Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد افضلی گفت : با وجود کاهش منابع آبی و خشکسالی که در استان کرمانشاه به شکل جدی‌تر اتفاق افتاده تولیدات آبزیان در استان کاهش چندانی نداشت و در سال ۱۴۰۰ بیش از ۲۱ هزار تن تولید داشتیم که تلاش می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۱ این رقم به ۲۳ هزار تن برسد.

به گفته مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در راستای افزایش تولیدات مجتمع تولیدی کلاران در روستای دشه پاوه با ظرفیت ۸۰۰ تنی تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و در سال ۱۴۰۲ تولید خود را آغاز می‌کند و در سد داریان پاوه نیز تولید ماهی انجام می‌شود و با دانشگاه کردستان قرارداد بسته شده تا با مطالعات علمی، طرح‌های دانش‌بنیان در حوزه تولید آبزیان در استان کرمانشاه توسعه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه تصریح کرد: پرورش ماهی در قفس یکی از پروژه‌های جدید و زودبازده است که در آن به کیفی نگری توجه ویژه می‌شود و تکثیر و پرورش ماهیان زینتی نیز سال به سال متقاضیان بیشتری پیدا کرده و در قالب پروژه‌های دانش‌بنیان مطرح است و ماهیان زینتی سطح و حجم کمی را اشغال کرده و شهرک‌های کشاورزی و صنعتی در این حوزه می‌توانند شرایط اشتغال و توسعه خوبی را هم در زمینه توسعه صادرات به کشور‌های حاشیه خلیج فارس و هم استان‌های دیگر در داخل کشور ایجاد کنند.

افضلی در خصوص افزایش تولیدات آبزیان در استان کرمانشاه، عنوان کرد: پیگیر دریافت مجوز تخصیص آب برای فاز دوم مجتمع شهدای قصرشیرین بوده که با توجه به عملکرد خوب در فاز اول در سال‌های گذشته رتبه اول تولیدات ماهیان گرمابی در بین استان‌های غیر ساحلی را کسب کرده است.

وی ادامه داد: پس از سال‌ها پیگیری اسناد تک برگ و انتقال قطعی اراضی در فاز اول انجام شده و به شکل بخش خصوصی در قالب شرکت تعاونی مجتمع شهدای قصرشیرین توسط مردم مدیریت می‌شود و طرح تلفیقی توأم پرورش میگو در آب شیرین در کنار پرورش ماهی گرمابی نیز در دست بررسی است که موجب درآمدزایی می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیلات ایران شیلات استان آبزی پروری استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم

استاندار فارس با اشاره به سیاست و تلاش دولت مردمی سیزدهم برای حمایت از اقتصاد طبقه کارگری گفت: در همین زمینه، مدیریت ارشد فارس سیاست احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، محمد هادی ایمانیه استاندار فارس، در مراسم گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر در شیراز گفت: بر اساس تفاهمنامه اداره کل راه و شهرسازی و مجتمع‌های تولیدی، دولت متعهد به پرداخت تسهیلات پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن شده و سایر هزینه‌های احداث به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال نیز توسط صاحبان صنایع و با حمایت بانک‌ها پرداخت می‌شود.

وی حیات اقتصادی کشور را وابسته به تلاش کارگران دانست و افزود: سیاستگذاری دولت در جهت حمایت از معیشت، مسکن، درمان و سایر نیاز‌های طبقه کارگر است.

استاندار فارس بر لزوم ایجاد اشتغال برای افراد تحصیل کرده تاکید کرد و ادامه داد: حداقل ۲۵ درصد از سهمیه اشتغالزایی استان باید به دانش آموختگان با مدارج عالی تحصیلی اختصاص یابد.

ایمانیه افزود: فعالسازی کارخانه‌های راکد و نیمه راکد در سال ۱۴۰۲ اقدامی مهم بود که موجب احیا و ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد شد و امروز حتی برخی واحد‌های تولیدی استان با کمبود نیروی کار مواجه هستند.

وی اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ سهمیه اشتغالزایی فارس بالاتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسید و برای سال جاری نیز تحقق بیش از میزان تعیین شده هدف‌گذاری شده است.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به راه‌اندازی تعاونی‌های مصرف کارخانه‌ها و مجتمع‌های تولیدی گفت: هدف از اتخاذ چنین تصمیمی کاهش نقش واسطه‌ها است.

ایمانیه فعالسازی این تعاونی‌ها را راهگشا دانست و افزود: استان فارس بیشترین تولیدات در عرصه محصولات کشاورزی را دارد و کارگران نباید هزینه‌های گزافی که از تولید تا فروش به کالا افزوده می‌شود را متحمل شوند.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • گردنه تته در محور پاوه به مریوان مسدود است
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم