Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@17:36:59 GMT

تحقق ۸ هزار مگاوات برنامه مدیریت مصرف برق در کشور

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۷۲۳۰۹

تحقق ۸ هزار مگاوات برنامه مدیریت مصرف برق در کشور

مدیرعامل توانیر با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش انتقال برق در سال جاری گفت: تاکنون بین ۷۵۰۰ تا بیش از هشت هزار مگاوات از برنامه‌های مدیریت بار و مصرف انرژی در اوج بار شبکه محقق شده است.

به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، آرش کردی در نشست ویدئو کنفرانس با مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق، ماهیت کار صنعت برق را خدمت رسانی مناسب، بی‌بدیل و بی‌وقفه به مردم مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مراتب قدردانی و تشکر وزیر نیرو از تلاشگران صنعت برق کشور، رضایت نسبی مردم و مسئولان از جمله تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از عملکرد مناسب صنعت برق در ایام پرباری شبکه را یک سرمایه ارزشمند و مایه افتخار صنعت برق دانست و ابراز امیدواری کرد: صنعت برق با ثبت یک رکورد مناسب، پیک تابستان امسال را با موفقیت پشت سر بگذارد.

مدیرعامل توانیر اظهار کرد: قدرشناسی و اظهار لطف مسئولان و مردم عزیز نسبت به عملکرد صنعت برق، بزرگترین پاداش برای ما محسوب می‌شود و قطعاً در بارگاه الهی، اندوخته‌ای ارزشمند و مشوق ما برای ادامه این راه پر برکت است.
کردی افزود: با توجه به وضعیت دما و احتمال افزایش بار شبکه، همچنان بخش عمده کار باقی است و هرگونه قصور می‌تواند نتایج ارزشمند حاصل شده را به تلخی بدل کند و لذا باید روند اقدامات تا آخر کار تداوم داشته باشد.

وی تجارب کسب شده مدیریت مصرف در پیک امسال را نیازمند تحلیل نقاط قوت و نقاط قابل بهبود و تدوین نقشه راه جامع برای سال‌های آتی عنوان کرد.

کردی، قیمت برق را به عنوان یک ابزار اقتصادی و ستون اصلی مدیریت مصرف برق در سایر کشورها ذکر کرد که به دلیل بی بهره بودن صنعت برق کشور از این ابزار و ارزان بودن انرژی، برنامه‌های مدیریت مصرف برق در کشور به سختی اجرا می‌شود و این موضوع اهمیت دستاوردهای صنعت برق در این بخش را دوچندان ساخته است.

معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز در این نشست با قدردانی از تلاشگران بخش توزیع، آمادگی صنعت برق برای رویارویی با موج گرما در روزهای پایانی هفته و لزوم تداوم اجرای برنامه‌های مدیریت بار و مصرف انرژی را مورد تاکید قرار داد.

حمیدرضا پیرپیران با اشاره به عملکرد خوب شرکت‌های توزیع در حوزه مصارف روشنایی، تکمیل ظرفیت‌ها در این حوزه را مورد تاکید قرار داد و بهبود مصارف روشنایی به ویژه در کارخانه‌ها و شرکت‌های دولتی و مراکز مذهبی مانند مساجد و امامزاده‌ها را مستلزم تهیه دستورالعمل دانست و خواستار بررسی راهکارهای تعدیل انرژی در حوزه‌های مختلف مصرف از سوی کمیته‌های بهره‌وری انرژی و کاهش تلفات شد.

کد خبر 590598

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کاهش مصرف برق صنعت برق مدیرعامل توانیر مدیریت بهینه برق پیک مصرف برق مصرف برق مدیریت مصرف برق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت مصرف صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور