Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیراً "مجمع انجمن­ های علمی پزشکی" در پی ابلاغ دستورالعمل کشوری مربوط به غربالگری مدعی "مداخلات غیرکارشناسانه" در این دستورالعمل شده اند! اما پشت پرده ادعای نگرانی برای سلامت مردم، انگیزه کسب سالانه هزار میلیارد گردش مالی پنهان و رانت کثیف است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ "دستورالعمل کشوری بررسی ناهنجاری­های کروزومی جنین مادران باردار مراجعه کننده به متخصصین زنان" به ساماندهی غربالگری مادران باردار اشاره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه قرار است به تازگی در غربالگری جنین انجام شود این است که بهورز، مراقب سلامت، ماما و پزشک، حق غربالگری جنین ندارند زیرا در گذشته وقتی غربالگری توسط این افراد  انجام می ­­شد تبعات و حواشی مثل خطاهای آزمایشگاهی، بالا رفتن هزینه­ های غربالگری و در نهایت کشته شدن جنین­های سالم را به همراه داشت.

در قانون جدید اعلام شده غربالگری تنها از طریق پزشک متخصص صورت گیرد و پزشک متخصص براساس دستورالعمل اختصاصی ابلاغی وزارت بهداشت، دستور به انجام غربالگری جنین می­دهد.

موضوع کاملا روشن است؛ این دستورالعمل به دنبال ارتقای سطح سلامت جامعه است اما اخیراً نمایندگان مجمع انجمن­ های علمی پزشکی از وزیر بهداشت مدعی شده اند "در شورایی با حضور نمایندگان جامعه پزشکی و حقوقی از بدعت گذاری در نظام پزشکی و سلامت کشور ممانعت شود!"

همچنین نمایندگان این مجمع، دستورالعمل بررسی ناهنجاری­های کروموزومی (سندروم داون) "مداخلات غیرکارشناسانه" خوانده اند!

درباره این واکنش و ادعاهای طرح شده در این نامه، به نکاتی باید اشاره کرد چرا که در پس واژه­‌هایی همچون "علم"، "پزشکی" و "سلامت اقشار محروم" به توده مردم، آدرس و تحلیل ناصحیح ارائه می­کند.

همین چند ماه قبل بود که هشتاد و چند پزشک از انجمن­های مختلف پزشکی طی نامه­‌ای سرگشاده­، با ساماندهی غربالگری توسط مجلس مخالفت کردند؛ اما بعد از کش و قوس فراوان مجلس و کمیسیون بهداشت، آبروی خود را سپر جان 20هزار جنین سالمی کردند که سالانه توسط مافیای هزار میلیاردی کشته می­شد و در نهایت طرح تصویب شد.

وزارت بهداشت تسلیم فشار جریان­ها و برخی پزشکان پول پرست خارج از وزارتخانه نشده و دستورالعمل مربوط به غربالگری را ابلاغ کرد؛ با این حال گروهی از همین افراد ذینفع، احساس خطر کرده و در اعتراض به این دستورالعمل به وزیر نامه سرگشاده زده­ اند.

هدف این نامه به ادعای مفاد آن صیانت از علم پزشکی و دفاع از سلامت مردم است! اما کسانی که مدعی پاسداری از ساحت علم هستند آیا به خاطر دارند که در قبال یک مطالعه علمی در موضوع غربالگری چه رفتاری کردند؟!

منظور همان پایان نامه دانشجوی دانشگاه تهران است که نشان داد به ازای یافتن و کشتن هر جنین مبتلا به سندروم داون در ایران، بیش از 20 جنین سالم کشته می­شود!

نتایج مطالعه که معلوم شد، فشارهای مافیا سبب شد استاد راهنمای پایان نامه که قائم مقام معاون بهداشت وزارت هم بود، برکنار شود! رئیس اداره ژنتیک هم ترجیح داد از مطالعه کنار بکشد! اما مافیای غربالگری به این میزان بسنده نکردند و با مجله بین المللی که مقاله این مطالعه را پذیرفته بود، مکاتبه کردند و مجله، اکسپت را پس گرفت! تا توانستند به استادانی که پایان نامه را به ثمر رسانده بودند، ناسزا گفتند، تهمت زدند و البته کار به تهدید دانشجو هم کشید!

آقایان و خانم­های امضاکننده نامه! جسارتاً شما آن زمان که در قبال یک مطالعه روشمند علمی چنین رفتار قرون وسطایی صورت می­گرفت، چرا سکوت اختیار کردید؟! مگر هدف شما پاسداری از ساحت علم نیست؟! چرا علم را پوشش بازی­های صنفی خود می­کنید؟

در واقع پشت پرده اصلی ادعای نگرانی برای سلامت مردم، انگیزه کسب سالانه هزار میلیارد گردش مالی پنهان و این رانت کثیف مالی است!

کسی که تخصص پزشکی دارد این موضوع را توجیه کند که چرا یک نفر از انجمن شنوایی­‌شناسی این نامه را امضا کرده است؟ واقعاً کشتن جنین سندروم داون چه کمکی به شنوایی مردم می­کند؟! رئیس انجمن بررسی و مطالعه درد یا رئیس جامعه دندانپزشکی ایران دیگر چرا این نامه را امضا کرده­‌اند؟ انجمن جراحان دهان، فک و صورت، رئیس انجمن فیزیوتراپی و یک نفر از انجمن رادیولوژی نیز نامه را امضا کرده­‌اند!

رئیس انجمن طب سنتی هم به ما بگوید کشتن مبتلایان به سندروم داون، بر اساس مشی و منش کدام اطبا و حکمای طب ایرانی است؟! این اخلاق پزشکی برگرفته از جرجانی و بوعلی است یا از رازی و اهوازی؟!

هیچ توجیهی هم برای علت امضای رئیس انجمن پزشکی از راه دور! رئیس انجمن سرطانهای زنان! رئیس انجمن بهداشت محیط! رئیس انجمن صنفی ـ سیاسی مامایی! پیدا نمی­شود؛ البته نامه قبلی را انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی و انجمن هیپنوتیزم بالینی هم امضا کرده بودند!

در بحث عدالت هم لازم است به این موضوع توجه شود  که چرا تاکنون انجمن­های پزشکان یک بار نامه ننوشته و از پزشکانی که در برابر نصب دستگاه پوز در مطب­هایشان مقاومت می­کنند، اعلام برائت نکرده­‌اند؟! چرا که لازم به ذکر است، با پول فرار مالیاتی میتوان تمام سندروم داونی‌های کشور را در رفاه بزرگ کرد!

باید پاسخ داده شود با چه تحلیلی این نامه نوشته و منتشر شده است؟! چرا افرادی که نامشان ذیل نامه قرار گرفته اجازه می­دهند از وجهه و جایگاهشان سوءاستفاده شود؟ لازم است افراد مذکور موضع خود را در این‌باره مشخص کنند؛ اما اگر هدف این بوده که وزیر تحت فشار قرار داده شود، باید دانست که مخالفت وزیر محترم در برابر این هجمه ناجوانمردانه و رانت کثیف مالی، وی را نزد دولت و ملت محبوب­تر خواهد کرد.

امام جمعه همدان: ذهنیتی که درباره کاهش فرزند شکل گرفته باید اصلاح شودجزئیات فرزندخواندگی کودکان دارای بیماری و معلولیت اعلام شدخانواده‌های دارای فرزند سه قلو تحت پوشش بهزیستی قرار می‌گیرندفرآیند واگذاری فرزندخواندگی متقاضیان خارج از کشور اعلام شدسیاست‌های تشویقی وزارت بهداشت برای حمایت از فرزندآوری دانشجویان

انتهای پیام/

   

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرزندآوری طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده وزارت بهداشت غربالگری مادران باردار فرزندآوری طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده وزارت بهداشت غربالگری مادران باردار سندروم داون رئیس انجمن امضا کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران

ایسنا/کرمان رئیس انجمن نانوفناوری ایران گفت: دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران بهمن‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد.

دکتر مالک نادری شامگاه پنجم اردیبهشت‌ماه در جلسه‌ای در این رابطه در دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان اظهار کرد: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ریاست افتخاری این کنفرانس بر عهده دکتر رنجبرکریمی رئیس دانشگاه ولی عصر(عج) گذاشته شده و دبیر علمی آن دکتر حسن هاشمی و دبیر اجرایی دکتر محمد شفیعی دهج از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان خواهند بود.

رئیس انجمن نانوفناوری ایران با اشاره به اینکه در این کنفرانس اتفاق‌های برجسته‌ای خواهد افتاد، اظهار کرد: از جمله آنها حضور اساتید بین‌المللی و کشوری در زمینه فناوری نانو در این کنفرانس است.

دبیر انجمن‌های علمی ایران در ادامه گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های کمیسیون انجمن‌های علمی حمایت از انجمن‌هایی است که فعالیت بین‌المللی دارند، وزارت علوم تحقیقات و فناوری از برگزاری کنفرانس‌های بین المللی توسط انجمن‌های علمی حمایت خواهد کرد.

دکتر علی ایرانمنش با اشاره به اینکه انجمن علمی نانوفناوری ایران یک انجمن علمی بین رشته‌ای است و چند سال است که در بین انجمن‌های علمی رتبه A را کسب کرده، عنوان کرد: در کنفرانس‌هایی که برگزار کرده توانسته از ظرفیت دانشمندان برتر کشور و دنیا استفاده کند و این فرصت خوبی که در سال جاری به دانشگاه ولی‌عصر(عج) در میزبانی این کنفرانس داده شده نیز مورد توجه و حمایت کمیسیون انجمن‌های علمی قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان نیز با ارائه گزارشی از کنفرانس‌ها و سمینارهایی که در این دانشگاه برگزار شده، اظهار کرد: زیرساخت لازم برای برگزاری کنفرانس‌های مهم در این دانشگاه فراهم است.

دکتر رضا رنجبرکریمی با بیان اینکه در کنفرانس‌های گذشته شرکت‌کنندگان، این دانشگاه را با خاطرات خوشی ترک کرده‌اند، اضافه کرد: همکاری مجموعه‌های اداری شهرستان رفسنجان در برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌های گذشته در این دانشگاه بسیار ارزنده بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • پزشکی به شرط کسب درآمد
  • بیش از ۹۰۰ هزار نفر، زیر پوشش غربالگری سلامت قلب
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور