Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:19:57 GMT

تکذیب خبر واردات بی رویه منسوجات نبافته

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۵۸۰۱

تکذیب خبر واردات بی رویه منسوجات نبافته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیرو خبر منتشر شده در خصوص واردات بی رویه منسوجات نبافته و در پی آن تعطیلی شرکت بافتینه و بافتسان با ۵۰۰ کارگر، محمد مهدی برادران معاونت صنایع عمومی وزارت صمت ضمن تکذیب واردات بی رویه اعلام کرد رویه تجاری قبلی تغییری نداشته و مبلغ تعرفه گمرکی این محصول نسبت به سال گذشته با توجه به اعمال تعرفه گمرکی به ۳ برابر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تکذیبیه آمده است: با توجه به اینکه پرونده این شرکت در خصوص عدم رعایت قیمت و انحصار مواد اولیه پوشک در سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان در حال بررسی است و خبرسازی ذکر شده از مصادیق فرار رو به جلو و روش‌های کهنه در سوء استفاده از کارگران زحمت‌کش و بازیچه قرار دادن آنها روشی قدیمی است که البته تاثیری در روند بررسی پرونده تخلفات ناشی از افزایش قیمت چند برابری مواد اولیه ماسک و پوشک طی سال‌ها گذشته نخواهد داشت و لازم است مالک شرکت مذکور بدون هر گونه سوء استفاده، تعهدات خود را مانند دیگر تولیدکنندگان طبق مقررات اعمال نماید.

سیاست وزارت صمت همواره تاکید بر عدم ایجاد انحصار برای یک تولیدکننده بوده تا زمینه اجحاف قیمتی را برای صنایع پایین دست فراهم نکند و شرکت بافتسان با ایجاد انحصار و افزایش قیمت محصولات خود شرکتهای تولیدکننده پوشاک را تحت فشار قرار داده است.

کد خبر 5547654 روح اله صابرزاده

منبع: مهر

کلیدواژه: تکذیب خبر تعطیلی شرکت محمد مهدی برادران تولیدکننده پوشاک واردات بی رویه بانک مرکزی افزایش مصرف برق بورس مرکز مدیریت راه های کشور سازمان امور مالیاتی بازار سهام نهضت ملی مسکن دریاچه ارومیه مصرف برق تردد وسایل نقلیه قیمت سکه بهار آزادی وزارت بازرگانی قرعه کشی خودرو کاهش تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۵۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟

واردات سازهای موسیقی که از سال ۱۴۰۰ ممنوع شده، باز هم در حال بررسی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سازهای موسیقی از سال 1397 در بین کالاهای دسته چهارم قرار گرفتند و از سال 1400 و به علت ارزبر بودن، واردات‌شان ممنوع شد.

واردات یازده کانتینر ساز در سال 1400 و البته توقیف آنها در گمرک هنوز از یادها نرفته است. در آن سال، واردکنندگان ساز که منافع بسیاری در این کار داشتند، بسیار تلاش کردند تا واردات ساز را یا حداقل آزادسازیِ یازده کانتینر سازِ توقیف شده در گمرک را عملی کنند؛ و البته در نهایت نتوانستند.

این درحالی است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دو سال گذشته نامه‌نگاری‌های زیادی با وزارت صمت داشته تا دیدگاه‌ها و مواضع خود را درباره واردات ساز بیان کند و نباید فراموش کنیم که  وزارت فرهنگ درباره واردات یا عدم واردات ساز، تصمیم‌گیرنده نیست و فقط می‌تواند نظر خود را به وزارت صمت اعلام کند.

مدیرکل دفتر موسیقی: در کنسرت قربانی ما پای قانون ایستادیم

در همین حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وزارت فرهنگ موضع سختگیرانه‌ای نسبت به واردات ساز ندارد.

حالا خبر رسیده که تصمیم گیری درباره واردات یا عدم واردات ساز باز هم در حال بررسی است.

واردات ساز به طور کامل مربوط به سازهای غربی است. این سازها در بازار بسیار گران و معمولاً موردِ استقبال قشرِ لاکچری نشینِ جامعه هستند.

واردکنندگان ساز بیش از هر چیزی به واردات ویلن و پیانو علاقه دارند که قیمتی گزاف دارد و سود بسیاری هم نصیب واردکنندگان می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه واحد در دادسرا‌های سراسر گلستان
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • واردات سازهای لاکچری آزاد می‌شود؟