Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@15:46:50 GMT

سیر نزولی مصرف برق در کشور

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۷۳۰۹

سیر نزولی مصرف برق در کشور

روند مصرف برق که در هفته‌های اخیر به‌شدت افزایشی شده بود به‌گونه‌ای که تا نزدیکی‌های ۷۰ هزار مگاوات هم رسیده بود در روز‌های اخیر و با کاهش اندک دمای هوا روند نزولی به خود گرفت و این در حالی است که هیچ خبری از خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده هم نبود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مروری بر روند مصرف برق در هفته‌های اخیر نشان از آن دارد که هم‌زمان با افزایش دمای هوا مصرف برق هم رکورد‌های کم‌سابقه‌ای از خود برجای گذاشت به‌طوری‌که میزان مصرف به نزدیکی ۷۰ هزار مگاوات هم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گرچه میزان مصرف بسیار به مراحل خطرناکی رسید، اما مردم هیچ زمانی شاهد خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده و اعلام جدول‌های خاموشی نبودند.

این میزان مصرف زنگ خطری بود که تداوم آن می‌توانست مشکلاتی را به همراه داشته باشد، اما تازه‌ترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران نشان از نزولی شدن روند مصرف در دو روز اخیر دارد.

میزان مصرف برق کشور روز گذشته در حالی در ساعت ۱۵ و ۴۴ دقیقه به رقم ۶۴ هزار و ۳۵۰ مگاوات رسید که روز نخست مردادماه رقم مصرف ۶۷ هزار و ۳۶ مگاوات بود که کاهش محسوس مصرف را نشان می‌دهد.

همچنین بخش صنعت در این ساعت ۳ هزار و ۲۰۱ مگاوات برق مصرف کرد.

نزولی شدن روند مصرف برق در کشورمصرف شبانه برق نیز به رقم ۶۰ هزار و ۸۶۴ مگاوات رسید و بخش صنعت ۳ هزار و ۶۴۲ مگاوات برق مصرف کرد.

برنامه‌ریزی‌های دولت سیزدهم و همکاری خوب مردم اجازه نداد تابستان گرم و داغ امسال بخش خانگی شاهد خاموشی‌های مداوم باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مصرف برق خاموشی دمای هوا میزان مصرف روند مصرف مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • ریزش شدید دلار در راه است | پیش‌بینی تکنیکالیست‌ها از قیمت دلار در روزهای آینده
  • قبض برق این مشترکان بالای ۲میلیون تومان می‌شود!
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد