Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کرونا تا مدت‌ها در جهان باقی خواهد ماند و ممکن است در مقاطعی شدت و ضعف پیدا کند، اما مانند ویروس آنفلوآنزا تا مدت‌ها وجود خواهد داشت.

به گزارش مشرق، بهرام عین اللهی یکشنبه شب در گفت‌و گویی تلویزیونی با موضوع «کارنامه یک ساله وزارت بهداشت و اجرای طرح ملی دارویار» با بیان اینکه سویه جدید اُمیکرون حدود ۱۸ برابر انتشار بیشتری نسبت به سویه‌های گذشته دارد، افزود: یکی از مشکلات جهانی، ساده انگاری درباره همه گیری کرونا است و احساس می‌شود مردم از محدودیت‌ها خسته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ایمنی واکسن همیشگی نیست و آنتی بادی واکسن‌ها تا مدتی می‌تواند در مقابل کرونا مقاومت کند. بنابراین به مردم توصیه می‌کنیم که دُز یادآور را تزریق کنند.

عین اللهی افزود: زمانی که وضعیت کرونایی به قرمز نزدیک می‌شود، شیوه نامه‌های بهداشتی باید بیشتر رعایت شود.

وی با بیان اینکه از آذر سال گذشته هیچ واکسن خارجی وارد کشور نشده است، یادآور شد: در حال حاضر به اندازه  کافی واکسن ذخیره داریم. از زمانی که ورود موج هفتم را احساس کردیم، تعداد مراکز واکسیناسیون افزایش یافته است.

ارز ترجیحی داروهای وارداتی قطع نخواهد شد

عین اللهی در ادامه این گفت‌وگو با تاکید بر اینکه همه ایرانیان در قالب طرح دارویار، بیمه هستند، گفت: بیماران مزمن ٢ بار بدون مراجعه پزشک می‌توانند داروی خود را دریافت کنند.  

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: سازمان برنامه بودجه ۴ هزار میلیارد تومان در ابتدای طرح دارویار تخصیص داد که ٢ هزار میلیارد پرداخت شده و تا پایان هفته ٢ هزار میلیارد تومان دیگر پرداخت می‌شود.

وی،  طرح دارویار را برای تشویق و شکوفایی تولید داخل عنوان کرد و گفت: ارز ترجیحی داروهای وارداتی قطع نخواهد شد و با اجرای طرح دارویار بیمارستان‌ها هم به تیتک متصل شدند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت وزیر بهداشت ویروس کرونا اخبار کرونا واکسن کرونا واکسن سلامت اخبار سلامتی ارز ترجیحی دارو خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت طرح دارویار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید