Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@08:48:57 GMT

تعارض منافع از عوامل اصلی بروز حادثه متروپل است

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۷۰۶۰

تعارض منافع از عوامل اصلی بروز حادثه متروپل است

رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حادثه متروپل تنها شکست سازه‌ای دخیل نبوده، بلکه نبود قوانین منسجم در حوزه تعارض منافع از عوامل اصلی بروز این حادثه بوده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد صادقی، امروز _سه‌شنبه چهارم مردادماه_ در هشتاد و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر و در نطق پیش از دستور خود با اشاره به موضوع رعایت نکردن قانون تعارض منافع در بروز حوادثی مانند متروپل، اظهار کرد: ممکن است حادثه متروپل در نگاه اول به عنوان بحث شکست سازه‌ای دیده شود و از این زاویه باید گفت در دیگر نقاط دنیا نیز چنین حوادثی رخ داده است که از جمله آن می‌توان به برج چمبرلین در فلوریدا با ۹۸ کشته و البته پرداخت غرامت ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۲ میلیارد دلاری به آسیب دیدگان، برج سی جی کایوان در چین با ۱۷ کشته، ساختمان ریگو پیانو در ایتالیا با ۹ قربانی، آسمان‌خراش لاگوس با ۳۶ کشته، راهروی هوایی هایت ریجنسی با ۱۱۴ کشته و برج گرنفل لندن با ۷۹ کشته اشاره کرد.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم حادثه متروپل را دقیق‌تر بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که در بروز این حادثه تنها شکست سازه‌ای دخیل نبوده، بلکه نبود قوانین منسجم در حوزه تعارض منافع از عوامل اصلی بروز این حادثه است. سنگینی ساختمان به طوری که به طراحی اولیه چند طبقه اضافه شد، نفوذ مالک ساختمان در فرایند تصمیم‌گیری و شراکتی که با شهرداری داشته است و علت اصلی وجود نداشتن زیرساخت‌های قانونی که در رأس آن شفافیت و ضوابط مربوط به مدیریت تعارض منافع می‌شود، می‌تواند از دلایل عمده حادثه متروپل باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: لازم است بدانیم تعارض وظیفه درآمد، تعارض اتحاد نظارت‌کننده و نظارت‌شونده و تعارض اتحاد قاعده‌گذار و مجری سه شکل از تعارض منافع است که ممکن است در در شهرداری‌ها رخ دهد.

وی افزود: در تعارض وظیفه درآمد شهرداری در قبال وظیفه نظارتی که دارد در ازای دریافت مبالغ به عنوان جریمه از ضوابط گذر می‌کند. آرایی که در کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ماده ۵ و امثال آن صادر می‌شود، اجازه عبور از ضوابط را برای شهرداری‌ها به صورت سیستماتیک فراهم می‌کند، بر این اساس موقعیت تعارض وظیفه درآمد به صورت سیستمی برای تمام شهرداری است تا بتوانند در قبال درآمد از ضوابط بر قواعد شهرسازی که وظیفه نظارتی شورای اسلامی شهر است عدول کنند، این مهم نه تنها در مترو که در بسیاری از موارد دیگر نیز اتفاق افتاده و می‌افتد.

صادقی خاطرنشان کرد: اتحاد بین نظارت‌کننده و نظارت‌شونده در تهران فراوان است، شهرداری در برخی پروژه‌ها مشارکت می‌کند و در عین حال وظیفه نظارت بر ساخت و ساز را دارد که در این حالت شهرداری باید بر خود نظارت کند، لذا از بسیاری موارد چشم‌پوشی می‌کند تا درآمد بیشتری کسب کند.

کد خبر 591048

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری شورای ششم احمد صادقی عضو شوراي شهر تهران جلسه علنی شورای شهر تهران ریزش ساختمان متروپل در آبادان شهرداري تهران متروپل علت ریزش متروپل در آبادان ریزش ساختمان متروپل آبادان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر حادثه متروپل تعارض منافع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان گفت: کارشناسان شبکه دامپزشکی به صورت مستمر، از کارخانجات شیر، مراکز جمع آوری شیر و گاوداری‌ها بازرسی و نظارت داشته و نمونه‌های اخذ شده از این مراکز برای انجام آزمایشات لازم به آزمایشگاه مرجع استان ارجاع داده می‌شود.


محمود زین الدینی گفت: فسادپذیری سریع شیر رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل زنجیره تولید تا عرضه شیر ضروری و قابل اهمیت است.


وی افزود: یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور تضمین امنیت غذایی مردم جامعه است که پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک انسان و دام در زمره این وظایف است.
وی تصریح کرد: مصرف شیر غیر پاستوریزه زنگ خطری برای سلامت عمومی جامعه است و احتمال انتقال بیماری تب مالت را بالا می‌برد.


زین الدینی افزود: بیماری تب مالت به دلیل بروز سقط در دام سبب کاهش جمعیت دامی و بروز خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران و جامعه می‌شود.


وی با اشاره به اینکه یکی از راه‌های انتقال بیماری تب مالت استفاده از شیر خام می‌باشد گفت: بهتر است شیر بصورت بسته بندی شده و پاستوریزه مصرف شود و در غیر اینصورت شیر خام را بایستی حداقل به مدت ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود.


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به نقش دامپزشکی در تامین سلامت شیر بیان کرد: دامپزشکی به عنوان یکی از متولیان بهداشت و سلامت جامعه در راستای تامین بهداشت شیر اقداماتی از جمله کنترل گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی از نظر بیماری‌های عفونی دام و مشترک بین انسان و دام، برگزاری کلاس‌های آموزشی، ترویجی برای آشنایی روستاییان و دامداران و کنترل گاوداری‌های سنتی را از طریق واکسیناسیون علیه بیماری بروسلوز انجام می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • واژگونی پراید در قزوین ۳ کشته برجای گذاشت
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • عوامل توطئه ترور وزیر مسکن پاکستان کشته شدند
  • یک کشته در پی انفجار منزل مسکونی در قوچان
  • برخورد کامیون با وانت یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!