Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری گفت: آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت از مؤثرترین دوره‌هاست که بر اساس نیاز جامعه خصوصا برای نوجوانان و جوانان تعریف و اجرا می‌شوند که این آموزش‌ها نقش مهمی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی داشته است.

سیروس رضایی دوم مردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری که در آستانه چهل و دومین سالروز تاسیس این نهاد انقلابی برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدا به‌ویژه شهدای جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی، مردمی و خوشنام است که در سال ۵۹ به فرمان امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی کار خود را آغاز کرد و به تدریج گستره فعالیت‌های خود را به بخش‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اشتغال افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری عنایت مقام معظم رهبری و حمایت‌های ایشان از جهاد دانشگاهی، ادامه داد: در جریان دیدارهای مختلف جهادگران با رهبر معظم انقلاب، ایشان این نهاد را «مولود مبارک انقلاب» و «از معدود رویش‌های اصلی انقلاب» توصیف کرده‌اند.

رضایی جهاد دانشگاهی را یک نهاد عمومی غیر دولتی که کمتر از ۲۰ درصد از بودجه‌ دولت دریافت می‌کند خواند و توضیح داد: این مجموعه خودگردان از محل فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی توانسته هزینه های خود را تأمین کند. این نهاد می‌تواند فرصت‌های زیادی را با حمایت دولت در حوزه‌های مختلف به ویژه دانش فنی خلق کند.

وی بیان کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی از نیروی انسانی مومن، انقلابی و کارآمد برخوردار است که در پیشبرد فعالیت های خود از جوانان خلاق و توانمند که تعداد آنها به بیش از ۲۰۰ نفر به عنوان مدرس، خبرنگار، پژوهشگر و پرسشگر استفاده می کند.

رضایی در تشریح بخشی از فعالیت‌های آموزشی جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت از مؤثرترین دوره‌هاست که بر اساس نیاز جامعه خصوصا نوجوانان و جوانان استان تعریف و اجرا می‌شوند. این آموزش‌ها نقش مهمی در ایجاد اشتغال و کارآفرینی در استان داشته است.

وی افزود:  همچنین شش مرکز آموزشی تخصصی کوتاه‌مدت ذیل معاونت آموزشی در برخی شهرستان‌های استان وجود دارد که این آموزش ها در قالب ۹ گروه آموزشی نظیر پزشکی و سلامت، فنی مهندسی، کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست، زبان‌های خارجه، کارکنان دولت ، فناوری اطلاعات و هنر و معماری  ارائه می شود که این دوره‌ها با توجه به نیاز جامعه ممکن است تغییر و با دوره‌های جدید جایگزین شوند.

رضایی تصریح کرد: آموزش کارکنان دولت با مجوز رسمی از سازمان مدیریت فعالیت می‌کند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان به فعالیت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: این ظرفیت با استاندارد های دقیق در جهاد دانشگاهی تعریف شده و آمادگی داریم که اجرای آزمون‌های استخدامی در راستای تأمین نیروهای انسانی دستگاه‌های دولتی و خصوصی را اجرا کنیم. 

رضایی گفت: مرکز آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای علوم پزشکی در جهاد دانشگاهی راه‌اندازی شده که آموزش‌های پزشکی و سلامت را با مجوز وزارت بهداشت برای عموم علاقه مندان برگزار کند.

وی با اشاره به اُفت بیش از ۶۰ درصدی درآمد های آموزشی جهاد دانشگاهی به دلیل شیوع کرونا، تآکید کرد: در این راستا مشکلات مالی عدیده‌ای برای جهاد دانشگاهی ایجاد شد اما هر ساله به طور میانگین بیش از ۱۲ هزار فراگیر دوره‌های کوتاه‌مدت در سراسر استان از آموزش‌های کوتاه‌مدت بهره‌مند می‌شوند که این آموزش‌ها در سطوح مقدماتی، تخصصی و تخصصی پیشرفته به فراگیران ارائه می‌شود.

رضایی با اشاره به تدوین مجموعه آموزشی بومی زبان انگلیسی تحت عنوان Eight، بیان کرد: این پکیج آموزشی در راستای لبیک به مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر بومی سازی آموزش زبان انگلیسی تهیه و منتشر شده است.

وی با ذکر اینکه معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی از سال گذشته به معاونت آموزش و کارآفرینی تغییر نام و رویکرد داد، افزود: این معاونت در حوزه ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال فارغ‌التحصیلان اقدامات خوبی را داشته است تصریح کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد غیردولتی است و لذا ردیف استخدامی و اعتبار ویژه اشتغال ندارد اما می‌تواند در قالب قراردادهای همکاری با دستگاهها، طرح‌های اشتغال زایی را در جهت توسعه فرهنگ کارآفرینی و رفع بیکاری انجام دهد.

رضایی با یادآوری اجرای طرح مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی به صورت پایلوت در ۹ استان از جمله چهارمحال و بختیاری، گفت: این طرح با ظرفیت دو هزار نفر در سال های گذشته اجرا شده است و همچنین طرح ملی مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ظرفیت ۸۰۰ نفر در حال اجرا است.

رضایی طرح توانمندی سازی ۷۰ نفر از  زنان سرپرست خانوار به صورت پایلوت در استان را یکی دیگر از فعالیت های اشتغال برشمرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان تأکید کرد: در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیز فعالیت های آموزشی موثری صورت می گیرد که در سال جاری علاوه بر رشته های موجود اقدام به افزایش رشته ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی در گروه‌های آموزشی حقوق، فناوری اطلاعات، مدیریت اداری، مدیریت کسب و کار و تجاری سازی ، گردشگری و امور بیمه نموده است.

وی با تصریح اینکه تا کنون ۳۶۰۰ دانشجو از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی فارغ‌التحصیل شده است، گفت: دانشجویان این دانشگاه در ۱۱ رشته کارشناسی و ۱۴ رشته کاردانی مشغول تحصیل هستند.

وی افزود: فضای مناسب، مدرسان باتجربه و کارآمد، وجود مرکز منش، امکان برگزاری کلاس ها در بعدازظهرها برای کارمندان و تجهیزات  کامل اداری و آموزشی از مزیت های این مرکز است.

رضایی در تشریح فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهشی، گفت: در این معاونت دو ساختار جدید که موافقت قطعی آنان اخذ شده فعالیت می نماید که مراکز خدمات تخصصی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و   گردشگری است که آماده ارائه خدمات پژوهشی، طراحی، تولید و ارائه محصولات مرتبط با حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و گردشگری هستند. 

رئیس جهاد دانشگاهی نمایندگی بانک خون بند ناف استان را یکی دیگر از فعالیت‌های پژوهشی جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: این مرکز در حال حاضر در کلیلنیک امام علی(ع) شهرکرد مستقر است که تا کنون ۸۳۷ نمونه فریز شده در این بانک ذخیره‌سازی شده است  و همچنین بیش از ۲۰۰۰ مادر باردار در این مرکز ار خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شده‌اند. البته افرادی که از لحاظ مالی ضعیف هستند و به این خدمت نیاز دارند به صورت رایگان یا با دریافت وام‌های کم‌بهره تحت پوشش قرار می‌گیرند.

رضایی اکثر مخاطبان حوزه فرهنگی را دانشجویان دانشگاههای استان عنوان کرد و ادامه داد: این معاونت در دانشگاه شهرکرد مستقر است و با تمام دانشگاه‌های استان تعامل و ارتباط نزدیکی دارد؛ این معاونت اهداف زیادی را برای جوانان و دانشجویان تدارک می‌بیند که تبلیغ و ترویج آرمان‌های نظام اسلامی و انقلاب اصلی‌ترین رویکرد این معاونت است.

وی افزود: ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی (ایسپا)، انتشارات، شعبه سازمان دانشجویان و فعالیت‌های قرآنی از جمله ساختارهایی هستند که ذیل معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تعریف شده و مشغول فعالیت هستند. به طور میانگین سالانه بیش از ۸۰ برنامه فرهنگی دانشجویی در دانشگاه‌های استان و به همت معاونت فرهنگی اجرا می‌شود که این اقدامات به دلیل کمبود اعتبارات فرهنگی، با همکاری دانشگاه‌ها انجام می‌شود.  

رضایی انتشار بیش از ۹۰ کتاب غالباً دانشگاهی را از ثمرات فعالیت انتشارات جهاد دانشگاهی دانست و گفت: بسیاری از این کتاب‌ها به صورت تخصصی در دانشگاهها تدریس می‌شوند که در سال ۱۴۰۰، ۲۹ کتاب وارد بازار نشر شد.

رئیس جهاد دانشگاهی گفت: در حوزه افکارسنجی نیز ظرفیت بسیار خوبی برای دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌های دولتی و بخش خصوصی وجود دارد تا طرح های نظر سنجی و نیازسنجی در راستای کمک به تحقق اهداف این مجموعه ها صورت گیرد.

وی بیان کرد: طرح موفق مناظره‌های دانشجویی توسط معاونت فرهنگی که از سال های قبل تا کنون اجرا شده و  با استقبال بسیار خوب دانشجویان استان مواجه شده است و تاکنون سه بار رتبه برتر کشوری را در جهت تعداد تیم ها کسب کرده است.

وی همچنین مسابقه دفاع سه‌دقیقه‌ای و طرح تربیت دانشجومتدبر قرآن کریم از دیگر طرح‌های شاخص و موفق معاونت فرهنگی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری جهاد دانشگاهی آموزش رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری معاونت فرهنگی آموزش ها نیاز جامعه کوتاه مدت دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دشمن جوانان و نوجوانان را هدف گرفته است تا معضل بی‌هویتی را بین آنان گسترش دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،انسیه خزعلی امروز در دوره آموزشی ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانش‌آموز در مشهد گفت: دشمن در حال ترویج معضل بی‌هویتی در جامعه است و برای مقابله با آن، رئیس جمهور کشورمان، جنبش تعهد به خانواده را در سازمان ملل مطرح کرد که هدف آن این است که با تمام وجود از خانواده دفاع کنیم.

وی افزود: طی دوره‌ای در مدارس فقط به آموزش پرداخته شد اما باید بدانیم پرورش و تزکیه بر آموزش مقدم است و برگزاری دوره ارتقای مهارتهای والدین برای بیدارسازی آنها در قبال خطراتی است که فرزندانشان را تهدید می‌کند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه باید به پرورش توجه شود و تلاش می‌کنیم این پرورش را در ارتباط با والدین، پررنگ کنیم از شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی خواست در استان‌های خود، قرارگاه‌هایی ایجاد کنند که در آن مدارس تحت آسیب، شناسایی و مدیران همراه شوند.

خزعلی افزود: در این قرارگاه‌ها باید راهکارهای تشویق و تنبیه برای ایجاد انگیزه ارائه شود تا والدین به مشارکت، راغب شوند و در نهایت گزارش کار ارائه شود و ما هم از این روش پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.

وی اضافه کرد: پس از 6 ماه به بهترین افرادی که در استان و شهر خود فعالیت موثری در این زمینه داشته باشند، مجوز داده می‌شود که کار را به صورت مستمر ادامه دهند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • انتقاد از تبلیغ دروغ دانشگاه آزاد؛ مدارک دوره‌های کوتاه مدت فیزیوتراپی قانونی نیست
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت