Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسابقات‌قرآن دانشجویان دختر ایران و عراق (حفظ کل، ترتیل، قرائت) با حضور ۱۹ متسابق به تفکیک ۱۰ متسابق از دانشجویان دختر عراقی و ۹ متسابق از دانشجویان دختر ایرانی برگزار شد.

در رشته حفظ، فاطمه نیکویی از ایران رتبه اول، زهرا عباسی از ایران رتبه دوم، رویا فضائلی از ایران رتبه سوم و امانی حسن عبدعلی از عراق رتبه چهارم را کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رشته تحقیق، غزاله سهیلی‌زاده از ایران، سیده‌معصومه حسینی آقاملکی از ایران، معصومه البوغبیش از ایران و هاجر علی حمید از عراق به ترتیب رتبه اول تا چهارم این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند.

همچنین در رشته ترتیل، عذرا صبری‌نژاد از ایران، زهرا مهوشیان از ایران، الناز همتی از ایران حائز رتبه اول تا سوم شدند و انتصار فاضل عباس از کشور عراق موفق به کسب رتبه چهارم شد.

داوران این دوره از مسابقات نیز خانم‌ها ملیحه اسحاق‌نژاد، داور صوت، فهیمه موسوی نیا، داور لحن، فاطمه شیرازی، داور تجوید، معصومه عباسی نظری، داور تجوید، زهرا صریحی‌نژاد، داور صحت حفظ، غصون مسلمی، سرپرست هیات داوران و هادی حفاظ، سوسن حسن الفضلی، داور صحت حفظ از یمن، خیریه عجرش، داور وقف و ابتدا، ایمان حاجی، داور وقف و ابتدا از یمن و اعظم الوندی، ناظر بودند.

شرکت در محفل انس با قرآن در حرم مطهر رضوی و اجرای برنامه مشترک قرآنی، ملاقات با مسئولین مهدالرضا وابسته به بنیاد پژوهش‌های اسلامی و تبادل نظر در خصوص برنامه‌های آتی و نشست صمیمی و قرآنی شرکت کنندگان عراقی با تعدادی از داوران مسابقه از دیگر برنامه‌های این دوره از مسابقات بود.

گفتنی است؛ از اهداف فرعی و اصلی این مسابقات می‌توان به ایجاد الفت و انس بیشتر میان کشور همسایه و ایران پیرو منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ترویج و تبلیغ در فضای دانشگاه جهت ترغیب و تشویق دانشجویان و کادر علمی به انس و فراگیری قرآن کریم، تعاملات علمی - فنی و فرهنگی میان اساتید و دانشجویان هر دو کشور در فضای مسابقات قرآن کریم، اشاعۀ سنت برگزاری مجالس و محافل قرآنی در قالب مسابقات در بستر دانشگاه، توسعۀ فرهنگ، اخلاق و معرفت قرآنی در فضای دانشگاه، ارزیابی و ظرفیت‌سنجی مدیریت برگزاری مسابقات قرآن کریم در میان بانوان و افزایش و ارتقای میزان این ظرفیت، مطالعه و پژوهش‌های مرتبط با فعالیت‌های قرآنی بانوان، نقاط قوت و ضعف، آسیب‌شناسی، راهکارها، آثار و پیامدها در بستر مسابقات قرآن کریم اشاره کرد.

همچنین آشنایی دانشجویان عراقی با فعالیت‌های قرآنی کشورمان، زمینه سازی برای کار مشترک بمنظور بالا بردن سطح قاریان دانشجوی دختر عراقی باهمکاری متخصصین و داوران ایرانی، زمینه سازی برای کار مشترک به منظور آموزش قرآن به کودکان عراقی زیر پنچ سال با همکاری مهدالرضا، آشنایی هرچه بیشتر تیم عراقی با دانشگاه الزهرا (س)‌ بمنظور شرکت در دوره‌های آموزش زبان فارسی (آزفا)‌ و تحصیل در دانشگاه الزهرا نیز از دستاوردهای برگزاری این مسابقات بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه های ایرانی دانشگاه های خارجی دانشجویان دختر مسابقات قرآن قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!

به گزارش "ورزش سه"، چندی قبل بود که خبری در خصوص قهرمانی یک ورزشکار در رشته فیتنس چلنج با وزن 118 کیلوگرم منتشر شد! البته این ورزشکار در زمان مسابقه 118 کیلو نبود و با حدود 6 ماه تمرین و کاهش وزن 35 کیلوگرمی توانسته بود آمادگی حضور در مسابقات داخلی و بین المللی را کسب کند.

سید مجید قریشی که سال گذشته در مسابقات جهانی قرقیزستان با 40 سال سن یک طلا و دو برنز در بخش های مختلف رشته فیتنس چلنج کسب کرد، دو مسابقه دیگر را هم در سال 1402 تجربه کرد. این ورزشکار که حالا با 73 کیلوگرم وزن و 45 کیلو کاهش وزن نسبت به آغاز ورزش خود، برای مسابقات بین المللی رومانی می شود، یک نقره در جام جهانی اسپانیا و دو برنز در مسابقات بین المللی ترکیه کسب کرد.

قریشی با اشاره به اتفاقاتی که سال گذشته برایش رخ داد، گفت: "سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم و چندین مدال در مسابقات بین المللی و جهانی کسب کردم. من تازه انگیزه گرفته ام و در 41 سالگی می خواهم به خیلی از افراد به ویژه آنهایی که اضافه وزن دارند، ثابت کنم که هیچ وقت برای شروع کردن ورزش حتی در سطح قهرمانی دیر نیست."

وی که حالا به عرصه داوری هم ورود کرده، اضافه کرد: "در کنار ورزش توانستم دوره های داوری را هم پشت سر گذاشته و بعد از قبولی در تست های مدنظر دفترچه داوری بین المللی را هم بگیرم. دو هفته دیگر به رومانی می روم و آنجا هم به عنوان داور حاضر خواهم بود. حضور در مسابقات قهرمانی آسیا 2024 در مغولستان و قهرمانی جهان به میزبانی ایران هم از دیگر برنامه هایم برای سال جاری است."

دیگر خبرها

  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • جوانان ایران لایق رتبه‌های بالا در مسابقات بین‌المللی هستند
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی