Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور درباره این‌که حرف‌های برخی ائمه جمعه درباره برخورد با بی‌حجابی، دوچرخه‌سواری بانوان، یا اینکه گفتند دشمن می‌خواهد با کنار زدن حجاب حرام‌زاده بوجود بیاورد باعث ایجاد حواشی می‌شود در این خصوص چقدر لازم است برخی تذکرها داده شود، گفت: دشمن راهبردی که در حال حاضر پیش گرفته و در سال‌های گذشته هم از این امر بهره جسته؛ دوگانه‌سازی‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگونه دوگانه‌سازی قطعا دودش به چشم نظام، مردم، امت و ملت می‌رود. چه در مسئله حجاب و چه در مسائل دیگر حقیقتا این دوگانه‌سازی‌ها خظرناک است.

حجت‌الاسلام علی نوری ، تاکید کرد: مردم را در برابر مردم قرار دادن کار بسیار خطرناکی است. مومنین را در برابر مومنین قرار دادن کار بدی است. ایرانی را در برابر ایرانی قرار دادن کار ناپسندی است و ما باید مواظب باشیم. ما باید در اظهارنظرها و در بیان فرضیه‌های فقهی و نکات اخلاقی مواظبت کنیم در جملات و کلمات احیانا به این دوگانه‌سازی دامن نزنیم و به افکار عمومی و عواطف جامعه زنان و بانوان ایرانی خدشه وارد نشود و جریجه‌دارشان نکنیم؛ زیرا التهابات بالاست و حساسیت‌ها زیاد شده است. قطعا می‌طلبد فصاحت و بلاغت را رعایت کنیم. البته از آن چه که حق است و باید رعایت شود، نمی‌توانیم پرهیز کنیم اما نسبت به نوع ارائه و چگونگی پیش‌برد مسئله باید دقت کافی را داشته باشیم.

معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در پاسخ به این سوال که چقدر ضرورت دارد ائمه جمعه با طرح مسائل ملی به دور از طرفداری یا تخریب جناح‌ها به طرح دغدغه‌ها بپردازند، بیان کرد: قطعا همین است. آن‌چه که مورد پسند و زیبنده است این است که امام جمعه پدر همه طیف‌ها و جریانات است که در محور انقلاب حرکت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: ضدانقلاب، منافقین و کسانی که از صف انقلاب خارج شده‌اند تکلیف‌شان مشخص است اما مردم ما و گروه‌های سیاسی سلایق متنوعی هستند و باید نسبت به همه آن‌ها مهربانانه گام برداریم. آن چیزی که در سیره حضرت آقا مشاهده می‌کنیم با همه گروه‌ها و جریان‌ها مهربان هستند.

بیشتر بخوانید :

سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه : موج تورم و گرانی ، انکارناپذیر است / ائمه جمعه ، خود را ملزم به همکاری با دولت در اصلاح اقتصادی می دانند هشدار روزنامه اطلاعات : ائمه جمعه و نمایندگان مجلس مراقب حرف زدنشان باشند سارا شریعتی : کاش غیرتی که برای حجاب و زن به خرج می‌دادید ، یک‌بار برای فقر به‌کار می‌بردید فاضل میبدی :خطبای جمعه چرا درباره فقر مردم ، فریاد نمی کشند؟ / این که بگویند مردم بریزید و بساط روزه‌خواران را جمع کنید ، خشونت زاست

معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور درباره اینکه استقبال مردم از نماز جمعه طی سال‌های گذشته چگونه بوده است، عنوان کرد: اینکه آمار عدد و رقمی پیمایشی و میدانی بخواهم ارائه دهم، در حال حاضر ندارم، اما اینکه بگوییم مردم نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی، اخلاق و معنویت و حضور مناسکی و اجتماعی دلسرد شده‌اند، چنین چیزی نیست.

وی گفت: در برنامه‌های معنوی مانند عرفه، شب‌های قدر و راهپیمایی ۲۲ بهمن به صورت مستمر مشاهده شده که عدد و رقم‌های این حضور نه تنها کم نشده بلکه بیشتر هم شده است. حتی بعداز کرونا مشاهده می‌کنید موج اقبال و استقبال از این مناسک‌های ملی و مذهبی بیشتر هم شده است. در مورد نماز جمعه هم همین‌طور است ما نمی‌توانیم بگوییم استقبال نیست و ریزش داریم، استقبال خوبی داریم. البته که حتما کیفی‌سازی و جوان‌سازی را باید انجام دهیم و در ارتقاء این کار هم باید کوشش داشته باشیم.

نوری درخصوص این‌که این‌روزها در تریبون‌های نماز جمعه برخی حرف‌ها شنیده می‌شود که برخی ائمه جمعه مقصر بخشی از مشکلات فعلی را مردم معرفی می‌کنند، عنوان کرد: در مواردی از یک سو باید هماهنگ با سیاست‌های کلان نظام باشیم و از یک سو صدای رسای مردم باشیم. به طور مثال در بحث اصلاح اقتصادی کشور از یک سو قطعا ائمه جمعه باید در راستای این حرکت ملی و عزم و اراده‌ای که دولت سیزدهم دارد، کمک کنند تا به خوبی این قانون را اجرایی‌سازی کند و هدفمندسازی یارانه‌ها را پیش ببرد اما از سوی دیگر در نحوه اجرا اگر اختلالات و اشکالاتی هست، ما نمی‌توانیم ساکت باشیم بلکه اولین نقطه‌ای که دریافت‌های مردمی را دارد و می‌تواند اصلاح مسیر را صورت دهد و صدای گویایی تدوین کند، ائمه جمعه ما هستند.

معاون سازماندهی و سخنگوی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: آن همراهی کلان با دولت دیده می‌شود لذا این تلقی که مسبب‌ وضع موجود امام جمعه است، توسط عده‌ای تبلیغ می‌شود اما آن بخشی که صدای مردم می‌شوند و مشکلات مردم را فریاد می‌زنند و پیشنهادها و راهکارهایی را بابت اجرای قانون به دولت می‌دهند متاسفانه کمتر دیده می‌شود لذا اجحافی در این زمینه در حق ائمه جمعه صورت می‌گیرد. لازم داریم اولا دو طرف کار را به خوبی انجام دهیم، پوشش رسانه‌ای انجام دهیم و این مسئله جهاد تبیین می‌خواهد.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1655150

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ائمه جمعه دولت سیزدهم سخنگوی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گذاری ائمه جمعه کشور دوگانه سازی قرار دادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم عزیزی» از حوزه شیراز و زرقان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که مجلس آینده را از حیث تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی چگونه پیش‌بینی می‌کنید گفت: مجلس شورای اسلامی با توجه به نوع مأموریت و ماهیت آن از سلایق مختلفی تشکیل شده و حتی در درون یک حزب و گرایش سیاسی نیز گاه شاهد این هستیم که هر شخص در خصوص یک موضوع واحد، نظری مستقل می‌دهد و در فضای پارلمانی نیز گاه افرادی از یک طیف و جناح و جبهه در مورد طرح‌ها و لوایح دیدگاه‌هایی مختلف ارائه می‌کنند.

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان افزود: با این وجود با توجه به شرایط فعلی و برگزاری دور دوم انتخابات می‌توان این‌گونه برداشت کرد که اکثریت مجلس از جبهه اصولگرایی در شاخه‌ها و طیف‌های مختلف شکل بگیرد.

خشکسالی و بیکاری تبعات امنیتی به همراه دارد

ابراهیم عزیزی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که با توجه به پیشینه اجرایی خود چه به عنوان فرماندار شیراز یا استاندار و رئیس بسیج سازندگی کشور اولویت‌های استان و کشور را چه می‌داند گفت: اکنون در کشور مسائلی وجود دارد که اگر به موقع و با کار کارشناسی در مورد آنها چاره‌اندیشی نشود می‌توانند سبب بروز بحران و فاجعه شوند.

نماینده کنونی مردم شیراز و زرقان در مجلس یازدهم در خصوص مهم‌ترین موضوعاتی که با توجه به حضور وی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد نیز گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با توجه به نوع مأموریت خود نیازمند تصویب قوانین کارآمد و بروز در موضوعات امنیتی و سیاست خارجی است و با توجه به نوع تهدیدات، در تصویب لوایح و طرح‌ها باید یک کار کارشناسی صورت گیرد و نظر کارشناسان و متخصصان حوزه امنیت ملی و سیاست خارجی را جویا شود و متناسب با نوع مأموریت‌ها در بودجه‌های سنواتی عمل نماید.


نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس افزود: در خصوص اولویت‌های قابل پیگیری‌ام باید بگویم که با توجه به حضورم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، ساماندهی اتباع بیگانه، تأمین امنیت حرم‌ها و موضوعات چالش برانگیزی چون خشکسالی و کم آبی، حل مساله بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار را در اولویت پیگیری قرار خواهم داد که اگر به موقع برای آنها چاره‌اندیشی نشود سبب بروز بحران‌های اجتماعی و امنیتی می‌شوند.

ساماندهی اتباع بیگانه جزو دغدغه‌هایم بوده است

ابراهیم عزیزی افزود: البته در مجلس کنونی نیز این موارد جزو دغدغه‌هایم بود و گام‌هایی در این خصوص برداشته شد که در فرصت مقتضی به آنها خواهم پرداخت.

عزیزی بیان کرد: در استان فارس این عوامل بر تأمین امنیت دخیل هستند و باید برای این مسائل برنامه‌های دقیق و مدونی داشت و در همین راستا مثلاً در خصوص اتباع بیگانه سال گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی ماده‌ای را به تصویب رساندند که بر اساس آن وزارت کشور با همکاری دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با هدف ساماندهی مهاجرین و اتباع بیگانه، مکلف به تشکیل سازمان ملی مهاجرت شد.

تقویت زیرساخت‌های راه و حمل و نقل سبب توسعه پایدار می‌شود

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در تشریح دیگر چالش‌های استان فارس گفت: فارس همانگونه که بارها و در دومین سفر رئیس جمهور و هیأت دولت به استان فارس عرض کردم در حوزه زیرساخت‌ها دچار ضعف مفرط است و نبود زیرساخت‌های قوی در حوزه راه، ریل و آب، ما را واداشت که در مجلس یازدهم ابرپروژه خط انتقال آب از خلیج فارس را کلید بزنیم یا در بحث راه، آزادراه شیراز بوشهر و خط آهن شیراز بوشهر نهایی شد و در شرف اقدام است و یا احداث چندین بیمارستان بزرگ و مرکزی را دنبال نموده‌ایم که در چهار دهه گذشته بی سابقه بوده و با بهره‌برداری از این زیرساخت‌ها مسیر توسعه استان فارس هموارتر خواهد شد و تا زیرساخت‌ها درست نشود نمی‌توان امیدی به رفع چالش‌هایی چون کم آبی و بیکاری داشت.

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان در پایان گفت: با شناخت کاملی که از چالش‌های استان فارس به ویژه خشکسالی، بیکاری، راه، عدم وجود صنایع بزرگ و دیگر موضوعات زیرساختی داشتم این مسائل را در مجلس یازدهم نیز دنبال کردم و به فضل خدا در صورت توفیق خدمت مجدد در مجلس آتی که انتخابات دور دوم آن اردیبهشت ماه برگزار می‌شود نیز همین موضوعات کلان را دنبال خواهم نمود چرا که موضوعات خُرد نیز در دل این موضوعات کلان قابل حل و فصل هستند.

کد خبر 6081128

دیگر خبرها

  • گزیده خطبه های ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد
  • دشمن در جنگ اقتصادی با مقاومت مردم نتوانسته کاری از پیش ببرد
  • واکنش ائمه جمعه به برخورد مقامات غربی با تجمع دانشجویان
  • حساسیت هایی که در نماینده، روشنفکر و مردم نیست
  • اعتراض هواداران میلان به سیاست باشگاه؛ در سن سیرو هیچ صدایی شنیده نخواهد شد
  • مساله اتباع بیگانه، امنیت، کم آبی و بیکاری چالش‌های اصلی فارس است
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت