Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، عزت‌الله اکبری تالارپشتی عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در ابتدای سال جاری دو طرح دو فوریتی عدم پلمپ واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین دیپلماسی اقتصادی را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کرده است، گفت:‌ طرح اول همانطور که از اسمش مشخص است برای جلوگیری از پلمپ واحدهای تولیدی است که به دلیل بدهی بانکی یا مشکلات بیمه‌ای توسط ضابط قضایی بسته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه پلمپ یک واحد تولیدی آنهم صرفاً به دلیل طلب مالی اقدامی عبث است، خاطرنشان کرد: اساساً یکی از کار ویژه‌های اصلی بانک‌ها این است که در تامین نقدینگی مورد نیاز بنگاه‌های تولیدی به آنها کمک کنند نه اینکه با سیاست‌های نادرست موجب تعطیلی این واحدهای تولیدی شوند.

اکبری ادامه داد: تعطیلی یک واحد تولیدی علاوه بر بیکاری تعدادی از نیروهای فعال در بخش صنعت، چرخه اقتصادی کشور را نیز به واسطه اختلال در صنایع بالادستی و پایین دستیِ بنگاه تولیدی تعطیل شده، تحت شعاع قرار می‌دهد.

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه دو فوریت طرح جلوگیری از پلمپ واحدهای تولیدی پیشتر با رای بالا در مجلس به تصویب رسیده است، گفت: با این حال به دلیل کسالتی که برای بنده پیش آمد، متاسفانه روند پیگیری این طرح کمی به تاخیر افتاد ولی مجددا مدتی است که این طرح به جریان افتاده و امیدواریم در اولین فرصت در دستور کار جلسات صحن قرار گیرد.

نماینده تهران در مجلس همچنین با اشار به آخرین وضعیت طرح دوفوریتی دیپلماسی اقتصادی، عنوان کرد: به واسطه رویکرد دولت سیزدهم مبنی بر گسترش همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه، طرح دو فوریتی دیپلماسی اقتصادی هم‌اکنون یکی از اولویت‌های اصلی بنده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون متن اولیه طرح آماده شده و برای چکش‌کاری بیشتر و ارائه نظرات کارشناسی در اختیار برخی مراکز نخبگانی قرار داده شده، گفت:‌ پس از آنکه نقطه نظرات کارشناسی درباره طرح مذکور به اتمام رسید، با هماهنگی‌هایی که با هیئت رئیسه مجلس صورت گرفته، قرار است کلیات طرح در کوتاه‌ترین زمان ممکن در صحن مجلس بررسی شود.

اکبری با تشریح محورهای اصلی طرح دیپلماسی اقتصادی، گفت:‌ با توجه به موقعیت جغرافیایی منحصر به‌فردی که ایران دارد و در کنار آن با عنایت به تحولاتی که در عرصه بین‌المللی شاهد هستیم، فرصتی بی‌نظیر برای ایران به وجود آمده تا خود را به عنوان چهارراه اقتصادی در منطقه مطرح کند اما با این حال واقعیت انکار ناپذیری که وجود دارد این است که کشور ما در شرایط فعلی از منظر لجستیکی و زیرساختی آمادگی بالفعل کردن ظرفیت‌های اقتصادی بی‌نظیر خود را ندارد.

وی افزود: به همین دلیل باید علاوه بر گسترش بیش از پیش زیرساخت‌های لازم برای توسعه تبادلات اقتصادی، به دنبال این باشیم که با تدوین و نگارش قانون، بخش خصوصی را بیش از پیش برای نقش‌آفرینی در این حوزه ترغیب کنیم. بنابراین اصلی‌ترین محور طرح دو فوریتی دیپلماسی اقتصادی این است که علاوه بر نشان دادن چهره‌ واقعی ایران که به غلط از سوی دشمنان ما کشوری امنیتی جلوه داده می‌شود، زمینه ایجاد تحول در سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی را ایجاد کنیم تا سفارتخانه‌های ما به مرکز برنامه‌ریزی و فرماندهی اقتصادی در کشورهای مختلف تبدیل شوند و برای کالاهای تولیدی در داخل بازاریابی کرده و در یک کلام مراودات اقتصادی ایران با دیگر کشورها را هموار کنند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی دیپلماسی اقتصادی نماینده واحدهای تولیدی طرح دو فوریتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از کشف ۶۲۳ میلیارد ریال انواع لوازم یدکی خودرو قاچاق در بازرسی مأموران این پلیس از یک انبار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سبحانی فر اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان با اقدامات هوشمندانه پلیسی از نگهداری و دپوی لوازم یدکی خودرو قاچاق در یکی از انبارهای سطح شهر اصفهان مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی افزود: در این خصوص مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی انجام شده از این انبار موفق به کشف ۱۱۰ انواع لوازم یدکی خودروهای سنگین و گاردان قاچاق شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان اصفهان ارزش کالاهای مکشوفه را بیش از ۶۲۳ میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: در این رابطه یک متهم شناسایی، پرونده تشکیل شد و تحت رسیدگی قرار گرفت.

کد خبر 748552

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل حجاب یا اختلاف ملکی؟
  • پلمب بیمارستان محب مهر به دلیل کشف حجاب؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • جزئیاتی از مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد