستان‌های ۳۵۰ تختخوابی در زمین بیمارستان پورسینا و سایت دانشگاهی تکمیل می‌شود.   وی با اشاره به پیگیری بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی لاکان برای تکمیل و تجهیز آن افزود: در هفته دولت فاز دوم بیمارستان ۱۷ شهریور و تا پایان سال ۱۰۰ پروژه درمانی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد به بهره برداری می‌رسد که با افتتاح این پروژه‌ها گیلان به شاخص‌های کشوری نزدیک تر می‌شود.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۱۰۰ پروژه درمانی بهره برداری تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است.

وی ادامه داد: این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می‌شد و مضاف بر این موضوع این نقطه نا ایمن بود. این چند موضوع کار را به یک کار مهم و اثرگذار تبدیل کرد.

صداقتی با بیان اینکه تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد، ناایمنی که به دلیل تنگ بودن مسیر در گذشته بود را حل کرد. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم در خصوص جزئیات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه‌ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک‌ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، خاطرنشان کرد: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف شش ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: این تقاطع تأثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال‌ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق تکمیل می‌شود

پوریافر هم درباره جزئیات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، خاطرنشان کرد: با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

وی ادامه داد: اتمام دسترسی کرمان خودرو به شهید متوسلیان شرق در این محدوده نیز در برنامه ما قرار دارد.

کد خبر 6089687 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • بهره‌برداری از تقاطع غیرمسطح تندگویان در مردادماه امسال
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد