Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس کل دادگستری خوزستان در خصوص تعیین تکلیف ذرت‌های آلوده مانده در یکی از انبارهای استان، گفت: این ذرت‌ها به هیچ وجه در داخل کشور مصرف نخواهد شد.

علی دهقانی اظهار کرد: این انبار با هدف حفظ سلامت و یکپارچه‌سازی نگهداری کالاها و با اعتباری بالغ بر ۷۱ میلیارد تومان از محل بودجه سازمان اموال تملیکی و وزارت اقتصاد و دارایی خریداری شده است که با تجهیز، قفسه بندی و هوشمندسازی آن تا سه ماه آینده راه‌اندازی می شود و انبارهای قدیمی به جز یکی از آن ها که جهت تخلیه کالا در نظر گرفته شده است، جمع آوری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری خوزستان، وی با بیان این که تعیین تکلیف و تخلیه انبارهای کالاهای توقیف شده، یکی از راه‌های مسدودسازی بسترهای فساد و هدر رفت سرمایه‌ها است، افزوذ: باتوجه به تأکیدات رئیس قوه قضاییه در خصوص لزوم تسریع در تعیین تکلیف اموال موجود در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، در سال جاری دو فقره حراج کالا صورت گرفت که در فقره اول ۸۰۰ میلیون تومان و در فقره دوم سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کالا به فروش رسید.

دهقانی گفت: در این مدت دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان انواع اقلام خوراکی، دارویی و دخانی غیر قابل مصرف با نظارت دستگاه های مربوطه از جمله نمایندگان سازمان بازرسی، دادستانی و واحد پسماند شهرداری منهدم و همچنین با صدور رأی برائت برای برخی صاحبان کالا توسط شعب تعزیرات و دادگستری، مقدار دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان کالا به صاحبان آن‌ها مسترد شد.

وی در خصوص تعیین تکلیف ذرت‌های آلوده مانده در یکی از انبارهای استان، گفت: این ذرت‌ها به هیچ وجه در داخل کشور مصرف نخواهد شد و با هماهنگی دستگاه های مربوطه، بخش زیادی از این ذرت‌ها عودت داده شده است و ۹ هزار تن دیگر نیز طی هفته گذشته مرجوع شد.

رئیس کل دادگستری استان خوزستان همچنین از واگذاری شش هزار دستگاه از کولرهای گازی به کمیته امداد امام خمینی (ره) جهت توزیع میان افراد کم بضاعت تحت پوشش این کمیته در استان های محروم گرمسیر کشور از جمله استان خوزستان خبر داد.

دهقانی گفت: به روز رسانی ۷۰ درصد پرونده های گمرک و تشکیل بایگانی و به‌روز رسانی پرونده های سال های ۱۳۹۹ تاکنون و جلب همکاری اداره استاندارد در خصوص تعیین استاندارد کالاهای مانده در انبار، از دیگر اقدامات اداره کل اموال تملیکی استان در ماه‌های اخیر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان دادگستري سازمان اموال تملیکی میلیون تومان تعیین تکلیف ذرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است

براساس گزارش مؤسسه‌ی امنیتی Sekoia، میلیون‌ها دستگاه در سراسر دنیا دربرابر بدافزار رهاشده‌ی PlugX USB آسیب‌پذیر هستند. این بدافزار خطرناک که توانایی تکثیر دارد، در بازه‌ای ۶ ماهه از سپتامبر ۲۰۲۳ (شهریور و مهر ۱۴۰۲) آثاری از خود در نزدیک به ۲٫۵ میلیون آدرس IP نشان داده است.

بیش از ۸۰ درصد تمامی دستگاه‌های آلوده‌شده به بدافزار PlugX USB مربوط به ۱۵ کشور بوده‌اند که در بین آنها، نیجریه، هند، چین، ایران، اندونزی، بریتانیا، عراق و آمریکا به‌ترتیب در رتبه‌های اول تا هفتم قرار گرفتند. PlugX USB درمجموع کامپیوتر‌های ۱۷۰ کشور را آلوده کرد.

بدافزار‌های USB محور قبلی معمولاً کشور‌هایی را تحت‌تأثیر قرار می‌دادند که بین دستگاه‌های آنها شباهت‌هایی مشاهده می‌شد؛ اما این گفته برای PlugX USB صدق نمی‌کند. برای نمونه، بدافزار RETADUP بیشترین نرخ نفوذ به سیستم‌ها را در کشور‌های اسپانیایی‌زبان ثبت کرده بود.

محققان شرکت Sekoia می‌گویند که بدافزار PlugX USB ازطریق دستگاه‌های ذخیره‌سازی USB (فلش) به‌راحتی در بین سیستم‌ها منتقل می‌شود. بررسی‌های Sekoia نشان می‌دهد که تقریباً به‌طور روزانه ۹۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه به PlugX USB آلوده شده‌اند.


‏Sekoia از شرکت‌های امنیتی و دولت‌ها درخواست کرده است که ازطریق راهکاری خاص که به ارسال دستور متنی وابسته است، به حذف PlugX USB از کامپیوتر‌ها کمک کنند؛ اما این راهکار کاملاً کارساز نیست و امکان آلوده‌شدن مجدد سیستم‌ها وجود دارد؛ چون PlugX USB ازطریق دستگاه‌های USB در حال انتقال بین سیستم‌ها است.

بدافزار PlugX حداقل از سال ۲۰۰۸ استفاده شده و بیشتر برای جاسوسی و دسترسی به سیستم‌ها از راه دور کاربرد داشته است. حتی در برهه‌هایی زمانی از PlugX برای حمله به دولت‌ها و سازمان‌های سیاسی در آسیا و سپس غرب استفاده شد. محققان باور دارند که کد منبع PlugX در سال ۲۰۱۵ فاش شده است.

فعلاً راهکار مشخصی برای مقابله با PlugX وجود ندارد. به شما توصیه می‌کنیم که از اتصال دستگاه‌های ناشناس USB به کامپیوتر خود جلوگیری کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان