Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- اعتماد تجاری آلمان در ماه ژوئیه بیش از حد انتظار کاهش یافت، زیرا قیمت های بالای انرژی و کمبود قریب‌الوقوع گاز، بزرگترین اقتصاد اروپا را در آستانه رکود قرار داد.

به گزارش سرویس اقتصادی آریا ؛موسسه Ifo گفت که شاخص بخش تجاری آن به 88.6 رسیده است که پایین ترین سطح خود در بیش از دو سال گذشته است و شاخص ژوئن پس از بازبینی به 92.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 شاهد کاهش غیرمنتظره ای بود.

تحلیلگران شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز انتظار داشتند که در ژوئیه 90.2 باشد و شرکت‌ها انتظار دارند که فضای کسب‌وکار در ماه‌های آینده به‌طور قابل‌توجهی بدتر شود.

اقتصاددان این موسسه، کلاوس والرابه، گفت که شرکت‌ها انتظار دارند در ماه‌های آینده وخامت چشمگیری در فضای کسب‌وکار در آلمان ایجاد شود.

به گفته بوندس بانک، او افزود که قیمت انرژی، تنگناهای عرضه و پیامدهای بحران اوکراین باعث کاهش بیشتر اقتصاد آلمان شده است.

دویچه بانک همچنین پیش از این نسبت به رکود در اقتصاد آلمان هشدار داده بود که بزرگترین رکود در بین اقتصادهای اروپایی محسوب می شود، زیرا این بانک اعلام کرد که آلمان ممکن است طی سال آینده رکود 1 درصدی را ثبت کند و احتمالاً کاهش عرضه گاز طبیعی وجود دارد. از روسیه و انقباض اقتصادی در ایالات متحده آمریکا منجر به رکود اقتصاد آلمان در نیمه دوم سال شد.افزایش و کمبود گاز بر اقتصاد آلمان تأثیر می‌گذارد و اشاره می‌کند که آلمان در آستانه یکرکود اقتصادی قرار دارد. .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آلمان اقتصاد رکود اقتصاد آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۹۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • توسعه اقتصادی مبتنی بر نوآوری؛ لازمه اقتصاد چین
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • بزرگترین بازیکنان ناکام تاریخ لیگ قهرمانان اروپا؛ بیشترین بازی اما بدون قهرمانی!
  • افزایش ابر و کاهش نسبی دما از چهارشنبه در گیلان
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا