Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی در استان هرمزگان توانسته به بلوغ مناسبی در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی برسد.

احمد مرادی در گفت و گو با ایسنا، افزود: جهاد دانشگاهی یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است که از بدو تأسیس تاکنون توانسته اقدامات بزرگی را در کشور انجام دهد و نشان دهد در صورت اعتماد به نیروهای داخلی می توان دستاوردهای بزرگی را از خود برجای گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بهره گیری از نیروهای علمی، متخصص و جهادی از مهمترین خصیصه‌های جهاد دانشگاهی است، عنوان کرد: هر وقت کار را به کاردان و متخصص امر سپرده ایم نتیجه آن را مشاهده کرده ایم و در جهاد دانشگاهی همواره نیز حضور نیروهای متخصص و حرکت بر مسیر برنامه ریزی نیز سبب شده تا به عنوان یک نهاد علمی و تخصصی به آن نگاه شود.

مرادی با اشاره به اینکه در سالیان اخیر جهاد دانشگاهی در استان هرمزگان توانسته به بلوغ مناسبی در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی برسد، عنوان کرد: به طور حتم نمی توان نقش جهاد دانشگاهی را در مسیر توسعه استان نادیده گرفت و با اعتماد به این مجموعه می توان مسیر توسعه را شتاب بخشید.

وی با بیان اینکه مجموعه استان هرمزگان به ویژه بنگاه های اقتصادی و دستگاه های اجرایی باید از توان و پتانسیل این مرکز تخصصی و علمی بهره بیشتری ببرند، خاطرنشان کرد: بنده جهاد دانشکاهی را نهادی انقلابی، جهادی و علمی می دانم که به معنای واقعی تلاش در جهت توسعه و تحقق شعار سال گام بر می دارد.

عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: این درخت تنومند باید هر سال پربارتر از سال گذشته باشد و این موضوع بدون اعتماد مسئولان به چنین مجموعه هایی محقق نمی شود و امیدوارم از این ظرفیت در مسیر توسعه کشور و استان استفاده بیشتری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی جهاد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: ۱۲ هزار و ۳۵۶ داوطلب در رشته‌های مختلف شغلی در آزمون استخدامی آموزش پرورش ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کردستان، اکبر اسدی اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۳۵۶ داوطلب در رشته‌های مختلف شغلی در آزمون استخدامی آموزش پرورش ثبت نام کرده‌اند.

وی افزود: این آزمون همزمان با سراسر کشور در روز جمعه چهاردهم اردیبهشت در استان کردستان برگزار خواهد شد.

رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان با بیان اینکه این آزمون جز بزرگترین آزمون‌های استخدامی کشور است، خاطرنشان کرد: در استان کردستان هشت هزار و ۹۵۶ نفر خانم و سه هزار و ۴۰۰ نفر آقا ثبت نام کرده‌اند.

اسدی در خصوص حوزه های امتحانی این آزمون گفت: سنندج، سقز، مریوان و بیجار چهار حوزه امتحانی این آزمون هستند که به تفکیک در شهرستان مریوان یک هزار و ۴۷۹ نفر، بیجار ۶۳۹ نفر، سنندج هفت هزار و ۶۷۱ نفر و در شهرستان سقز دو هزار و ۵۵۷ داوطلب به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

اسدی اضافه کرد: اعلام نتایج آزمون پس طی سایر مراحل بر روی سایت آزمون جهاددانشگاهی www.hrtc.ir قرار می‌گیرد.

کد خبر 749485

دیگر خبرها

  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور