Web Analytics Made Easy - Statcounter

"جلیل رحیمی جهان آبادی"نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تقریب، با اشاره به این مطلب که غرب و برخی کشورهای منطقه از اجلاس آستانه که برای حل‌ و فصل مسالمت‌آمیز بحران سوریه روز سه شنبه ۲۸تیرماه در تهران برگزار شد، ناراحت اند، گفت: آمریکا در نظام فعلی بین المللی درحال شکل دادن به یک نظام سلسله مراتبی در جهان‌ به رهبری خو‌د است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
نماینده باخرز، تایباد، تربت جام با بیان این مطلب که خیلی از کشورها به سمت ائتلاف‌های منطقه ای پیش می‌روند، خاطر نشان کرد:  ایران همواره  با عضو شدن در اتحادیه هایی مانند شانگهای و اوراسیا و همچنین همکاری با همسایگان خود مانند روسیه و ترکیه سعی کرده است فضای چند قطبی و سلسله‌مراتبی  غربی ها را بشکند.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر این موضوع که غربی‌ها از ائتلاف های منطقه ای استقبال نمی کنند، افزود: ایران برای مستقل شدن در طی این سال ها بخصوص بعد از فروپاشی جهان دو قطبی به  سمت ائتلاف‌های منطقه‌ای و تامین نیازهای خود از طریق روابط با همسایگان خود رفته است.

وی خاطر نشان کرد: کاری که ایران در حوزه پیرامون خود انجام می دهد کاریست بسیارعاقلانه چون خیلی از کشورهای مستقل جهان چه در آمریکای لاتین، شرق آسیا، آسیای مرکزی، قفقاز و چه در خاورمیانه همه به همین سمت و سو پیش می روند.
 
جهان آبادی در ادامه بیان کرد:  ترکیه در کنار روسیه در اجلاس آستانه شرکت می‌کند ولی در آنطرف به اوکراین برای جنگ با روسیه کمک می‌کند، چون ترکیه همیشه منافع خاص خود را دنبال می‌کند.
 
وی با بیان اینکه مشخص نیست که ترکیه به چه میزان به توصیه های دلسوزانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب توجه می‌کند، گفت:  فرمایشات مقام معظم رهبری از منظر رئیس دولت یا رهبر یک کشور نیست،  بلکه به عنوان فردی که  دلسوز مسائل خاورمیانه و ایجاد امنیت و برادری در این منطقه هستند و بارها در این چند دهه برای همه اثبات شده است.
 
نماینده مجلس یازدهم باعنوان اینکه ایران هزینه های سنگینی را برای امنیت خاورمیانه پرداخت کرده است، ادامه داد: امیدوارهستیم ترکیه به این پیام فراتر از خواسته یک کشور و دولت نگاه کند و راهنمایی‌های دلسوزانه رهبری را در مسائل خاورمیانه اجرایی کند چون تنش و ناامنی در شمال عراق و سوریه و دخالت نظامی ترکیه ممکن است به چالش های بیشتری کشیده شود.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است

وزیر دفاع روسیه امروز جمعه گفت: مسکو هرگز سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را تهدید نکرده و از نظر نظامی و ژئوپلتیکی (جغرافیای سیاسی) علاقه‌ای به حمله به کشورهای این ائتلاف ندارد.

به گزارش مشرق، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: سرگئی شویگو در نشست وزیران دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) در آستانه، افزود، ما فقط از مردم خود در سرزمین های تاریخی خود محافظت می کنیم.

شویگو گفت: روسیه همواره نهایت تلاش خود را بکار بسته تا توازن قوا و ثبات راهبردی در جهان را حفظ کند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، قصد آمریکا برای استقرار زیرساخت های نظامی خود در آسیای جنوبی و شرقی، تهدیدی مستقیم علیه ثبات کشورهای سازمان همکاری شانگهای است.

وی در اظهارنظر درباره اوضاع در منطقه آسیا-اقیانوسیه گفت، ساختارهای نظامی و سیاسی دارای گرایش به آمریکا تلاش می کنند سیستم امنیتی منطقه را بازسازی کنند تا بر این بخش از کره زمین سلطه یابند.

وزیر دفاع روسیه خاطرنشان کرد، بازداشت تروریست های افراطی از خاورمیانه و شمال آفریقا به جنوب شرق آسیا زمینه را برای تنش جدید در منطقه ایجاد کرده است.

این مقام روسیه گفت: آمریکا از تاکتیک های دامن زدن به کانون های بی ثباتی در جهان، ایجاد تهدیدهای امنیتی استفاده و در عین حال، کمک های نظامی را به طور همزمان ارائه می دهد.

شویگو همچنین به پیامدهای فاجعه بار احتمالی ناشی از حملات مداوم اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا اشاره کرد و گفت حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه هسته ای زاپوریژیا که می تواند به عواقب فاجعه بار منجر شود، نگران کننده است.

سازمان همکاری شانگهای در سال ۲۰۰۱ تأسیس شد. هند، ایران، قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان، پاکستان و ازبکستان اعضای کامل آن هستند. افغانستان، بلاروس و مغولستان کشورهای ناظر آن را تشکیل می‌دهند. آذربایجان، ارمنستان، مصر، کامبوج، نپال، قطر، امارات، عربستان سعودی، ترکیه، سریلانکا، مالدیو، میانمار، بحرین و کویت شرکای گفت‌وگو هستند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • اجلاس بین المجالس قدس در استانبول ترکیه
  • جنبش دانشجویی در آمریکا بیداری وجدان ملت‌هاست
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • حمایت جامعه دانشگاهی آبادان و خرمشهر از جنبش دانشجویی جهان علیه صهیونیست ها
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • دیدار وزرای دفاع ایران و روسیه در آستانه
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است