Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رویداد سراسری تشکیلاتی دختران حاج قاسم سلیمانی توسط اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان تهران با همکاری مدرسه عالی تخصصی حوزوی حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) و سازمان مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا در محل مدرسه عالی تخصصی حضرت عبدالعظیم الحسنی برگزار می‌شود.

در این رویداد تشکل های فرهنگی_اجتماعی دخترانه با همت ۱۵۰ نفر از دانش‌آموختگان مدارس استان تهران در راستای ایده‌پردازی و اقدام فرهنگی در عرصه‌های دخترانه، آموزش دیده و عملیات می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد علاوه بر برپایی کارگاه‌های بوم ایده و آموزش و تدریس توسط کارشناسان، اقدام عملیاتی در سطح شهر، حرم مطهر حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)، داوری و ارائه بوم ایده‌ها، برنامه‌های فوق برنامه همچون تفریح و بازی و مشاوره فردی انجام می‌گیرد.

دین مبین اسلام بالاترین ارزشها و جایگاه ها را برای مقام زن تعیین کرده است

 تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) گفت: دین مبین اسلام بالاترین ارزشها و جایگاه ها را برای مقام زن تعیین کرده است و تفاوتی میان زن و مرد در جامعه قائل نیست.

حجت الاسلام سید علی قاضی عسکر روز سه شنبه در مراسم آغاز سراسری تشکیلاتی «دختران حاج قاسم سلیمانی» افزود: باید بانوان را نسبت به جایگاه شان آگاه و از وضعیت زنان در سطح جهان مطلع ساخت و متوجه بود که اسلام مترقی ترین برنامه را برای بانوان دارد.

وی یادآورشد: در خود قرآن مساله جنسیت به هیچ وجه مطرح نیست و خداوند همان نگاهی یکسان نسبت به مردان و زنان دارد.

حجت الاسلام قاضی عسکر یکی از موارد مورد تاکید دین اسلام در خصوص برابری زن و مرد را تساوی در خلقت دانست و اظهارداشت: زن و مرد در خلقت هیچ امتیازی بر یکدیگر ندارند و در امور معنوی نیز هیچ تفاوتی میان آنان نیست.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) یکی دیگر از مصادیق نگاه برابر به زن و مردم در اسلام را حق مالیکت برشمرد و گفت: زنان نیز مانند مردان حق دارند که مالک سود و پول باشند و درآمدشان را با اراده خود هزینه کند.

وی خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مصادیق نگاه برابر اسلام حق زندگی و حیات است و هیچ کس حق ندارد به جرم زن و دختر بودن حق حیات را از شخص سلب کند مساله ای که به قبل از اسلام بر می گردد که دختران را زنده به گور می کرد.

حجت الاسلام قاضی عسکر ادامه داد: حق حفظ حرمت و آبرو مساله دیگری است و هیچ کس حق ندارد نسبت به زن بی احترامی یا با آبروی وی بازی کند؛   اسلام اجازه نمی دهد که حتی پشت سر شخص حرف زده شود و تاکید دارد که حرمت افراد نباید با لقب زشت شکسته شود.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) با بیان اینکه اسلام در همه زمینه ها زن و مرد را کنار هم مطرح کرده است، گفت: دین اسلام تاکید دارد که در بحث مشارکت اجتماعی زن و مرد هر دو فعالیت داشته باشند.

وی تصریح کرد: این تهمت بزرگی است که می گویند اسلام زن را محدود به خانه و با حجاب کرده است، در حالی که خود حجاب دلیل بر اجتماعی بودن زن است و اگرنه در خانه و در میان محارم، زنان نیازی به حجاب ندارند.

حجت الاسلام قاضی عسکر اضافه کرد: وقتی زن را با این نگاه می بینیم که شخصیتی است مانند مرد، پس باید امنیتی هم برای آن در نظر بگیریم از همین رو باید حجاب را در نظر گرفت تا از شر افراد فاسد و بد دل در امان باشد.

تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی(ع) با اشاره به فعالیت زنان پا به پای مردم در تمامی حوزه های اجتماعی، علمی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی، اعلام کرد: الگوهایی که دین اسلام معرفی می کند مختص مردان نیست و از زنان بسیاری نیز به عنوان الگو نام می برد.

وی با بیان اینکه از نظر دین اسلام زن و مرد هر دو در جامعه به یک میزان مهم هستند و باید حضور داشته باشند، افزود: در تمام زمینه هایی که برای بانوان امکان رشد وجود داد اسلام راه را باز کرده، مانند طلب دانش که برای زنان و مردان واجب شرعی است.

حجت الاسلام قاضی عسکر اظهارداشت: مقامی که زن در اسلام دارد درست تبیین نشده است در حالی که ظرفیت زنان هم مثل مردان است اما ما می گوییم اولویت با خانه و تربیت فرزندان است.

برچسب‌ها عبدالعظیم الحسنی شهرستان ری اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران سید علی قاضی عسگر امامزاده شاه عبدالعظیم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی قاسم سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عبدالعظیم الحسنی شهرستان ری اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران عبدالعظیم الحسنی شهرستان ری اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران امامزاده شاه عبدالعظیم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی قاسم سلیمانی تولیت آستان مقدس عبدالعظیم حسنی ع حجت الاسلام قاضی عسکر عبدالعظیم الحسنی حضرت عبدالعظیم قاسم سلیمانی دین اسلام زن و مرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

حسن خجسته باقرزاده، مدیر اسبق رادیو و برادر همسر رهبر انقلاب، در گفتگو با نسیم آنلاین، با اشاره تلویحی به بحث قانون حجاب و تصمیم گیری برای زنان پرداخته است. بخشی از گفتگوی او را در ادامه می خوانید.

* در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند. یک مثال ساده بزنم. مثلا در آن زمان که مدرسه راهنمایی بود و دبیرستان، دخترها باید روسری‌شان را برنمی‌داشتند. خوب در مدرسه همه خانم بودند. چرا برندارند؟ این یک تصمیم مردانه است.

* اگر خانم‌ها هم در تصمیم‌گیری‌ها باشند حرف‌های دیگری دارند. پیشنهادم این است که هر قانونی در حوزه فرهنگ می‌خواهیم بنویسیم، از داخل خانواده به قانون نگاه کنیم. از خانواده نگاه کنیم.

* خوب شما جامعه شناسی خواندید دیگر. ما چند تا نهاد داریم؟ حکومت است. دولت است. آموزش است. اقتصاد است. این چهار نهادهای اولیه است. درست است؟ حالا دین هم گاهی می‌گویم صریحا. یعنی به هر حال یک اعتقادی است. نهادهای بعدی نهادهای ثانویه هستند. نهادهای ثانویه. نهادهایی که برای رفع نیاز پیش می‌آیند. پس نهاد خانواده، نهاد اولیه است.

* خدا رحمت کند یکی از اساتید ما در دانشگاه تهران می‌فرمودند که همان کومون‌های اولیه جامعه اولیه بشری که پیدا شد، دو تا قانون به ناچار پیدا شد. یک قانون تقسیم شکار بود. که بالاخره جگرش را که بخورد. حالا به تعبیر ما. قانون دوم رابطه با زنان بود. بعد ایشان می‌فرمودند که قانون دوم را زن‌ها وضع کردند. حالا ایشان ادله داشت. پس معلوم می‌شود موضوع مهمی است. یعنی موضوعی که در فطرت زن خدا گذاشته که می‌گوید در این مسایل تسلیم هر چیزی نباش. این مال چه زمانی است؟ مال کومون‌های اولیه. پس معلوم می‌شود یک هستی دارد.

* خدا آیت الله جوادی آملی را حفظ کند. کتاب زن در آینه جمال و جلال را بخوانید و ببینید مثلا ایشان به استناد آیات قرآن درباره زن چه چیزهایی آورده است. کراماتی که زن دارد. توصیه‌هایی که به مردان درباره زنان شده است. من فکر کنم مثلا ما اگر زن را با آن هستی که اینجا است تفسیر کنیم یک معنای دیگر دارد. قوانین هم یک شکل دیگر می‌شود. نوع رابطه اجتماعی با زن هم همینطور. ما بعضی از حوزه‌ها را «فرآوری» نکردیم و یکی از حوزه‌های خیلی خیلی مهم، حوزه زنان است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: امام جمعه یزد : دانشگاه و مدارس برای مقابله با بی‌حجابی پای کار بیایند تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود ایراد شورای نگهبان به سامانه چهره نگاری در لایحه عفاف و حجاب از زبان عضو کمیسیون ویژه

دیگر خبرها

  • حامیان دروغین زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگدمال می کنند
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • واکنش قاضی‌عسکر به اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • بیعتی دوباره با شهید راه مقاومت
  • خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند / چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان