Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-27@19:44:43 GMT

در حوزه تعلیم و تربیت دچار ساده‌انگاری شدیم

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۹۲۵۱

در حوزه تعلیم و تربیت دچار ساده‌انگاری شدیم

اسفندیار چهاربند، رئیس اسبق مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش و سخنران در کارگروه گردهمایی مدیران مدارس سما در اردوگاه شهید باهنر در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز گفت: با توجه به تحولات اجتماعی، فرهنگی و فناوری در سطح جامعه و نفوذ آن در تمامی مقاطع  به ویژه در زمینه تعلیم و تربیت نمی‌توان از طریق برنامه‌ریزی گذشته به تربیت نسلی اثربخش و منشا تغییرات و تحولات اقدام کرد، بلکه اولویت نخست هر گونه تحول در آموزش و پرورش انتقال یافته‌های روز در حوزه علوم فناوری‌های آموزشی به بدنه حوزه تعلیم و تربیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحولات در نظام آموزشی نیازمند زیرساخت‌های علمی

چهاربند تاکید کرد: باید ساز و کارهای مناسب برای انتقال دانش روز و تحولات در جمع کثیری از معلمان و مدیران در سراسر کشور را فراهم کرد، البته تحقق این مهم نیازمند ایجاد زیرساخت‌های علمی برای تحولات است. مدیران و معلمان برای تربیت نسلی تاثیرگذار در بازه زمانی ۱۰-۱۵ سال آینده می‌توانند از  تحولات روز دنیا مطلع شده و شایستگی‌ها را متناسب با علم روز ارتقا دهند.

تغییرات در روند مهارت آموزی معلمان از اهمیت برخوردار است

این کارشناس پیشکسوت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش ادامه داد: برگزاری دوره‌ها و گروه‌های آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق تغییرات در سیستم آموزشی کشور است و امیدواریم با اعمال تغییرات در شایستگی‌ها زمینه انتقال زنجیره و شبکه به معلمان کامل شده و دانش آموزان با یک جامعه مطلع روبرو باشند تا بتوان آنها را برای ایجاد تغییرات در یک دهه آینده آماده کنند.

چهاربند با بیان اینکه امروزه در زمینه فناوری‌های آموزشی شاهد تحولات شگرفت هستیم، ادامه داد: این مقوله می‌تواند بخشی از نقش معلمان را برعهده بگیرد، چون مقوله متاورس «جهان برتر» می‌تواند تسهیل کننده و مکمل آموزش باشد. در وضعیت کنونی چندان نگران انتقال علم روز به دانش آموزان نیستیم، بلکه نگران تهدیدهای اخلاقی هستیم و اولویت ما پرورش اخلاق و به موازات آن توجه فناوری‌های نوین برای تربیت دانش آموزان است.

در حوزه تعلیم و تربیت به ساده‌انگاری دچار شدیم

این کارشناس پیشکسوت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش گفت: با گذشت حدود ۱۱ سال از تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تاکیدات در برنامه توسعه و دستورالعمل‌ها تغییرات چندانی بروز نکرده است. بنابراین به نظر می‌رسد که در حوزه تعلیم و تربیت به ساده انگاری و غفلت در سطوح مختلف دچار شدیم. در نتیجه قربانی شدن نسلی آینده‌ساز و پیامدهای ناشی از ضعف قدرت رقابتی دانش آموزان را به دنبال دارد.

این مدرس تعلیم و تربیت درباره برخی از دانش آموزان که در حوزه‌های علمی همچون فیزیک، شیمی، ریاضی و ... در عرصه‌های بین‌المللی مقام کسب می‌کنند، اظهار کرد: این افراد هیچ ربطی به واقعیت‌های موجود در مدارس و نظام آموزش و پرورش کشور ندارند، بلکه آنها مستقل از نظام تعلیم و تربیت عمل می‌کند.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1148581 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما فناوری5G

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما فناوری5G حوزه تعلیم و تربیت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان

 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان مدیر عامل کانون‌پرورش فکری کودکان و نوجوانان و معاون وزیر اموزش و پرورش در دیدار نماینده ولی فقیه در استان  کرمان گفت : رهبرمعظم  انقلاب به حوزه کودک و نوجوان وکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دقت ویژه ای دارند در طول سالهای گذشته دست اندکاران کانون در دیدار با رهبر معظم انقلاب توصیه های پیرامون کودک و نوجوان و اهمیت کانون دریافت کردند از جمله اینکه برنامه های خلاق و پویا ویژه انها طراحی شود و در دل انها بذر ایمان کاشته شود به همین منظور استفاده ار ابزار هنر میتواند در کانون بسیار موثر باسب محور فعالیتها در کانون کتابست.
علامتی با تاکید بر پیگیری سه سیاست  از جمله  رصد وبررسی سیاست مرکز محوری  در سفر های استانی،حوزه دفاع مقدس  بطور ویژه در این استان با حضور شهدای اخیر حمله تروریستی که ثلث انها کودک و نوجوان بودند و وجود مزار مطهر سردار سلیمانی مورد توجه است و برخی فعالیتهای فرهنگی در این خصوص شروع شده و پراکندگی و پهناور بودن استان ایجاب میکند متناسب با زیست بوم استان منطقه به منطقه برنامه ریزی کنیم  که در تمام‌موارد ظرفیت روحانیت و امام‌جمعه ها بسیار اهمیت دارد.

 بگفته وی یکی از محصولات ما فیلم بچه زرنگ‌است که ایدئولوژی حب وطن حس مسئولیت دارد و سیاست دیگر ما  نوجوان‌محوریست و رمانها و فیلمهای نوجوان در دستور کار ماست.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان افزود نظام تعلیم و تربیت در انسانها به گونه ایست که مربی همه کاره نیست و نمیتواند تمام بحث تربیت را یدک بکشد بنابراین حتما باید سهمی برای متربی قائل شد یعنی  خودش پذیرش و اختیار داشته باشد ..
 وی تاکید کرد:لازم است برای تربیت گروه سنی کودک و نوجوان همه ی ظرفیتها و امکانات تعلیم و تربیت بکار گرفته شود .  

 

            

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیگیری تولید برنامه های خلاق و پویا ویژه کودک ونوجوان
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • لزوم تقویت دانشگاه فرهنگیان
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد