Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران گفت: اتصال برقی کشورمان با کشورهای همسایه علاوه بر افزایش توان پایداری شبکه برق، رشد درآمد و رونق اشتغال را به همراه دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا، پیام باقری رییس هیات مدیره سندیکای صنعت برق ایران گفت: رونق اشتغال، ارزآوری بیشتر، افزایش قدرت چانه‌زنی و امکان تبادل برق در زمان پیک از جمله فایده‌های اتصال برقی است که خیلی جدی به آن توجه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: قطب برق منطقه شدن بسیار برای کشورمان موثر است که هنوز نسبت به اجرایی‌شدن آن عقب‌ماندگی زیادی داریم.

رئیس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق ایران گفت: یکی از فواید مهم قطب برق منطقه شدن برای کشورمان امکان پایداری بیشتر شبکه برق است که می‌توانیم با تبادل برق آن را محقق کنیم.

باقری افزود: اکنون کشورهای همسایه هم مرز شرقی و غربی کشورمان به‌شدت به برق کشورمان نیاز دارند که باید در مورد آن به طور جدی ورود کرد.

وی بیان کرد: قابلیت اتصال برق کشورمان با کشورهای همسایه مغفول مانده و همین امر سبب شده از درآمدهای سرشار آن محروم باشیم.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت برق در باره وضعیت ناترازی برق کشور خاطرنشان کرد: برآوردها نشان می‌دهد حداقل ۱۰ هزار مگاوات ناترازی داریم که عدد قابل‌توجهی است.

باقری  گفت: البته همه این ناترازی متعلق به امسال و سال گذشته نیست بلکه از سال‌های قبل وجود داشته که وضعیت نیروگاه‌های برق‌آبی آن را کم یا زیاد می‌کرده است.

بدهی ۶۰ هزار میلیاردتومانی وزارت نیرو به صنعت برق

وی در باره میزان بدهی وزارت نیرو به صنعت برق ادامه داد: لازم است که دولت و وزارت نیرو پرداخت بدهی ۷۰ هزار میلیاردتومانی به تولیدکنندگان تأمین برق را در اولویت قرار دهد.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت برق افزود: صنعت برق با احداث تولید انتقال و توزیع برق توانسته رتبه نخست و قطب‌های برق در منطقه شناخته شود همچنین توانسته کشور را از اتکا به شرکت‌های خارجی بی‌نیاز کند، به‌طورکلی زنجیره تأمین صنعت برق و تولیدکنندگان انرژی برق بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان از وزارت نیرو مطالبه معوقه دارند که پرداخت نشدن این مطالبات بقای کسب‌وکارهای این بخش را به خطر انداخته است.

با قری گفت:  لازم است که دولت و وزارت نیرو پرداخت مطالبات این بخش را در اولویت قرار داده و متناسب با حجم مطالبات و با استفاده از ظرفیت‌های بازارهای مالی و منابع داخلی نسبت به تسویه بدهی‌های خود اقدام فوری کنند، باتوجه‌به فرسودگی شبکه توزیع و فوق توزیع برق در بخش‌های مهمی از کشور که موجب بالارفتن مخاطرات شبکه و ناپایداری ناشی از خرابی تجهیزات می‌شود.

وی ادامه داد: بدهی‌های دولت به بخش خصوصی صنعت برق هرساله در حال افزوده شدن است و اکنون رقم آن به حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت برق میزان مطالبات اعضای سندیکای صنعت برق از وزارت نیرو را ۶۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

باقری بر لزوم خروج دولت از تصدی‌گری و واگذاری مسئولیت به بخش خصوصی صنعت برق تأکید کرد و گفت: تصدی‌گری دولت موجب ایجاد رقابت ناعادلانه با بخش خصوصی صنعت برق شده است.

وی ادامه داد: در اقتصاد کلان کشور تنها راه رهایی از وضعیت موجود خروج از اقتصاد یارانه‌ای و واقعی کردن قیمت‌ها است و اگر این محقق نشود وضعیت اقتصاد به شکل فعلی باقی خواهد ماند.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت برق افزود: چهار دهه اقتصاد دولتی آثار خود را نشان داده است و زیان‌ده بودن شرکت‌های دولتی بیانگر آن است که اقتصاد دولتی راه به جایی نخواهد برد.

باقری خاطرنشان کرد: اگر قرار است اقتصادی پویا و توانمند داشته باشیم باید بخش خصوصی واقعی قوی داشته باشیم و راه آن نیز خروج دولت از تصدی‌گری است.

وی گفت: ما اکنون از نظر قوانین مشکلی نداریم و تنها مشکل درست اجرایی نشدن این قوانین خوب است که باید در باره آن بررسی صورت گیرد.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت برق اقتصاد این صنعت را معیوب دانست و بر ضرورت اصلاح این اقتصاد تأکید کرد.

باقری یکی از مشکلات صنعت برق را قیمت تکلیفی و قیمت تمام شده برق دانست و افزود: باید برای اصلاح این قیمت از سوی وزارت نیرو تلاش جدی صورت گیرد.

وی ادامه داد: اقتصاد صنعت برق پرچالش این صنعت است که باید در کنار اصلاح تجارت آن به‌صورت جدی اصلاح شود.

رئیس هیئت‌مدیره سندیکای صنعت برق از ارائه پیشنهادهای این سندیکا در باره برنامه هفتم توسعه خبر داد و گفت: این پیشنهادها با بازنگری در برنامه ششم توسعه تدوین شده و امید است موردتوجه مسئولان قرار گیرد.

مهدی مسائلی دبیر سندیکای صنعت برق درباره روند خروج نیروهای نخبه از صنعت برق گفت: این روند در صنعت برق نیز وجود دارد ضمن آنکه صنعت برق با مشکلی به نام فراهم نبودن زمینه فعالیت برای کارشناسان هم دست‌به‌گریبان است.

وی معتقد است صنعت برق همچنین با فوبیای تصمیم‌گیری مدیران روبرو است و بر همین اساس باید از مدیران حمایت جدی صورت گیرد تا آنها بتوانند تصمیم‌های لازم را اتخاذ کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال ایران برق درآمد صنعت رئیس هیئت مدیره سندیکای صنعت برق کشورهای همسایه وزارت نیرو بخش خصوصی اتصال برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری