Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین گفت: با شناسایی نیازهای روز جامعه آموزش های مهارتی تقاضا محور بر اساس آینده نگری و نیاز روز طراحی و اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا از قزوین؛ اولین جلسه شورای عالی مهارت استان قزوین عصر یکشنبه با حضور شاه پسند معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای، طاهرپور مدیرکل نظارت، بهسازی و هدایت شغل سازمان، ناصری امید مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان، اعلایی استاندار، پیله فروش معاون اقتصادی استاندار و حجت الاسلام عرب مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین در استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام سید محمود عرب در این جلسه گفت: اگر کسی کسب و کار نداشته باشد با آسیب های جدی مواجه می شود و بدون تردید مهارت آموزی یکی از ابزارهای مهم برای رسیدن به یک شغل پایدار است.

وی اضافه کرد: مهارت آموزی آنقدر مهم است که به انبیا هم توصیه شده بود و پروردگار به داود پیامبر مهارت گره آموزی و صنعت کشتی سازی را با تعالیم وحیانی می آموزد و امروز هم باتاکید به واقعیتهای جامعه رهبری هم می فرمایند در کنار دانش به مهارت هم نیاز داریم و باید آن را جدی بگیریم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین بیان کرد: در سالی که به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال نامگذاری شده نقش شورای عالی مهارت استان باید پررنگ تر باشد و بتوانیم در این عرصه کارهای مهمی را عملیاتی کنیم.

حجت الاسلام عرب تصریح کرد: حلقه واسط بین تولیدکنندگان دانش با مصرف کنندگان علم که بنگاههای اقتصادی هستند با مهارت آموزی شکل می گیرد و در استان قزوین دو برنامه کلی طرح استانی و ملی داریم و برای توسعه مهارت آموزی اقدام خواهیم کرد.

وی اظهارداشت: برای اجرای طرح های مشخص شده بدون تردید شورای عالی مهارت استان نقش کلیدی دارد وامیدواریم با کمک دستگاههای متولی بتوانیم اقدامات خوبی را اجرا کنیم.

این مسئول یادآورشد: باید بتوانیم نیازهای مهارتی استان را شناسایی کنیم تا آموزش های فنی و حرفه ای تقاضا محور بر اساس نیاز بازار طراحی و برنامه ریزی شود.

وی گفت: باید آموزش و پروش 50 درصد فعالیتهای آموزشی خود را به مهارت آموزی اختصاص دهد که در حال حاضر در کشور 35 درصد و در استان کمتر از 40 درصد است.

عرب اضافه کرد: تلاش کرده ایم با توسعه کلاس های مهارت آموزی ، محیط کار را به درون خانواده ببریم و در این راستا چند کارگاه تجهیز شده که در این میان همکاری کمیته امداد بسیار موثر بوده است.

وی اضافه کرد: برای تجهیز کارگاههای مهارتی به مشارکت خیرین نیازمندیم و در این راستا باید هم نیازهای روز و هم آینده را در نظر بگیریم و بر اساس آن برنامه ریزی کنیم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین تصریح کرد: در آستانه انقلاب صنعتی چهارم هستیم و خیلی از مشاغلی که امروز نیاز بازار است در آینده منسوخ خواهد شد لذا تاسیس شهرک مهارتی برای مشاغل آینده طراحی شده است.

وی بیان کرد: برای ایجاد شهرک مهارتی تفاهم نامه سه جانبه با دانشگاه غیاث الدین جمشید کاشانی در آبیک و استانداری و فنی حرفه ای منعقد شده است که امیدواریم مقدمات اجرایی شدن آن مهیا شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حجت الاسلام عرب آموزش فنی و حرفه ای قزوین مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین مهارت آموزی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند