Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@03:08:04 GMT

بهارستان اصفهان به ۱۰ مدرسه جدید نیاز دارد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۱۰۱۵

بهارستان اصفهان به ۱۰ مدرسه جدید نیاز دارد

حمیدرضا رحیمی، روز یکشنبه در حاشیه برگزاری جلسه گروه کاری تلفیق زیربنایی استان اصفهان در گفت و گو با ایرنا با بیان کمبود فضاهای آموزشی در شهر جدید بهارستان افزود: این موضوع پیش از این نیز توسط اداره کل نوسازی مدارس و اداره کل آموزش و پرورش استان هم به استانداری اعلام شده بود.

وی ادامه داد: شرکت عمران بهارستان در جلسه‌ای با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی مدارس استان، متعهد شد تا ضمن تامین زمین برای احداث مدارس در راستای رفع بخشی از نیازهای آموزشی این شهر اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری اصفهان اضافه کرد: این واحدهای آموزشی با هماهنگی اداره کل نوسازی مدارس و بر اساس استانداردهای مورد تایید این اداره کل ساخته خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اداره کل نوسازی مدارس نیاز کنونی شهر جدید بهارستان را ۱۰ فضای آموزشی اعلام کرده که مورد تایید قرار گرفته است اما در صورت نیاز به ساخت و ساز بیشتر، بطور قطع پیگیری لازم توسط استانداری انجام خواهد شد.   

رحیمی با بیان اینکه احداث این فضاها بر اساس برنامه زمانبندی انجام خواهد شد، اظهار داشت: تامین اعتبار احداث این واحدهای آموزشی برای شرکت عمران بهارستان در بازه زمانی ۲ ساله انجام خواهد شد. 

به گفته وی، در صورت تامین سرانه، مشکل کمبود فضاهای آموزشی در شهر جدید بهارستان حل خواهد شد اما در صورت نیاز به احداث فضای جدید آموزشی، پیگیری‌های لازم برای تامین اعتبار با محوریت استانداری انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری اصفهان با بیان اینکه ۱۷ مورد از مسائل شهرهای آران و بیدگل، خورزوق، شاهین شهر، فریدونشهر، مبارکه، سمیرم، باغبهادران، زاینده رود، شهرضا، منظریه و شهر بهارستان در جلسه امروز بررسی شد، گفت: در این نشست ۲ مورد در زمینه الحاق اراضی مربوط به شرکت عمران بهارستان برای طرح نهضت ملی مسکن و یک مورد برای احداث پست ۴۰۰ کیلو ولت برق در راستای ارائه خدمات به متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایرنا،  جلسه گروه کاری تلفیق زیربنایی استان اصفهان با حضور مدیران و کارشناسان مربوطه در استانداری برگزار شد.

شهر جدید بهارستان یکی از شهرهای اقماری واقع در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر اصفهان، در مسیر جادهٔ اصفهان- شیراز است.

  

برچسب‌ها مدارس شركت عمران شهرهای جديد اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس شركت عمران شهرهای جديد اصفهان مدارس شركت عمران شهرهای جديد اصفهان استانداری اصفهان شهر جدید بهارستان انجام خواهد شد نوسازی مدارس اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • تامین سرانه‌های آموزشی گرمدره با تخصیص اراضی دولتی
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج