Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:29:34 GMT

مسئله وحدت امت نشانه تراز توحید و خدا پرستی است

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۰۸۲۴

مسئله وحدت امت نشانه تراز توحید و خدا پرستی است

شهریاری گفت: مسئله اتحاد و عدم تفرقه مسئله بسیار بزرگ و مهمی است؛ با دقت در آیات قرآن کریم به این نتیجه می‌رسیم که مسئله وحدت یک امت و تفرقه نداشتن نشانه تراز توحید و خدا پرستی است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع  طی سخنانی در اولین همایش ملی بنیاد سادات که روز یکشنبه در مجتمع فدک واقع در شهرک استقلال تهرانسر برگزار شد، با اشاره به آیه مباهله و داستان آن در قرآن اظهار داشت: این داستان نشان می‌دهد که دین اسلام، دین تساهل است و پیامبر(ص) هیچگاه نمی‌خواستند کسی به زور به اسلام روی بیاورد و همه ما می‌دانیم که پیامبر(ص) با اخلاق خودشان اسلام را توسعه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی‌که از مباهله صحبت می‌کنیم بخشی از آن حقانیت دین اسلام را شامل می‌شود و بخشی حقانیت آل عبا است. سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که این همایش چه نسبتی با تقریب مذاهب اسلامی دارد؟ مسئله اتحاد و عدم تفرقه مسئله بسیار بزرگ و مهمی است؛ با دقت در آیات قرآن کریم به این نتیجه می‌رسیم که مسئله وحدت یک امت و تفرقه نداشتن نشانه تراز توحید و خدا پرستی است. در قرآن آمده است که حتی اگر گوساله پرست هم بودید بایکدیگر اتحاد داشته باشید و این نشان دهنده اهمیت زیاد مسئله وحدت است.

شهریاری با اشاره به داستان موسی(ع) و هارون در قرآن کریم به تشریح ماجرای غدیر پرداخت و گفت: که از دیدگاه پیامبر(ص) امام علی (ع) برای ایشان در همراهی و برادری به منزله هارون برای موسی(ع) بوده است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: پیامبر(ص) پس از رویداد غدیر به حضرت علی(ع) توصیه کرد که اگر مردم با تو همراه نشدند، صبر پیشه کن. لذا صبری که امام علی (ع) پس از خلافت خلفای سه گانه پیشه کردند صبر بسیار جزیلی بوده است.

وی در ادامه اظهار داشت: توصیه ما به همه علمای شیعه و اهل سنت این است که رفتارهایی از آنان سر نزند که موجب تفرقه شود و برای اتحاد هرچه بیشتر جامعه اسلامی در تلاش باشند.

حمید شهریاری اذعان کرد: دشمن همواره از وحدت و تقریب مسلمانان آسیب دیده است. بنابراین دور از ذهن نیست که بخواهد از این طریق به مسلمانان نفوذ کند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ابراز کرد: ما حدود دوسال است که پروژه ای را به نام شبکه سازی جهان اسلام آغاز کرده ایم، شبکه ای به نام سعید که اخیرا در نخستین اجلاس منطقه ای کردستان آن را افتتاح کردیم تا بتواند نیازمندان را پیدا و این نیازها را برطرف کند. بنابراین از عزیزان حاضر در این جلسه می خواهیم که به این شبکه بپیوندند و به رفع نیازهای مستضعفین کمک کنند. در واقع این شبکه بر آن است تا بتواند نیازمند واقعی و خیر را به یکدیگر متصل کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد سادات حجت الاسلام حمید شهریاری وحدت مسئله وحدت پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است

به گزارش خبرگزاری مهر، بشیر سلیمی در مراسم طرح مودت مدیران کاروان های حج وزیارت قزوین که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزارشد گفت: مهمترین دستاورد حج برای حاجیان، آمرزش گناهان و تحول و دگرگونی برای آنها است.

مدیر حج وزیارت استان قزوین تصریح کرد: حج لبیک به دعوت و ندای حضرت ابراهیم (ع) است که پس از بنای بیت‌الله الحرام، هر سوار و پیاده‌ای را از هر گوشه عالم به ادای مناسک حج و زیارت کعبه فرا می‌خواند.

سلیمی خاطرنشان کرد: حج فریضه‌‏ای ویژه و منحصر به‌فرد و جامع در معارف الهی و در برگیرنده تمامی عبادات است.

وی خاطرنشان کرد: حج مانند زکات و خمس، عبادتی مالی، همچون نماز عبادتی بدنی و قولی، همچون جهاد عبادتی عملی و وجودی و همچون روزه عبادتی امساکی است

مدیر حج وزیارت استان قزوین عنوان کرد: نشانه عبودیت محض و خضوع و خشوع خالص در پیشگاه حضرت حق است، از این‌رو این عمل برآورنده مهم‌ترین آرزوی بشر، یعنی فلاح و رستگاری است.

سلیمی بیان کرد: در حج تمتع همه چیز به نیت افراد بستگی دارد و تمام مناسک حج نشانه‌ای است و رمزی دارد

وی ادامه د اد: هر عبادتی در شرایطی مورد قبول درگاه خداوند متعال قرار می‌گیرد که انسان به قصد رضای خدا و رسیدن به قرب او انجام بدهد. در حقیقت خلوص نیت است که شرط قبولی عبادت و طاعت ما به حساب می‌آید و سایر اعمال ما را به طبع خود، ناب و خالصانه می‌کند

کد خبر 6092756

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • نقش وحدت در خنثی سازی سناریوی شوم دشمنان برای منطقه
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • همکاری با ایران بهترین راه حل بحران انرژی پاکستان است
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • وحدت مسلمین از مهمترین رهاوردهای اجتماعی حج است