Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد سیاح پور در دیدار با جمعی از مسئولان بنیاد نخبگان فارس و مجمع خیران نخبه پرور، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت بخش‌های آموزش و پژوهش پایگاه، از وضعیت موجود تالاب پریشان و مخاطرات طبیعی نوظهور در بستر تالاب از جمله تشکیل فروچاله و تبدیل شدن بستر خشک دریاچه به کانون ریزگرد اشاره کرد.

او گفت: باید بدانیم که ما در پریشان، یک تالاب را از دست نداده ایم بلکه معادل ۳ برابر حجم پرآبی تالاب را نیز از ذخایر زیرزمینی آب از دست داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرخنده صدیق مدیر بخش پژوهش پایگاه، ضمن ارائه فعالیت‌های این بخش در طی ۲ سال اخیر و روابط و دستآورد‌های دانشگاهی پژوهشی به بیان چشم انداز و ماموریت پایگاه پریشان در سال پیش رو پرداخت.

صدیقه رضایی مدیر بخش آموزش و اطلاع رسانی پایگاه نیز در صحبت‌های خود از ارتباطات برقرار شده میان کنشگران میراث پریشان با ذینفعان بخصوص جامعه محلی تالاب گفت و شبکه اعتماد شکل گرفته را مهم‌ترین سرمایه این نهاد مدنی دانست.

حبیب شریف ریاست بنیاد نخبگان فارس نیز ابراز امیدواری کرد که قطعا بنیاد و مجمع خیران حمایت و همراهی با نهاد‌های مدنی بخصوص محیط زیستی را وظیفه خود می‌داند و این نهاد با در اختیار قراردادن سرمایه‌های ارتباطی و اعتباری به تالاب پریشان کمک خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تالاب پریشان بنیاد نخبگان ذخایر زیرزمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن

استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، صبح امروز، در مراسم روز کارگر در لرستان، گفت: ذخایر باارزش سنگ و مواد معدنی در این استان وجود دارد.

او اضافه کرد: سنگ گوهره یکی از سنگ‌های باارزش کشور است که از معادن لرستان تولید و استخراج می‌شود و در بازار سنگ کشور به فروش می‌رسد.

گزارش| سنگ و معدن ظرفیتی مغفول برای اشتغال پایدار در لرستان/ ذخایر زیرزمینی گنجی پنهان برای آبادانی استان

استاندار لرستان با بیان اینکه دولت سیزدهم دولت خدمتگزار و دولت کار است، بیان کرد: ما باید در راستای جهش تولید و افزایش کیفیت محصول تلاش کنیم.

شفقت با لزوم توجه به مشکلات کارگران در لرستان، یادآور شد: سنگ‌های معدنی باید توسط صنعتگران بومی در داخل این استان فرآوری شود و از خام‌فروشی سنگ‌های معدنی باید جلوگیری کنیم.

3میلیون تن سنگ ساختمانی و تزئینی سالانه از معادن لرستان استخراج می‌شود و  میزان ذخایر سنگ این استان 12 درصد کل سنگ کشور است.

میزان ذخایر سنگ لرستان 68.5 میلیون تن و میزان استخراج سالیانه هم یک میلیون 269 هزار تن است.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • نتانیاهو، پریشان‌تر از همیشه
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • تکذیب ادعای ارزپاشی از محل ذخایر ارزی