Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه باید ترویج دهنده مودت، دوستی و اخلاق مداری در جامعه باشند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، «آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی» روز یک‌شنبه در درس اخلاق رسانه با تبریک روز مباهله و هفته خبرنگار و قدردانی از تلاش این قشر برای اصلاح اجتماعی افزود: برخی مواقع هنگام سخن از فضیلت اخلاق، مجبور به تندگویی و صراحت در کلام بوده که این از ویژگی های انکارناپذیر علم اخلاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اخلاق را دارای ۲ بخش رذیله و فضیله دانست و ادامه داد: برخی مواقع شاهد بروز رذایل در رسانه بوده که شناخت آن با پیچیدگی بالایی همراه است البته در صورت ملتزم بودن رسانه ها به فضیلت اخلاق، خبرنگاران می توانند اخلاق مداری را در جامعه توسعه دهند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان خاطرنشان کرد: هر چند برخی افراد حرف های خوبی می زنند اما به خاطر اعتقاد نداشتن به آنچه که خود بیان می کنند، حرف و مطلب آنها در جان و فطرت مخاطب نمی نشیند و اثر بخش نیست.

آیت الله شعبانی موثقی ادامه داد: بسیاری از رسانه ها با وجود هیاهو و بزرگ نمایی اما به علت بی اخلاقی ماندگار نبودند و از آنها به علت بی توجهی به مساله اخلاق، اثری باقی نمانده است.

وی تاکید کرد: رسانه ها برای حرکت دادن جامعه به سمت اصلاحات و توسعه اخلاقی ابتدا باید خودشان به این امر مهم اعتقاد قلبی داشته باشند و در رسانه به کار گیرند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان اظهار داشت: رسول اکرم (ص) جامعه ای را ایمانی می دانند که افراد آن اهل محبت به هم باشند چرا که مودت بهترین شیوه برای توسعه اخلاق در جامعه است.

آیت الله شعبانی موثقی افزود: رشد فکری، تعالی و تکامل خصلت همه افراد است و در رشد شخصیتی و دینی انسان هیچ چیز به اندازه محبت ورزیدن به دیگران سبب تعالی انسان نمی شود.

وی با تاکید بر اینکه جامعه باید بستر مهرورزی، محبت و مودت مومنین به همدیگر باشد خاطرنشان کرد: اخلاق نیاز اصلی انسان برای ارتقای روحی، نفسانی و قلبی است چرا که بهترین راه ارتقا، رشد و تکامل معنوی انسان و محبت ورزیدن به دیگران است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، امر به معروف را از شئون ولایت دانست و گفت: اگر فردی یا مسئولی در امری کوتاهی کرده باید از روی دلسوزی او را امر به معروف کرد نه اینکه به او به عنوان یک مجرم نگاه شود.

آیت الله شعبانی موثقی برگزاری نشست های مشترکی با حضور استانداری، خبرنگاران و مطالبه گران را در رفع مشکلات کنونی بسیار موثر دانست چراکه خبرنگاران به علت حضور در بطن جامعه و ارتباط با اقشار و افراد مختلف واقعیت های اجتماعی را به خوبی مشاهده و درک کرده و این ویژگی آنها را در انتقال صحیح مطالب یاری می دهد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در ادامه درس اخلاق در پاسخ به سوال های خبرنگاران در حوزه آب گفت: با توجه به بحرانی بودن وضعیت آب در کشور و استان، رعایت الگوی مصرف به ویژه کشت محصولات کم آب بر مورد تاکید است.

آیت الله شعبانی موثقی افزود: مسئولان استان تلاش های زیادی برای رفع مشکل کم آبی استان انجام دادند و هم اینک به برخی روستاها با تانکر آب رسانی می شود که شمار آنها اندک است.

وی تاکید کرد: باید به مساله «آب» یک نگاه بلند مدت داشت و کارهای علمی و پژوهشی آینده محور با در نظر گرفتن وضعیت آب مورد نیاز استان در ۲۰ سال آینده انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان تاکید کرد: به ساختار فرهنگی اشکال های جدی وارد است که می توان با ارائه راهکارهایی به شورای انقلاب فرهنگی و اداره کل ارشاد اسلامی آنها را مدیریت کرد.

در این آیین با حضور مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیرکل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری و جمعی از مدیران رسانه ای و خبرنگاران از پوستر هفته خبرنگار رونمایی شد.

حسین بحیرایی

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: همدان رسانه ها نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر همدان درس اخلاق نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه آیت الله شعبانی موثقی امام جمعه همدان رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۲۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانۀ برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، انتشارات صهبا (مؤسسه ایمان جهادی) از کتاب «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد.

کتاب «حدیث مکارم اخلاق»، کتابی است اخلاقی، در شرح و تبیین حدیثی از امام صادق علیه‌السلام، که در آن ده صفت از صفات پیامبر اکرم را بیان کرده‌اند؛ یقین، قناعت، صبر، شکر، حلم، حسن اخلاق، سخاوت، غیرت، شجاعت، و مروّت. این کتاب دربردارندۀ متن جلساتی است که مقام معظّم رهبری در سال ۱۳۵۲ شمسی در مسجد کرامت مشهد داشته‌اند، و در آن جلسات این روایت را خوانده، و این صفات را شرح داده‌اند.

البته، برای تکمیل مباحثی که ضبط نشده بوده، و رفع نواقص جلسات، روایت‌هایی از احادیث دروس خارج فقه دوران رهبری معظّم‌له، به کتاب اضافه شده است. کتاب حدیث مکارم الاخلاق در یازده فصل و مطابق صفاتی که در حدیث ذکر شده تنظیم شده است.

لازم به توضیح است که انگیزۀ جمع‌آوری این کتاب از جانب مردم و مخاطبان ایجاد شد که با دل‌های پاک خود، طالب محصولی با محتوای اخلاقی از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حفظه‌الله بودند؛ این کتاب در ۳۹۰ صفحه، در قطع رقعی و با قیمت ۸۵ هزار تومان در فروشگاه اینترنتی انتشارات صهبا به نشانی www.sahba.ir و کتابفروشی‌های سراسر کشور موجود است و علاقه‌مندان می‌توانند برای خرید کتاب اقدام نمایند.
 
برشی از کتاب:
در روایات صادره از ائمۀ هدی علیهم‌السلام راجع‌به حلم خیلی تأکید شده. در قرآن کریم هم در مقام ستایشِ بعضی از بندگان شایسته و عظیم‌القدر، آنها به صفت حلم توصیف شدند، «اِنَّ اِبراهیمَ لَحَلیمٌ اَوّاهٌ مُنیبٌ». انسان با خودش فکر می‌کند که این حلم چیست و چرا این‌قدر در روایات و کلمات ائمۀ هدی صلوات‌الله‌علیهم که پیشوایان اخلاق و اندیشۀ بشری هستند، تأکید شده راجع‌به حلم، یا در قرآن به‌صورت صفتی برای ابراهیم خلیل‌الله ذکر شده. این انسان را وادار می‌کند که دنبال صفت حلم راه بیفتد در روایات و در لغت و در گفتار بزرگان، تا بالاخره دربیاورد که معنای این صفت چیست؟ آیا همین‌که مردم امروز به آن می‌گویند حلم، این است؟ حلم همین است؟

متأسفانه این صفت هم، این لغت هم، این مفهوم هم مثل واژه و مفهوم صبر یا قناعت یا شکر، در طول زمان تحریف شده. آنچه که ائمۀ ما علیهم‌السلام از آن تعریف کرده‌اند، آن چیزی است، آن‌که ما امروز به نام حلم می‌شناسیم، چیز دیگری است. نمی‌گویم که صددرصد باهم اختلاف دارند، اما پنجاه درصد باهم اختلاف دارند. حالا بنده این را عرض می‌کنم و در روایات درمی‌آوریم مطلب را، تصدیق و قضاوتش با شما عزیزان.۱۶/۱۱/۱۳۵۲

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • وحدت رسانه‌ای دشمن برای ایجاد تنش در کشور است
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • انتشارات صهبا از کتاب جدید با نام «حدیث مکارم الاخلاق» رونمایی کرد
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس