Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس گفت: متاسفانه بازگشایی معابر و بازارچه‌های مرزی «اشکان» و « قاسم‌رش» سردشت در حد نامه‌نگاری باقی مانده و در عمل اقدام خاصی در این زمینه صورت نگرفته است. - اخبار استانها -

کمال حسین‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، اظهار داشت: شهرستان سردشت با موقعیت توپوگرافی ویژه و مسیرهای مواصلاتی صعب‌العبور، بالغ بر 270 روستا دارد و تقریبا 40 درصد از جمعیت این شهرستان در روستاها ساکن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شهرستان سردشت از نظر شاخص‌های صنعتی در جایگاه مناسبی در سطح کشور و استان قرار ندارد و کارخانه‌های صنعتی این شهرستان کمتر از تعداد انگشتان یک دست و آن هم به صورت نیمه‌فعال است و بنابراین بیشترین گلایه و شکایت ساکنان محروم و مرزی شهرستان سردشت از بیکاری و فقدان اشتغال است.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس شورای اسلامی، گفت: متاسفانه با وجود اینکه هزاران جانباز شیمیایی در شهرستان سردشت به عنوان نخستین شهر شیمیایی جهان زندگی می‌کنند، اما از ظرفیت‌های منحصر به فرد شهرستان سردشت به درستی استفاده نشده و این شهرستان 100 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و سه معبر مرزی داشته اما متاسفانه در سالیان اخیر بازارچه‌های مرزی آن مسدود شده‌ است.

وی افزود: در این شرایط بهترین راه‌حل برای برون‌رفت از مشکلات موجود و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و توسعه شهرستان سردشت، بازگشایی معابر و بازارچه‌های مرزی «اشکان» و « قاسم‌رش» است، اما با وجود اینکه بازگشایی آنها زمینه خرسندی مردمان محروم این مناطق مرزی را فراهم می‌کند، متاسفانه این موضوع در حد نامه‌نگاری و ارجاع باقی مانده و در عمل اقدام خاصی در این زمینه صورت نگرفته است.

انجام بالاترین سطح هماهنگی‌های مرزی ایران و عراق برای تسهیل تردد و امنیت زائران اربعینآمادگی فرماندهی مرزبانی برای فعالیت شبانه روزی در گذرگاه های مرزی

حسین‌پور تاکید کرد: انتظار از دولت مردمی این است که در این شرایط تحریمی حال حاضر کشور، موضوع مهم بازگشایی معابر و بازارچه‌های مرزی را در اولویت قرار دهد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آذربایجان غربی آذربایجان غربی بازگشایی معابر و بازارچه های مرزی شهرستان سردشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد

ذوالفقاری کارشناس جهادکشاورزی گفت: در سطح استان بیش از ۲هزار و ۷۰۰ استخر کشاورزی از نوع بتنی و پلیمری وجود دارد. 

وی افزود: استخر‌های کشاورزی با کاربری ذخیره آب و استفاده بهینه از این منابع ایجاد می‌شوند، اما متاسفانه در زمان راه اندازی، استاندارد‌های لازم رعایت نمی‌شود، معمولا نوجوانان و جوانان با دیدن آب خوشحال می‌شوند و بدون اینکه به ایمنی آن توجه داشته باشند به شنا کردن می‌پردازند که بعضاً حوادث ناگواری نیز به دنبال خواهد داشت.

وی ادامه داد:حتی برخی از شهروندان استان با وجود اینکه در کنار سد‌ها، بعضاً رودخانه‌ها و حتی استخر‌های ذخیره آب تابلوی شنا ممنوع را می‌بینند، اما با این وجود به شنا کردن در آن مکان می‌پردازند.

کارشناس جهادکشاورزی گفت: سال گذشته هم هفت نفر در استان یزد غرق شدند و از ابتدای سال جاری تاکتون ۳نفر در استخر‌های کشاورزی غرق شده اند و جان خود را از دست داده اند. 

مختاری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز هم گفت: استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا به آنجا می‌روند، می‌گیرند. متاسفانه بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.

وی افزود:استخر‌های آب کشاورزی به هیچ عنوان محل امنی برای شنا نیستند، از ورود به آنها باید خودداری شود.

با گرم شدن هوا نوجوانان و جوانان تمایل به شنا پیدا می‌کنند، اما متاسفانه بعضاً برخی از آنان بدون رعایت ایمنی لازم در استخر‌های کشاورزی به شنا کردن می‌پردازند که  در سال‌های اخیر تعداد زیادی از شهروندان در استان یزد جان خود را از دست داده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کامیابی‌نیا: پیروزی در ۶ بازی باقی‌مانده نشدنی نیست
  • مرزی‌ترین نقطه خراسان شمالی سینما خواهد داشت
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • شنای مرگ در استخر‌های کشاورزی یزد
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی