Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صنایع نانو تک آینده (صنتا) از تجاری‌سازی چندین پروژه در حوزه‌های آب و انرژی توسط این هلدینگ خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید مجید معنوی مدیرعامل صنایع نانو تک آینده (صنتا) از تجاری‌سازی چندین پروژه در حوزه‌های آب و انرژی توسط این هلدینگ خبر داد.

هلدینگ دانش‌بنیان صنایع نانوتک آینده در سال ۱۳۹۸ با هدف سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی محصولات حوزه فناوری نانو تاسیس شد و تاکنون دستاورد‌های جالب توجهی ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معنوی در این‌باره می‌گوید: «شرکت صنایع نانوتک آینده، ذیل ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، از ابتدای راه‌اندازی تاکنون محرومیت‌زدایی را در اولویت‌برنامه‌های خود قرار داده است. موضوع آب به دلیل بحران‌های پیش‌آمده و معضلات گسترده در کشور، یکی از محور‌های فعالیت هلدینگ صنتا بوده است و با توجه به ظرفیت‌های فناوری‌نانو برای حل این مشکل، به سراغ سرمایه‌گذاری روی این حوزه رفتیم. نسل جدیدی از تجهیزات مبتنی بر فناوری‌نانو می‌توانند امکان حل مشکل را فراهم کنند از این رو این ادوات هدف‌گذاری کردیم. از آنجایی که سیستم اسمز معکوس هزینه بالایی دارند، صنتا با همکاری شتابدهنده آبان، مشارکت در توسعه و تولید چند دستگاه سامانه تصفیه آب مبتنی بر فناوری نانو را آغاز کرد و در مدت زمان شش‌ماه نمونه پروتوتایپ ساخته و آماده تست‌های نهایی خواهند شد. این سامانه قابلیت تبدیل شدن به یک پکیج تصفیه آب را داشته که بویژه در مناطق شرق و جنوب شرق کشور که دسترسی به آب آشامیدنی با محدودیت‌هایی روبرو است، قابل استفاده بوده و می‌تواند پاسخگوی نیاز هموطنان باشد.»

مدیرعامل این هلدینگ دانش‌بنیان درباره پروژه دیگر صنتا می‌گوید: «در حوزه پوشش و رنگ نیز هدف‌گذاری‌هایی انجام شده است، یکی از برنامه‌های ما که در یکی از شرکت‌های تابعه دنبال می‌شود تولید عایق حرارتی بود که با توجه به هدفمند شدن قیمت‌های انرژی در ایران و افزایش قیمت انرژی، چنین عایق‌هایی می‌توانند نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی داشته باشند. از این رو عایق حرارتی نانویی توسعه یافت و تاییدیه نانومقیاس آن نیز اخذ شد. با یکی از مجموعه‌ها قراردادی برای استفاده از این عایق بسته شد، عایقی که می‌تواند ۵ تا ۱۰ درجه کنترل دما را برای سازه‌ها به دنبال داشته باشد. پیش‌بینی می‌کنیم که این عایق بتواند در تولید مسکن ملی استفاده شود.»
وی افزود: «نانوپوشش مقاوم به حرارت برای استفاده در قالب‌های ریختگی در شرکت تابعه هلدینگ صنتا تولید شد که در تولید قطعات خودرو قابل استفاده است. با شرکت سایپا برای ارزیابی این محصول وارد مذاکره شده‌ایم تا این محصول در سایپا مورد استفاده و ارزیابی قرار گیرد. محصولات مشابه این عایق، پیش از این از خارج وارد می‌شد.»

معنوی به توسعه فناوری کمپرسور‌های بدون روغن در صنتا اشاره داشت و گفت: «ضرورت تامین دور‌های بالا در کمپرسور‌ها و وجود روغن در هوای خروجی کمپرسور‌های رایج، باعث مشکلات جانبی فراوانی در صنایع حساس مانند صنایع نفت و گاز، دارویی و غذایی می‌شود. از این رو صنتا با مشارکت یک شرکت دانش بنیان روی طراحی و توسعه کمپرسور‌های بدون روغن سرمایه‌گذاری کرد و در نهایت موفق به ساخت کمپرسور‌های بدون روغن شدیم. یکی از این کمپرسور‌های بدون روغن در حال حاضر در پالایشگاه بندرعباس نصب و راه‌اندازی شده است. در زمانی که واردات این نوع کمپرسور‌ها از خارج با موانع و محدودیت بسیاری روبرو است، این محصول می‌تواند به صنایع نفت و گاز کمک شایانی کند. وجود ترکیبات خورنده نظیر گوگرد در سامانه‌های شیرین‌سازی گاز موجب آسیب به کمپرسور‌ها می‌شود که در این کمپرسور‌های بدون روغن، استفاده از پوشش‌های نانویی موجب دوام بالاتر و امکان تامین دور‌های بالا را در شرایط کاری خشن و خورنده دارد.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تجاری سازی نانو آب انرژی فناوری نانو تجاری سازی صنایع نانو کمپرسور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۹۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها

به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، توانمندی های صادراتی فناوران فعال در شرکت های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داده است.

این نمایشگاه بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازارهای بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاوردهای خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تورهای تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه‌ به منظور گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاوردهای شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی و …بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاوردهای دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قراردادهای تجاری با ایران اعلام کرد.

رییس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی اظهار کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت ‌داشته باشیم.

کد خبر 6091093 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • پنجره ترمال بریک نسل جدید چیست؟
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • کارگران موتور محرک چرخه اقتصاد کشور هستند
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان