Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا عزیزی مقدم امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به تهیه برنامه منابع و مصارف سدهای در حال بهره برداری لرستان بیان داشت: این برنامه در ابتدای هر سال آبی تدوین و بر اساس حجم آب ذخیره شده در هر سال، برنامه تحویل آب به متقاضیان تهیه می‌شود.

وی افزود: بعد از تأیید نهایی و هماهنگی با جهاد کشاورزی استان، این برنامه به شرکت مدیریت منابع آب ایران ارسال و در انتهای هر ماه حجم مخزن، دبی ورودی و خروجی، تراز مخزن و… به صورت واقعی وارد فایل مذکور شده و با آمار پیش بینی شده مقایسه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای لرستان گفت: جهت تعیین بهای تمام شده یک مترمکعب آب استحصالی نیاز به اطلاعات میزان تولید آب در سدها و شبکه و چاه، چشمه و قنات و… و.، خدمات کارشناسی ارائه شده و تسهیم هزینه واحدهای خدماتی است.

پیشرفت ۹۰ درصدی طرح مرمت و بازسازی تأسیسات آبی

عزیزی مقدم با اشاره به اقدامات انجام شده در فرآیند ارزیابی ایمنی و پایداری سدها اظهار داشت: تا پایان سال ۱۴۰۰ فرایند مطالعه و ارزیابی ایمنی و پایداری سدهای هاله، کزنار، خان آباد و مروک بطور کامل انجام شده است؛ گزارشات رفتارنگاری این سدها توسط مشاور در سه ماهه اول ۱۴۰۱ تهیه و پس از تأیید کمیته ایمنی و پایداری به شرکت مدیریت منابع آب ارسال شده است.

وی پیشرفت پروژه‌های طرح تجهیز نقاط به ابزار اندازه گیری را یکی دیگر از اقدامات در فرآیند ارزیابی ایمنی و پایداری سدها برشمرد و افزود: طرح تجهیز نقاط به ابزار اندازه گیری به عنوان یکی از طرح‌های اقتصاد مقاومتی است که سالانه اعتبار جداگانه ای برای مطالعه و پیمان این طرح تخصیص داده می‌شود.

مدیر گروه بهره برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه‌ای لرستان تصریح کرد: پروژه‌های طرح مرمت و بازسازی تأسیسات آبی ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای بررسی و مطالعه وضعیت ابزار دقیق سدهای کزنار، هاله و خان آباد با مشاور پروژه مطالعاتی قرارداد منعقد شده است.

عزیزی مقدم یادآور شد: همچنین پروژه مطالعه رفتارنگاری سدها و افزایش ارتفاع سرریز سد کزنار با ۸۰ درصد پیشرفت در دست اقدام است.

کد خبر 5547607

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای لرستان خرم آباد سدسازی بوشهر ویروس کرونا بیست و نهمین سفر استانی دولت کرمانشاه سیلاب آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل جهرم استهبان مشهد سنندج مدیریت بحران ایمنی و پایداری بهره برداری تأسیسات آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی مرادی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره سدهای استان کرمانشاه، اظهار کرد: از مجموع ظرفیت حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون مترمکعبی سدهای استان، هم اکنون ۶۴.۹۱ درصد آن پُر است.

وی میزان ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه را ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان ذخیره سدها به ترتیب مربوط به سدهای گاوشان و داریان است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره وضعیت سرریز سدهای استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تنها سد «تنگ حمام» در شرایط سرریز قرار دارد و ظرفیت مابقی سدهای استان تکمیل نیست، چراکه در کنار ورودی که این سدها دارد، خروجی و مصرف نیز دارد.

مرادی با بیان اینکه آورد سدهای استان از ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۲) تاکنون حدود یک میلیارد و ۷۲۵ میلیون مترمکعب بوده است، اضافه کرد: بیشترین آورد را در سد داریان به میزان حدود ۱.۴ میلیارد مترمکعب داشتیم، اما این سد دارای نیروگاه است و میزان خروجی آب آن نیز قابل توجه است.

وی گفت: پس از داریان بیشترین آورد سدهای استان در سال آبی جاری مربوط به سد گاوشان با حدود ۷۲ میلیون مترمکعب و کمترین نیز مربوط به سد گیلانغرب به میزان ۱.۶ میلیون مترمکعب بوده است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه درباره آورد حاصل از بارش‌های اخیر، عنوان کرد: هنوز بخشی از رواناب حاصل از بارش‌ها وارد سدها نشده است و آورد این بارش‌ها در آمار هفته آینده خود را نشان خواهد داد.

کد خبر 750708

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان