Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی، روح اله غلام‌پور امروز در آیین عملیات اجرایی فاز اول ۴۵ کلاس درسی شرکت فولاد در شهرستان خواف بخش جلگه زوزن افزود: به دلیل ازدیاد جمعیت شهرستان خواف و افزایش بحث مهاجرت به دلیل معادن صنعتی و معدنی در آموزش‌وپرورش با کمبود فضای آموزشی و کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم که با تعامل با معاونین، همکاران، فرماندار، نماینده مجلس و مسئولان شهرستان سعی کرده‌ایم از وجود معادن و خیرین مردمی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسجد ملک زوزن روستای زوزن که اکنون در آن هستیم قدمت تاریخی دارد و دارای مشاهیر بزرگی است و به دلیل مهاجرت زوزنی‌ها از شهرها به روستاهای زوزن و مواجه‌شدن با کاهش فضای آموزشی، شهر زوزن را برای بحث آغاز عملیات اجرایی انتخاب کردیم.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش خواف یادآور شد: شهرستان خواف ۴۲ هزار دانش‌آموز دارد که در ۳۲۰ مدرسه مشغول به تحصیل هستند، همچنین ۴ هزار فرهنگی داریم که قریب به ۳ هزار نفر آن‌ها در این ۳۲۰ مدرسه مشغول به امر تعلیم و تربیت هستند و بقیه بازنشسته می‌باشند.

وی ابراز کرد: سرانه فضای آموزشی در کل کشور ۵.۳ مترمربع و در خراسان رضوی ۴.۲ مترمربع است اما این عدد در خواف ۳.۲ مترمربع به ازای هر دانش‌آموز است، درصورتی‌که با توجه به سند تحول بنیادین که اجرایی شدن آن مورد تأکید مقام معظم رهبری است، باید ۸.۳۹ مترمربع فضای آموزشی به ازای هر دانش‌آموز داشته باشیم که خوشبختانه برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم و با خیرین و شرکت‌های صنعتی و مردمی برای رسیدن به این عدد هماهنگی کرده‌ایم.

غلام پور با اشاره به عملیات اجرایی فاز اول شرکت فولاد در بخش جلگه زوزن خاطرنشان کرد: امروز ۴۵ کلاس شرکت صنعتی معدنی فولاد که قبلاً تفاهم‌نامه آن بسته‌شده بود، وارد فاز اجرایی شد؛ به این معنی که دیروز شرکت مبلغ سهم خیر که ۵۰ درصد بوده را واریز کرده تا عملیات وارد فاز اجرایی شود و بحث کمبود فضای آموزشی در روستای زوزن که به لحاظ تمدن و فرهنگ در سطح بالایی قرار دارد رفع شود و مردم این روستا به چیزی ک در شان روستا است برسند.

وی تأکید کرد: با توجه به کمبود فرصت و وقت مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بعضی پروژه‌های خیرین را تجمیع کردیم که به این شرح است: با خیر نیک‌اندیش جناب آقای مشورتی در روستای فرح‌آباد بحث تفاهم‌نامه ۳ کلاسه به امضا رسیده است؛ آقای خفاجه که کارمند بازنشسته بانک ملی هستند و همسر فرهنگی دارند هردو پاداش بازنشستگی خود را برای ساخت یک مدرسه ۳ کلاسه در شهر قاسم‌آباد هدیه کرده‌اند؛ آقای پاکیزه تفاهم‌نامه ساخت یک مدرسه ۶ کلاسه در شهر سده را به امضا رسانده‌اند و آقای یعقوبی در شهر سلامه ۱۵۰۰ متر زمین را برای مدرسه‌سازی به آموزش‌وپرورش واگذار کرده‌اند.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش خواف ادامه داد: البته همچنان برای مدرسه‌سازی نیازمند کمک خیرین مردمی و شرکت‌ها هستیم و امیدواریم بتوانیم با کمک و تعامل با مدیرکل، با یک کار جهادی بتوانیم مشکلات آموزش‌وپرورش را مرتفع کنیم.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش خواف کمبود فضای آموزشی کمبود نیروی انسانی سرانه فضای آموزشی آموزش وپرورش فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۰۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری