Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، محمد کریمی با اشاره به اینکه از زمان تصویب برخی از قوانین موجود در این زمینه سالیان زیادی می‌گذرد، گفت: برخی از قوانین موجود کارآیی و اثر بخشی خود را از دست داده‌اند و مقتضی است تا مطابق با نیازهای روز ویرایش و اصلاح شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: در حوزه‌های میراث‌فرهنگی و گردشگری قوانین خوبی وجود دارد، اما بعضاً نیاز به اصلاح و به‌روزرسانی دارد، همچنین در حوزه صنایع‌دستی با توجه به اینکه کار بین دستگاهی است به قوانینی با هدف‌گذاری هم‌افزا و انسجام‌بخش نیاز داریم.

او تصریح کرد: پیشنهادهای ارائه شده از سوی معاونت‌های تخصصی وزارتخانه و مدیران کل استانی با توجه به اینکه آن‌ها به شکل ملموس و عملیاتی در ارتباط با اجرای قوانین موجود در حال فعالیت هستند، می‌تواند کمک خوبی به ویرایش و کارآمدسازی قوانین و مقررات کند.

مدیرکل امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان تاکید کرد: پیشگیری از وقوع جرایم علیه میراث‌فرهنگی مقوله بسیار مهمی است که در سیاست‌گذاری وزارتخانه مورد تاکید بوده و در بحث بازنگری قوانین هم مؤلفه‌های پیشگیرانه لحاظ خواهد شد.

در ادامه عباسعلی نوبخت با بیان اینکه با توسعه پایدار در تمامی زمینه‌ها موافق هستیم، افزود: در برخی موارد به دلیلی بخشی نگری امنیت زیستی به خطر می‌افتد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به خطر بخشی‌نگری تصریح کرد: ۱۳۷ میلیون هکتار اراضی کشور متعلق به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری است که کاربری تمامی این اراضی برای ما حائز اهمیت است و نسبت به تخریب نشدن آن‌ها دغدغه داریم.

او با تاکید بر توسعه گردشگری با حفظ داشته‌ها و رعایت قوانین ادامه داد: چهار پایلوت را در جنگل‌های شمال کشور که دارای ۲,۵ تا ۶۰ میلیون سال قدمت دارند، اجرا کرده‌ایم. این جنگل‌ها میراث طبیعی است که همه باید برای حفظ این میراث به یکدیگر کمک کنیم.

نوبخت با تاکید بر اینکه برای تحقق اهدافمان باید یکدست شویم و دغدغه‌هایمان مشترک باشد، افزود: مردم باید با حداقل خسارت به طبیعت از آن بهره‌مند شوند و حفظ سایر کارکردهایی که تضمین‌کننده امنیت زیستی مردم باشد، هدف اصلی سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری است.

او با اشاره به طبقه‌بندی پارک‌های جنگلی، بیان کرد: در موضوع پارک‌های جنگلی در موارد مربوط به حوزه گردشگری که با اصول علمی هم‌راستا باشد، همکاری می‌کنیم.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به همکاری با وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد و افرود: استفاده از طبیعت حق مردم است. انتظار داریم که همکاران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نماینده سازمان منابع طبیعی در استان باشند و این امر از سوی ما نیز رعایت می‌شود.

در ادامه این نشست نمایندگان ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های گیلان، مازندران، لرستان، زنجان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر و یزد به طرح چالش‌های مربوط به سرمایه‌گذاری در امور مربوط به منابع طبیعی استان‌های مرتبط پرداختند.

بیش از ۲۰ مورد از عوارض تغییر کاربری معاف شده‌اند

رئیس سازمان امور اراضی کشور از معافیت بیش از ۲۰ مورد از عوارض تغییر کاربری در حوزه گردشگری خبر داد.‌

صفدر نیازی با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری بیش از ۲۰ مورد از عوارض تغییر کاربری معاف شده‌اند، گفت: ۵۱۷ طرح و زمین در حوزه گردشگری و ۶۵۰۰ هکتار اراضی در کل کشور واگذار شده است و تنها ۱۶ درصد به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در حوزه مستثنیات نیز ۱۸۹۷ مجوز برای ۳۰۵۳ هکتار صادر کرده‌ایم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به تاکید دو ماده قانونی در نظارت بر مجوزها و موافقت‌های اصولی صادر شده از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، تصریح کرد: نظارت حداقل شش ماهه بر پیشرفت طرح‌ها و مجوزها موضوع مهمی است که باید پیگیری شود و موضوع اهلیت فنی و اعتباری مورد توجه قرار گیرد.

سرمایه‌گذار برای تحویل پروژه در یک بازه زمانی مشخص تعهد دهد

علی‌اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور نیز در ادامه این نشست با اشاره به صیانت و حمایت از وجهه گردشگری و سرمایه‌گذاران دارای اهلیت، افزود: آنچه از سوی ما اهمیت دارد تشخیص سره از ناسره است و اینکه سرمایه‌گذار برای تحویل پروژه در یک بازه زمانی مشخص تعهد دهد.

در ادامه نمایندگان ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های مازندران، قزوین، گلستان، کردستان به ارائه موضوعات و چالش‌های سرمایه‌گذاری استان خود در امور مربوط به امور اراضی پرداختند.

کد خبر 5547102 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مجلس شورای اسلامی تنقیح قوانین شهرداری تهران شورای شهر تهران علیرضا زاکانی سیلاب گردشگری آلودگی هوا هلال احمر جمهوری اسلامی ایران سازمان بازرسی کل کشور شورای شهر اربعین حسینی شهردار تهران میراث فرهنگی کلاهبرداری قوه قضاییه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی حوزه گردشگری رئیس سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۰۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بین‌المللی برگزار شد نشان‌دهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استان‌های مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.

وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایع‌دستی این جامعه و حمایت از آن‌ها اولویت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام داده‌ایم.

محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رسانده‌ایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث‌فرهنگی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم از میراث گران‌بهای عشایر استان پاسداری کنیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان