Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@01:06:39 GMT

عرضه کالاهای تقلبی دشمن صادرات ایران

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۳۷۲۸

عرضه کالاهای تقلبی دشمن صادرات ایران

 به گزارش ایرنا، یکی از مهمترین ظرفیت های استان کردستان داشتن مرز مشترک با کشور عراق است که این مهم منجر به ایجاد و توسعه مرزهای استان از جمله مرز بین المللی باشماق و سیرانبند بانه شده است.

وجود همین ظرفیت زمینه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه را فراهم کرده و علاوه براین منطقه آزاد تجاری صنعتی بانه- مریوان هم در حال ایجاد شدن است که با تکمیل و راه اندازی این طرح ویژه و مهم  سرمایه گذاری و تولید در منطقه رونق خواهد گرفت که این اقدام نه تنها در اقتصاد کردستان بلکه در اقتصاد کل کشور تاثیر بسزایی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ظرفیت ها موجب شده ارتباطات در بخش  تجاری و بازرگانی هم بین طرفین ایجاد شود و در راستای حفظ و تقویت ارتباطات تجاری و معرفی و شناساندن توانمندی های تولیدکنندگان استان هر سال به همت نهادهای مختلف از جمله اتاق بازرگانی سنندج هیات های تجاری از اقلیم کردستان عراق به کردستان ایران دعوت می شوند.

از این ظرفیت مرز مشترک نه تنها کردستان بلکه استان های همجوار آن هم بی نصیب نماندند به گونه ای که در اواخر خرداد امسال احمد محمود رییس اتاق بازرگانی استان حلبچه اقلیم کردستان عراق در نشست توسعه اقتصادی و تجاری استان همدان شرکت کرد و در آن با ظرفیت های سرمایه گذاری در این استان آشنا شد و در مورد پتانسیل های سرمایه گذاری در اقلیم کردستان هم مطالبی را بیان کرد.

به دعوت اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی سنندج هیات تجاری- بازاریابی از اقلیم کردستان عراق به کردستان ایران آمدند تا نشست هایی با شرکت های دانش بنیان و فناور، مدیران دستگاه های اجرایی و فعالان اقتصادی  داشته باشند.

نخستین نشست این هیات با شرکت های دانش بنیان و فناور استان کردستان بود که شامگاه دوشنبه در سالن جلسات پارک علم و فناوری استان تشکیل شد و در این نشست علاوه بر معرفی ظرفیت ها و توانمندی های شرکت دانش بنیان و به مشکلات تجاری و بازرگانی بین طرفین هم اشاره شد که یکی از مهمترین آنها عرضه کالای بی کیفیت و تقلبی توسط تعدادی از شرکت های ایرانی در اقلیم کردستان عراق بود.

برپایی نمایشگاه توانمندی های ایران در اقلیم کردستان عراق

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این نشست اظهار داشت: در این سفر هیات تجاری و بازاریابی اقلیم کردستان عراق درصدد هستیم امکانات و توانمندی های کردستان ایران در بخش ساختمان و مصالح ساختمانی و فعالیت شرکت های دانش بنیان را معرفی کنیم.

فاروق کیخسروی از برپایی نمایشگاه توانمندی های شرکت های ایرانی به ویژه دانش بنیان ها در اقلیم کردستان عراق خبرداد و افزود: این نمایشگاه قرار شده در پاییز امسال در سلیمانیه برپا شود.

وی اضافه کرد: قبل از شیوع کرونا به دنبال ایجاد مرکز تجاری دائمی در یکی از شهرهای مرزی استان بودیم که وجود این بیماری در این اقدام تاخیری ایجاد کرد ولی حال مکان آن مشخص شده است و با راه اندازی آن  فعالیت های شرکت های تولیدی استان را معرفی خواهیم کرد.

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج افزود: اقلیم کردستان عراق دیگر همون سنوات گذشته فقط وارد کننده کالاها نیست و خود به امر تولید می پردازد و خواهان سرمایه گذاری و بهره مندی از دانش و تکنولوژی روز دنیا است.

کیخسروی ادامه داد: یکی از مهمترین موانع و مشکلات پیش روی سرمایه گذاری در اقلیم کردستان فراهم نبود زیرساخت هایی هم چون برق و گاز که از نیازهای اصلی ایجاد کارخانجات به شمار می رود، است.

وی با اشاره به اینکه مسائل بانکی و بیمه هم تاکنون در اقلیم کردستان به طور مطلوب اجرایی نشده است، گفت: وجود منطقه ویژه اقتصادی بانه که دارای همه امکانات وزیرساخت های موجود است فرصت ارزشمندی برای سرمایه گذاری توسط سرمایه گذاران اقلیم کردستان عراق است.

ایران با عرضه کنندگان  کالای تقلبی و بی کیفیت در بازارهای خارجی برخورد کند

نایب رییس اتاق بازرگانی سلیمانیه هم در این نشست اظهار داشت: در ایران تفکر و برداشت نادرستی از اینکه در اقلیم کردستان کالای تُرکی به ایرانی ترجیح داده می شود، ایجاد شده است.

یاسین رحیم فرج اضافه کرد: به توصیه مرحوم مام جلال که ایرانی ها مورد حمایت و پشتیبانی قرار گیرند چراکه در دوره ای تنها حامی ما بودند، همواره سعی کردیم در حوزه های مختلف به ویژه تجاری و بازرگانی همکاری مطلوبی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه مشکلی که با شرکت های تولیدی ایرانی دارند تنها مربوط به کیفیت تولیدات آنها است، گفت: در تجارت علاوه بر کیفیت، بسته بندی و عمل به قراردادها بسیار حائز اهمیت است ولی شرکت های ایرانی در این سه مورد بسیار ضعیف عمل می کنند.

نایب رییس اتاق بازرگانی سلیمانیه یادآور شد: با مسوولان ایرانی در نشست های مختلف گفتگو و بیان کردیم بانک های ما اکتیو نیستند و آنها هم اعلام کردند با حواله هم مانند بانک برخورد می کنیم و مشکلی در این راستا نداریم.

رحیم فرج با اشاره به اینکه نخستین کشوری که اقلیم کردستان عراق در حوزه تجارت با آن کار کرد ایران بود، گفت: شرکت هایی که جنس تقلبی را صادر می کنند دشمن ایران هستند چراکه به اعتبار تولید این کشور ضربه می زنند.

وی اضافه کرد: سازمان توسعه تجارت و وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و دیگر نهادهای حوزه اقتصاد این کشور باید با افرادی که اقدام به عرضه تولید و کار تقلبی در سایر کشورها می کنند برخورد کنند.

نایب رییس اتاق بازرگانی سلیمانیه یادآور شد: هر بازرگان و تاجر و سرمایه گذاری که از طرف اتاق بازرگانی سنندج به ما معرفی شود مورد استقبال و حمایت قرار می  گیرد.

رحیم فرج اظهار داشت: سرمایه گذاران ایرانی باید بدانند در اقلیم کردستان عراق باران پول نمی بارد که بخواهند بعد از مدت کوتاهی اقامت در آن چمدان هایشان را پر از پول کنند و برگردند بلکه باید به بهترین نحو کار کنند و زحمت بکشند تا درآمد و سود مطلوبی بدست آورند.

وی گفت: ما از سنندجی ها نحوه برپایی نمایشگاه های تولیدات در حوزه های مختلف را یاد گرفتیم و اکنون هم نهایت همکاری را برای برپایی نمایشگاهی در سلیمانیه خواهیم کرد.

تولیدات شرکت های دانش بنیان کردستان تضمین شده است

معاون پارک علم و فناوری کردستان هم در این نشست اظهار داشت:  توسط پارک علم و فناوری استان به تولیدکنندگان  راهنمایی و مشاوره لازم ارائه می شود تا کالای باکیفیت و قابل رقابت در بازارهای خارجی را تولید کنند.

محمدی با اشاره به وجود ۱۱۰ شرکت دانش بنیان و فناور در پارک علم و فناوری استان، افزود: در این شرکت ها محصولات باکیفیت و قیمت مناسب و دارای نوآوری تولید می شود که پارک علم و فناوری تولیدات این شرکت ها را تضمین می کند.

وی با بیان اینکه بر تولیدات این شرکت ها نظارت می شود، گفت: کیفیت و قیمت محصولات شرکت های دانش بنیان و فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری استان را تضمین می کنیم.

معاون پارک علم و فناوری کردستان ادامه داد: به دلیل اینکه برخی شرکت های ایرانی در گذشته کالای بی کیفیت و با قیمت نامناسب را در اقلیم کردستان ارائه کردند حال بسیاری از تجار و بازرگانان این منطقه اعتماد واطمینانی نسبت به کیفیت کالاهای شرکت های تولیدی ما ندارند.

محمدی یادآور شد: اکنون شرایط بسیار متفاوت شده و در گذشته اگر شرکتی بدون داشتن شناسنامه کاری مشخص و حمایت و تایید نهاد علمی اقدام به عرضه محصولات بی کیفیت خود می کرد امروزه شرکت های دانش بنیان با تاییدیه رسمی و ثبت اختراعاتشان اقدام به تولید و عرضه تولیداتشان می کنند.

وی یادآور شد: با همکاری اتاق بازرگانی سنندج شرکت های دانش بنیان استان را به اقیم کردستان معرفی می کنیم تا تکنولوژی خود را منتقل کنند و همچنین در صورت نیاز هم اقدام به ارائه آموزش به متقاضیان کنند.

 در این نشست تعدادی از شرکت های دانش بنیان هم به معرفی دانش و توانمندی خود پرداختند.

برچسب‌ها کردستان توسعه صادرات اقلیم کردستان عراق سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان توسعه صادرات اقلیم کردستان عراق کردستان توسعه صادرات اقلیم کردستان عراق سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار