Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@14:37:06 GMT

سهم دو درصدی از بازار را به دست می‌آوریم

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۱۱۵۶

سهم دو درصدی از بازار را به دست می‌آوریم

مدیرعامل بیمه سرمد با اشاره اعداد و ارقام مثبت این شرکت در صورت‌های مالی بهار ۱۴۰۱ گفت: عملکرد سه ماهه ابتدایی امسال نشان می‌دهد که سرمد امکان جبران عقب‌ماندگی‌ها را دارد و می‌تواند سهم ۲ درصدی از بازار بیمه را به دست بیاورد. یعقوب رشنوادی در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام این شرکت گفت: بیمه سرمد در حالی نهمین سال فعالیت خود را پشت سر می‌گذارد که در طول سال‌های فعالیتش، توانسته به کمک سهامداران بزرگ خود، کارنامه قابل قبولی از خود به جای بگذارد، هر چند که جایگاه فعلی این شرکت، در خور نام و آوازه سهامداران و صنعت بیمه کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل بیمه سرمد با اشاره به مشکلات این شرکت در سال گذشته که بیشترین نمود آن در کاهش سوآوری بوده است، افزود: متاسفانه سال ۱۴۰۰ اخبار خوبی از سرمد شنیده نشد و تجارب تلخی را برای ما به جای گذاشت، اما در حال حاضر شرکت، در ثبات و آرامش است و با تغییراتی که در ترکیب هیات مدیره و مدیران ارشد ایجاد شد، سرمد بار دیگر توانست به مسیر سودآوری بازگردد.

وی برای اثبات این ادعا به صورت‌هالی مالی بهار ۱۴۰۱ بیمه سرمد اشاره کرد و گفت: صورت‌های مالی سه ماه ابتدایی امسال شرکت که در سامانه کدال منتشر شده است، نشان می‌دهد که سود فصل بهار ۱۴۰۱ سرمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۶۲۳۰ درصد رشد داشته است و این عدد نشان از این دارد که سرمد حرکت بزرگی را به سمت سودآوری آغاز کرده و با شناسایی سود مناسب، تغییر بزرگی را رقم زده است.

رشنوادی با ابراز امیدواری از تاثیرات مثبت برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات تیم مدیریتی جدید سرمد، گفت: تلاش می‌کنیم موفقیت فصل بهار را حفظ کنیم و تداوم بخشیم. صورت‌های مالی شرکت نشان می‌دهد، سرمد موفق شده پرتفوی شرکت را با جلب اعتماد مشتریان وذینفان تا حدی ثبیت کند و در نهمین سال فعالیت خود، به پرتفوی ۱۸ هزار میلیارد ریالی دست پیدا کند.

مدیرعامل بیمه سرمد در ادامه افزایش سرمایه شرکت را از اقدامات مهمی دانست که سال گذشته محقق شد و افزود: در حال حاضر سرمایه ثبتی شرکت ۴۸۰۰ میلیارد ریال است که در نظر داریم برای تقویت پشتوانه مالی و افزایش توانگری مالی شرکت به زودی آن را به ۷۵۰۰ میلیارد ریال افزایش دهیم.

وی همچنین نویدی به سهامداران بزرگ و خرد شرکت داد که در آینده نه چندان دور، اخبار خوشی را از سرمد خواهند شنید.

رشنوادی افزود: به دنبال این هستیم که شبکه فروش را برای افزایش سهم خرده فروشی در پرتفوی شرکت تقویت کنیم و از وابستگی شرکت به قرارداد‌های بیمه‌گذاران بزرگ بکاهیم تا مشتریان وفادارتری داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت بیمه سرمد، سال ۱۴۰۱ را برای سرمد سال بسیار مهمی دانست و گفت: از آنجا که مشکلات و چالش‌های به وجود آمده شرکت را از برنامه‌ها و اهدافش عقب انداخت، از این رو تمام تلاش‌مان این است که در گام نخست، طبق برنامه راهبردی سه ساله شرکت، عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم و در گام بعدی برنامه راهبردی سه ساله را تا سال ۱۴۰۴ تدوین و عملیاتی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عملکرد سه ماهه امسال شرکت نشان می‌دهد که سرمد امکان جبران عقب‌ماندگی را دارد و می‌تواند به اهداف راهبردی خود در سال‌های آتی یابد و سهم ۲ درصدی از بازار بیمه را محقق کند.

رشنوادی ابراز امیداواری کرد که سرمد به زودی به روز‌های خوب و رو به رشد خود بازگردد.

روابط عمومی بیمه سرمد

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 نشان می دهد بیمه سرمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • روند نزولی قیمت دلار شروع شده است
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان