Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/تهران استاندار تهران گفت: خط انتقال پساب تصفیه خانه ری به پاکدشت تکمیل می شود و یک هزار میلیارد تومان برای تکمیل تصفیه خانه جنوب تهران اختصاص یافت.

محسن منصوری استاندار تهران ظهر امروز دوشنبه سوم مرداد ماه در نشست مشترک رییس  بنیاد مستضعفان و استاندار تهران در شهرستان پاکدشت با اشاره به جایگاه سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی شهرستان پاکدشت در استان تهران اظهار کرد: پاکدشت به لحاظ سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حوزه‌های صنعتی و کشاورزی از مهم‌ترین شهرستان‌های استان تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بین تهران، ری و پاکدشت مرزی وجود ندارد و نوعی در هم تنیدگی و تداخل موزاییکی بین این سه شهرستان‌ حاکم است.

استاندار تهران با بیان اینکه تامین آب شرب تهران از سد ماملو صورت می‌گیرد ، عنوان کرد: کریدور ترانزیتی شرق کشور از پاکدشت عبور می کند ؛ اما در عین حال محرومیت های زیادی در این شهرستان وجود دارد که باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

منصوری عنوان کرد: در حال حاضر پنج تصفیه‌خانه در تهران داریم که ۶۰ درصد تصفیه پساب در تصفیه خانه شهرستان ری انجام می‌شود و شش مدول آن به بهره برداری رسیده که ۲۴۰ مترمکعب آب تولید می کند.

وی تاکید کرد: دو مودول آخر از محل اعتبارات و منابع سفر رئیس جمهور به استان تهران تکمیل می‌شود که در این صورت ۳۴۰ مترمکعب آب تولید و دشت ورامین و شهرستان‌های شرق استان را به لحاظ کشاورزی و سفره‌های آب زیرزمینی تامین می کند؛ همچنین خط دوم انتقال پساب ری به پاکدشت در مراحل نهایی قرار دارد که توسط بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.

به گزارش ایسنا، در این جلسه در مورد تامین آب ۶۰۰ هکتار متعلق به بنیاد و ۲۶ روستای شهرستان جهت لوله‌گذاری، همچنین مساعدت به تکمیل مصلی پاکدشت، استملاک اراضی کمربندی پاکدشت و تعیین وضعیت اسناد دو روستا که زمین های آن متعلق به بنیاد است، تصمیم گیری و مساعدت لازم انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب شرب شهرستان پاکدشت بنياد مستضعفان استاندار تهران تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود